Glavni » alibaba-info » Kako pravilno vstaviti, namestiti in aktivirati kartico SIM v telefon Huawei P8 Lite

Kako pravilno vstaviti, namestiti in aktivirati kartico SIM v telefon Huawei P8 Lite

AliExpress WW

Postavljanje kartice SIM nima veliko znanosti, jasno je, da morate pred tem vedeti, kam bo šla, in na kakšen način se vstavi, kakšna je njegova velikost, ker v mnogih primerih se reža za kartico SIM zamenja z režo za pomnilniško kartico, za katero vas naučimo, kako pravilno vstaviti, namestiti in aktivirati kartico SIM vašega Huawei P8 Lite, da pri tem ne boste imeli težav.

Kazalo ()

  Kako odpreti režo za SIM na Huawei P8 Lite

  Če nameravamo vstaviti kartico SIM, ki nam jo je izdala telefonska družba, je treba opozoriti, da je ta priložena vnaprej na voljo so vam tri velikosti, da vidite, katero boste potrebovali In zato nismo prisiljeni rezati kartice ali se obrniti na tehnično službo, ki vam bo pomagala, saj jo je tako enostavno in enostavno odstraniti iz predhodno sesekljane.

  V modelu mobilnega telefona Huawei P8 Lite se reža nahaja ob strani telefona poleg reže micro SD, da jo lahko odprete le tako, da s ključem, podobnim zatiču, ki ga prinesejo naprave ali če ne katero drugo podobno orodje, ki nam omogoča dostop do odprtine, da lahko SIM postavimo v Huawei P8 Lite.

  Ker je reža v Huawei P8 Lite na eni strani, se nagibajo k njej zamenjajte režo za kartico SIM z režo za pomnilniško kartico SD, zato morate biti pri uvajanju previdni.

  Vstavite, namestite in aktivirajte kartico SIM v Huawei P8 Lite

  Kot smo že pojasnili, je reža za pladenj za SIM na Huawei P8 Lite na eni strani dobro si oglejte položaj pri vstavljanju kartice.

  Pravilni položaj boste lahko prepoznali po obliki reza v pladnju s poševnim vogalom, v primeru napačnega pozicioniranja obstaja velika verjetnost, da se bo zataknil v režo in ga ne bo mogoče odstraniti.

  Zato jo je treba dobro pritrditi v položaj, kamor naj gre kartica SIM, tako da jo vstavite in preverite ter nato zaprete režo.

  Vstavite kartico SIM, režo boste morali odpreti s posebnim ključem, vstavite kartico SIM s poševnim vogalom v prostoru na pladnju, tako da se kota obeh sovpadata, vstavite pladenj nazaj v režo.

  Če želite aktivirati kartico SIM, počakajte oprema ga prepozna, ko je pravilno vstavljena v pladenj.

  Telefon ima posebnost, da ponuja dvojno kartico SIM, vendar je pladenj za namestitev druge kartice SIM enak tam, kjer je nameščen mikro SD, zato se bo moral uporabnik odločiti, ali želite uporabiti dvojno kartico SIM ali zunanji pomnilnik micro SD.

  Za večjo varnost pri nameščanju kartice SIM je treba vedeti, da je treba kartico SIM v Huawei P8 Lite izklopiti, ker če to storite z vklopljeno opremo, bo Prepoznavanje kartice SIM bo trajalo predolgo ali pa se vam lahko prikaže napaka in v najslabšem primeru blokirajte kartico SIM tako, da jo zamenjate ali uporabite na drug način.

  Torej, če to storite z izklopljeno napravo, se bo ob vklopu samodejno posodobila, da bo Huawei prepoznal nedavno vstavljeno kartico SIM..

  Kaj storiti, če mobilni telefon ne zazna kartice SIM

  Lahko se zgodi, da mobilni telefon po namestitvi ne prepozna kartice SIM, kar moramo najprej storiti preverite, ali smo kartico postavili v pravi položaj znotraj pladnja SIM in počakajte na preverjanje sistema, znova zaženite opremo, če ste kartico vstavili z vklopljenim mobilnim telefonom, če ne deluje, očistite kartico SIM s suho krpo, preverite, ali oprema prepozna drugo kartico SIM, če je tako, je verjetno, da je prvi pokvarjen ali ni združljiv s telefonom.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar