Glavni » alibaba-info » Kako namestiti ozadja, ozadja in 360 ° slike za LG G5 in G6

Kako namestiti ozadja, ozadja in 360 ° slike za LG G5 in G6

AliExpress WW

Trenutno obstaja veliko možnosti za prilagajanje naših mobilnih telefonov: HD ozadja, animacije, pripomočki, med drugim. Če pa imate LG G5, imate na voljo še več možnosti, ki vam omogočajo oblikovanje domačega zaslona po vaših željah. V tem članku vas bomo naučili kako namestiti 360 ozadij na LG G5.

To so ozadja, ki reagirajo odvisno od gibanja telefona, ali premiki, ki jih izvajate na mobilnem telefonu. Nekaj ​​res prijetnega pri teh ozadjih je, da lahko prikažejo veliko osebnosti lastnika naprave..

Na izbiro je tudi široka paleta modelov, barv in odtenkov, zato skorajda ne bo kdo z ozadjem, enakim vašemu. Torej lahko izrazite del tega, kar ste ali pa se preprosto zabavajte v mobilnem telefonu, tako da izberete eno od teh ozadij.

Kazalo ()

  Kako namestiti 360 ozadij na LG G5

  Ena najnovejših posodobitev, ki je prispela v trgovino z aplikacijami LG SmartWorld, je, da lahko na namizje LG G5 namestite 360 ​​ozadij. Če želite uživati ​​v njih, gremo na SmartWorld in kliknemo na "Uživajte v 360-ih ozadjih za namizje ".

  Zdaj se pomaknemo na dno dna, da najdemo ozadja. Lahko tudi poiščite SmartWorld "360 ozadij za namizje ", in preusmerjeni bomo neposredno na stran, kjer so ta ozadja.

  Po prihodu bomo videli raznolikost skladov in ko bomo našli sklad, ki nam je všeč, kliknite nanjo in jo prenesite. Ko je prenos končan, ga lahko nastavimo za ozadje na enak način, kot bi to storili z drugo sliko.

  Imamo tudi možnost namestitve ozadja 360 neposredno iz SmartWorlda. Za to moramo slediti navodilom, ki jih ponuja sama trgovina z aplikacijami. Če pa ti niso v pomoč, lahko storimo naslednje:

  • Pridržimo tipko "Start "
  • Pojdimo na stran "Nastavitve " na začetnem zaslonu
  • Izberemo "Ozadje "
  • Izberemo možnost "Animirana ozadja "
  • Kliknite možnost "360º ozadja namizja "
  • Kliknemo na možnost "Uredi "
  • Ozadje izberemo iz galerije slik

  Zdaj poznate različne načine, kako namestiti 360 ozadij na LG G5 in lahko svoj telefon prilagodite v celoti, s slikami, ki se bodo gibale skladno glede na gibanje telefona.

  Ne pozabite, da je ta vrsta ozadja imajo večje poraba baterije, zato če po njihovi namestitvi opazite, da baterija telefona manj deluje, je zelo verjetno, da je vzrok 360 ozadje. Če pa vam to ne bo povzročalo nevšečnosti, boste v svojih premikajočih se ozadjih lahko uživali brez težav.

  Če želite na druge načine imeti 360-stopinjsko ozadje, se lahko odločite za uporabo aplikacij, kot je Photosphere Free Wallpaper, brezplačna aplikacija, ki je na voljo v trgovini Google Play, ta aplikacija je zelo enostavna in čeprav ima samo eno sliko privzeto, lahko tudi vi prenesite druge sferične slike za uporabo s to isto aplikacijo.

  Ko najdete in prenesete sliko po svojem okusu, morate vstopiti v aplikacijo in odpreti razdelek "Slika po meri - Ali želite uporabiti sliko po meri? " In izbrali boste sliko, ki ste jo prej izbrali, bo imel kot ozadje namestil sferično sliko v 360º.

  Več možnosti za prilagoditev mobilnega telefona

  Zelo radi personaliziramo svoje telefone in vemo, da tudi vi to počnete, čeprav je včasih dolgočasno izbirati in nastaviti ozadje. To ima rešitev, s aplikacije ali druge metode, lahko prenesete premikajoče se ozadje po vaši izbiri, ne da bi vam bilo treba zapletati postopek.

  Poleg ozadij, ki smo jih omenili, imamo tudi klasične slike, fotografije, risbe ali filmske prizore, ki jih lahko uporabimo kot ozadje, samo stvar okusa in sloga je izbrati med temi ali 360-stopinjskimi ozadji.

  S temi priporočili, ki smo vam jih zapustili, smo prepričani, da boste lahko prilagodite svoj mobilni telefon do maksimuma in spremenite videz zaslona vsakič, ko se sliko, ki ste jo namestili, dolgočasite.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar