Glavni » amazon » Kako namestiti programe neposredno na kartico SD - vse privzeto shranite na SD

Kako namestiti programe neposredno na kartico SD - vse privzeto shranite na SD

AliExpress WW

Mobilne naprave, običajno tiste majhnega ali srednjega dosega, imajo malo prostega notranjega prostora za namestitev aplikacij. Velikokrat se morate soočiti s tem programom, če želite namestiti nove aplikacije.

Mobilni telefoni nizkega ali srednjega razreda z Androidom imajo resno težavo, ki hitro postane nočna mora ljudi, ki se odločijo za nakup, ne da bi to upoštevali.? Skladiščni prostor In če gremo sami do operacijskega sistema, tehta na splošno vsaj 4–5 GB in se nekoliko razlikuje glede na različico Androida.

Hočeš vedeti kako namestiti programe neposredno na kartico SD? To sploh ni zapleteno in najboljše od vsega je, da je samodejno. To pomeni, da vam ni treba prenesti aplikacij na SD ali kaj podobnega, vse je narejeno "samo ".

Kazalo ()

  Kako samodejno namestiti aplikacije na kartico SD

  • Najprej morate iti v Nastavitve in iti dol, dokler ne najdete možnosti, na kateri piše "Informacije o telefonu".
  • Kliknite na "Številka zgradbe " nekajkrat, dokler vas ne opozori, da so možnosti za razvijalce odklenjene.
  • Zdaj pa pojdi na Razvojne možnosti in v tem razdelku morate iskati USB razhroščevanje in ga aktivirajte.
  • Nato morate prenesti aplikacijo Povezava2SD s te povezave, da učinkovito preverite, ali se aplikacije samodejno shranjujejo v SD.
  • Povežite mobilni telefon z računalnikom z originalnim kablom USB.
  • Zdaj morate prenesti dve temeljni stvari, da boste lahko sledili tej vadnici. Prvi je Najmanjši ADB in Fastboot. In drugi so ADB gonilniki ki ga dobite tukaj.
  • Namestite te programe kot vse druge.
  • Ko je vse nameščeno, pojdite na iskalnik Windows in vnesite adb. Zaženite program Minimal ADB.
  • Odpre se črna škatla. Tukaj morate napisati "naprave adb " brez narekovajev, da preverite, ali je vaša naprava dejansko povezana.
  • Naslednja stvar, ki jo boste morali napisati, je "lupina adb pm set-install-location 2 " in znova pritisnite Enter.

  To bi bilo vse. Zdaj vsakič, ko v mobilno napravo prenesete aplikacijo iz Trgovine Play ali celo, če aplikacijo namestite iz datoteke APK samodejno se bo namestil na kartico SD.

  Če želite storiti vse, kar smo storili zgoraj, morate izvesti vse korake. Edino, da morate na koncu napisati naslednjo ukazno vrstico "lupina adb pm set-install-location 1 ". Kot boste videli, ima namesto dvojke namesto številke ena. Edino, kar morate storiti, da se aplikacije znova namestijo v notranji pomnilnik.

  Sploh ni zapleteno, toda v primeru, da imate vprašanja o tem kako namestiti programe neposredno na kartico SD lahko ga pustite v oddelku za komentarje nekoliko nižje.

  Resnica je taka low-end imajo 8 GB največ prostora za shranjevanje, ki uporabniku pušča zelo malo prostora, imajo včasih nizke različice 16 GB, zaradi česar je ta težava nekoliko bolj znosna, vendar ne verjamem toliko.

  Premaknite aplikacije na microSD

  Kakšno rešitev imamo? Preprosto to premaknite aplikacije na microSD in pravim, da lahko storimo še več, ker očitno ne morete premakniti vseh zadevnih aplikacij, nekatere je nemogoče premakniti, čeprav lahko naredite nekaj zanimivih stvari, če ste korenski uporabnik.

  V primeru, da ste root, bi lahko celo prepričajte Android, da je microSD notranji pomnilnik in to je microSD, na ta način se vse premakne na microSD, čeprav je dolgoročno nezanesljiva metoda, je dober izhod za tiste, ki potrebujejo preveč prostora.

  Premaknite aplikacije na kartico SD

  Toda v primeru, da je predmet ukoreninjenja naprave in vse te stvari preveč za vas, vam priporočamo, da uporabite dokaj preprosto aplikacijo, imenovano AppMgr III (App 2 SD). Kaj lahko prenesete s te povezave.

  Nekaj ​​programov nam omogoča, da aplikacije iz notranjega pomnilnika prestavimo na microSD, ne da bi morali postati korenski uporabniki, zato nam omogočajo, da nekatere aplikacije premaknemo, ne vseh. Ta aplikacija se imenuje AppMgr III ali App2SD, so enaki. Z zgoraj omenjeno aplikacijo boste lahko premaknili več aplikacij, ki ste jih namestili na svoj mobilni telefon, na microSD in prihranili veliko prostora.

  Ta aplikacija nam pomaga premaknite aplikacije na microSD ne da bi morali biti korenski uporabnik, kot sem že povedal, ne da bi si življenje preveč zapletlo ter na zelo gibčen in preprost način, vendar ne pozabite, da vseh aplikacij ni mogoče premikati, zato imejte to v mislih.

  Kako spremeniti notranji pomnilnik Android

  Druga stvar, ki jo lahko storite, verjeli ali ne, je onemogočite ali odstranite Facebook. TOaplikacija, ki lahko z uporabo v kratkem času porabi več kot 500 MB. Namesto tega uporabite Facebook Lite, ki tehta le 5 MB in več, porabi manj mobilnih podatkov, baterije in veliko drugih stvari. Poleg tega lahko počnete praktično vse, kar ste počeli z drugo aplikacijo.

  Tisti, ki pridobijo mobilno napravo nizkega ali srednjega razreda, vedo, da imajo notranji pomnilnik, ki je v večini primerov precej slab. Na splošno je to 8 GB, v nekaterih primerih pa lahko v srednjem razredu dobite 16 GB. Bistvo je, da marsikdo ni pozoren na te podrobnosti, saj misli, da ima ves ta oglaševalski prostor zase..

  Resnica je, da imamo od 8 GB navadno manj kot polovico za uporabo v aplikacijah, fotografijah, video posnetkih itd. Kar se nedvomno izčrpa zelo hitro, kasneje pride do obžalovanja in nujno moramo uporabiti kartico microSD ali SD, da lahko sprostite nekaj notranjega pomnilnika da lahko namestite aplikacije.

  Sprostite prostor s premikanjem datotek na kartico SD

  Konfigurirajte WhatsApp na ne samodejno prenašajte fotografij in videoposnetkov. V primeru, da se to zgodi, se vse shrani neposredno na kartico SD, da prihranite čim več prostora.

  Priporočamo tudi uporabo aplikacij, kot je CCleaner za izboljšanje zmogljivosti vašega mobilnega telefona da lahko izbrišete neželene datoteke, izpraznite predpomnilnik, izbrišete podvojene datoteke itd. Na ta način lahko celo dobite sprostite do več kot 2 GB datotek kar imate na svojem mobilnem telefonu.

  Čeprav imate malo prostora, je še vedno mogoče, da imajo ti triki lahko dober obseg notranjega pomnilnika za programe, ki jih ni mogoče namestiti na microSD, na ta način in s preprostimi triki lahko kar najbolje izkoristite ta majhen prostor, ki nam omogoča imeti Android.

  Ko boste naslednjič brez dvoma kupili napravo, si predstavljam, da boste temi posvetili veliko več pozornosti notranji prostor za shranjevanje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar