Glavni » amazon » Kako v Word vstaviti ali zapisati ulomke z eksponenti in matematičnimi enačbami

Kako v Word vstaviti ali zapisati ulomke z eksponenti in matematičnimi enačbami

AliExpress WW

Danes vam ponujamo to preprosto vadnico, kjer se lahko naučite različnih načinov vstavite ali zapišite različne vrste ulomkov v programu Microsoft Word, za katerega je značilna velika vsestranskost in vam bo omogočil nemoteno izvajanje teh matematičnih operacij iz vašega računalnika.

Ne glede na to, ali se odločite za pritožbo na program, nameščen v vašem računalniku, ali za uporabo spletne različice, ki se izkaže za zelo uporabno velika zmogljivost shranjevanja za vaše dokumente na njihovi platformi. Kakor koli že, v matematično polje boste lahko vstavili in zapisali najpogosteje uporabljene simbole, da boste ulomke v Wordu postavili učinkovito ter na povsem praktičen in enostaven način..

Upoštevati je treba, da imate od samega programa možnost izvajati vnaprej določene enačbe in s svinčnikom vnašati svoje postopke na čim bolj personaliziran način, pa tudi, lahko shranite vse svoje delo v primeru, da želite vse končati pozneje.

Kazalo ()

  Koraki za vstavljanje ulomka ali matematične enačbe v Word

  Najprej morate v programu ustvariti nov dokument in izberite besedilo, kamor želite dodati ulomke, opozorilo na določen del, kjer potrebujete matematično operacijo, da je dobro postavljena. Nato boste odprli okno z napisom Vstavi, ki se nahaja na vrhu Worda na levi strani, poleg gumba za zagon.

  Ko je to končano, se na desni strani orodne plošče prikaže možnost Enačba, kar je v redu predstavlja njegova značilna ikona, zato morate samo klikniti nanjo. Nato boste videli spustni meni, ki vključuje različne možnosti, kjer boste morali pritisniti tisto, ki pravi Vstavi novo enačbo.

  Ko to storite, se prikaže polje, ki se nahaja v delu, ki ste ga prej izbrali, in od tam enačbo boste začeli pisati preden to storite, poiščite okno za oblikovanje orodja za enačbe, tako da se matematični izrazi pojavijo na traku Strukture in tako vnesite števec in imenovalec ulomka.

  Kako vstaviti ulomke in enačbe iz enačbe črnila

  Če želite postopek izvesti na veliko bolj praktičen in prijeten način, imate možnost uporabite enačbo svinčnika. S tem boste lahko ročno vnesli ustrezne podatke, ne glede na to, ali želite sestaviti ulomke ali enačbe druge stopnje, kar koli želite.

  Nato boste izbrali možnost, na kateri piše svinčnik za enačbo, in videli boste, kako prikaže se polje, da začnete delati v njem vse to s pomočjo kurzorja, ki ga lahko po želji prilagodite z zelo markantnimi modeli. Ko pogledate to polje, boste še naprej pisali svoje ulomke ali enačbe in lahko s predogledom svojega dela cenili, kaj počnete..

  Prav tako komentiramo, da če se v postopku zmotite, vas od programa ni treba skrbeti ima možnost Osnutek popraviti te majhne podrobnosti. Ko končate z matematičnimi operacijami, morate samo klikniti možnost Vstavi in ​​v dokumentu se bo pojavilo vse, kar boste lahko shranili ali natisnili..

  Pravilen način vstavljanja ulomkov z eksponenti v Wordu

  Druga možnost, ki jo ima program, je tista, ki nam ponuja možnost vstavi ulomke z eksponentom, ki se nahaja na zavihku Vstavi na vrhu plošče z orodji. Od tam boste poiskali možnost, ki pravi Enačba, nato pa pojdite na področje Strukture.

  Potem moraš najti alternativne indekse in videli boste dve možnosti, ki jih lahko izberete namerno in to je celoten postopek. Upoštevati je treba, da bodo vsi vaši podatki, ko kliknete zunaj polja, pravilno prikazani kot del vsebine vašega Wordovega dokumenta.

  Na enak način vam povemo, da če ste oseba, ki običajno izvaja tovrstne matematične postopke, lahko brezplačno prenesete aplikacije za kalkulatorje na svoj mobilni telefon, da si lahko pomagate pri vseh operacije, za katere se odločite.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar