Glavni » alibaba-info » Kako vstaviti in aktivirati pomnilniško kartico v Samsung J1 in J1 Prime

Kako vstaviti in aktivirati pomnilniško kartico v Samsung J1 in J1 Prime

AliExpress WW

The pomnilniške kartice Zelo so uporabni, če želite razširiti prostor za shranjevanje mobilnega telefona. Velikokrat najdemo mobilni telefon, ki ima zelo malo pomnilnika, zato je v teh primerih priporočljivo uporabiti pomnilnik microSD, da bi povečali prostor za shranjevanje in lahko namestili več aplikacij ter prihranili več glasbe, fotografij in video posnetke.

Vendar je pri nekaterih mobilnih napravah nekoliko zapleteno namestite pomnilnik, zato vas bomo tukaj naučili, kako vstaviti pomnilniško kartico v Samsung J1.

Kot morda že veste, obstajajo pomnilniki microSD različnih blagovnih znamk, velikosti skladišč in cenah. V tem smislu je priporočljivo uporabiti tisto, ki je največ 64 GB, saj so od 128 GB pomnilniki microSD zelo dragi in jih mobilni telefon morda ne prepozna, tako da boste delno izgubili naložbo.

Kazalo ()

  Kako vstaviti pomnilniško kartico v Samsung J1

  Najboljše znamke pomnilniških kartic, ki jih lahko kupite za svoj Samsung, so iste znamke, saj to zagotavlja, da bodo popolnoma združljive z napravi Samsung, ker so bili zasnovani za isto, zato ne boste imeli nobenih težav.

  Koraki za vstavljanje pomnilniške kartice v Samsung J1

  To je res enostavno, če sploh ne veste, kako to storiti tukaj Pustil vam bom korake:

  1. - Prva stvar, ki bi jo morali storiti, je izklopiti vaš Samsung Galaxy J1.

  2. - Potem moraš odstranite zadnji pokrov zelo previdno, da ga ne pokvarite.

  3. - Naslednja stvar, ki jo morate storiti, je vzemite baterijo in ga postavite na mesto, kjer ne bo padel ali se zmočil.

  4. - Zdaj boste to opazili na istem mestu sta dve reži, v spodnjo režo je vstaviti kartico simCard, v zgornjo pa v pomnilnik microSD.

  5. - Ko vstavite pomnilnik, se prepričajte, da ste ga postavili v pravem položaju.

  6. - Vstavite bobni.

  7.- Znova zaprite mobilno napravo in zdaj ga lahko vklopite.

  Ko vklopite mobilni telefon, bo pomnilnik v nekaj sekundah samodejno prepoznan, tako da boste lahko Samsung Galaxy J1 kar najbolje izkoristili tako, da boste znatno povečali prostor za shranjevanje. Zdaj, ko veste, kako vstaviti pomnilniško kartico v Samsung J1 Preprosto ga morate kupiti in razširiti mobilno shrambo, tako da boste lahko imeli aplikacije, kot sta WhatsApp in vso glasbo, ki jo želite, ne da bi imeli težave z notranjim pomnilnikom.

  Spremenite datoteke z notranjega pomnilnika na pomnilniško kartico na Samsung J1 in J1 Prime

  Po vstavite in aktivirajte pomnilniško kartico kar morate storiti, je spremeniti datoteke iz notranjega pomnilnika v zunanji pomnilnik, tako boste imeli več notranjega pomnilnika, zaradi česar bo računalnik deloval hitreje kot prej.

  Če želite to narediti, pojdite na glavni zaslon in poiščite možnost aplikacij; brskate po mojih datotekah in nato pritisnete na pomnilnik naprave. Ko enkrat v pomnilniku samo krmarite, dokler ne najdete aplikacij, ki jih želite premakniti v zunanji pomnilnik, ko izberete eno, morate samo pritisniti možnost več in v njej poiščite edit, vam bo pokazal, ali aplikacijo lahko premaknete z mesta.

  Ko ste v tem prostoru, vam priporočamo, da pregledate aplikacijo za aplikacijo in jih prenesete v zunanji pomnilnik; ne pozabite, da vseh aplikacij ni mogoče premakniti. Tudi lahko spremenite mesto za shranjevanje datotek kot so slike s fotoaparata, prenosi in tako naprej.

  Upoštevajte vse te nasvete, da je prenos datotek zelo enostaven in na ta način boste kar najbolje izkoristili ta izmenljivi pomnilnik, obstajajo pa tudi druge možnosti, ki vam bodo pomagale pri sprostitvi notranjega prostora v napravi, na primer odstranjevanje predpomnilnik občasno.

  Ko uporabljamo mobilne naprave takšne zmogljivosti, kot sta Samsung J1 in J1 Prime, moramo optimizirati delovanje istega, saj je njegova kakovost neprimerljiva, zato je uporaba zunanjega pomnilnika način, s katerim lahko notranja obdelava ostane prosta, da lahko veliko hitreje zaženete aplikacije.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar