Glavni » alibaba-info » Kako namestiti programe z LG G5 na LG G3?

Kako namestiti programe z LG G5 na LG G3?

AliExpress WW

V zadnjem času smo že poudarili, da je LG G3, to je vodilno podjetje korejske družbe iz leta 2014, ena izmed mobilnih naprav, ki se je starala najbolje na trgu in ostala zelo aktualna. Vendar ne moremo pozabiti, da je po lanskem uspehu LG G4, Podjetje je v začetku leta 2016 ustanovilo LG G5, novi modularni terminal, katerega cilj je konkurirati vrhunski ponudbi.

Poleg tehničnih značilnosti vsakega od njih v nobenem primeru ne moremo pozabiti, da je LG eno od podjetij, ki se je zavezalo, da bo napravam dodajalo bloatware, to je nabor aplikacij, od katerih jih je veliko svojih, so privzeto nameščeni. In seveda, mnogi LG G5 niso bili prisotni v LG G3, čeprav ne bi smeli obupati, ker obstaja način, da jih odpeljete do tega terminala.

Kazalo ()

  Namestitev aplikacij LG G5 na LG G3

  No, na tej točki se verjetno sprašujete, katere so aplikacije LG G5, ki jih lahko vključimo v svoj LG G3, in to je v bistvu vse UX 5.0, kot se imenuje ta različica sloja za prilagajanje Androida za LG, se pravi naslednje: LG Calculator, LG Calendar, LG Contacts, LG Dialer, LG Email, LG File Manager, LG Gallery, LG Music, LG Music Widget, LG QRemote, LG Video in LG Voice Recorder.

  Najprej, da lahko vse te aplikacije poganjamo na naših mobilnih napravah LG G3, jih moramo imeti zakoreninjene, kar je temeljni dejavnik, da bo kasneje vse brez težav delovalo. Po tem je bistvenega pomena tudi namestitev obnovitve (TWRP) in kot vedno rečemo Pred katerim koli od teh postopkov raje vzemite varnostno kopijo, če gre kaj narobe.

  • Na tej točki najprej najprej naložite ROM s te povezave
  • Shranili ga bomo v mapo, ki jo želimo na naši napravi, vendar vedno pazimo, da je ne izgubimo izpred oči
  • Nato terminal znova zaženemo v načinu za obnovitev
  • Obrišemo Dalvik, Caché, sistem in podatke
  • Poiščemo možnost Namesti in izberemo ZIP, ki je del te mape
  • Napravo znova zaženemo

  Ko končate vse zgornje korake, Vidite lahko, da so se na vašem LG G3 zdaj pojavile vse tradicionalne aplikacije LG G5, ne da bi morali početi kaj drugega, da bi lahko uživali v njih. Poleg tega ne pozabite, da te aplikacije, tako kot druge, zasedajo prostor, zato preverite stanje notranje zmogljivosti, čeprav ne bi smele imeti težav.

  Zdaj ob predpostavki, da iz nekega razloga niste zadovoljni s postopkom Obstaja ROM, ki je original operacijskega sistema LG G3, ki spremeni vse spremembe, to pomeni, da odstranite te programe. Lahko ga prenesete s te povezave, nato pa je postopek namestitve popolnoma enak, vendar obrnjen, zato ne bi smeli imeti preveč težav.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar