Glavni » android » Kako vnesti, spremeniti in obnoviti oranžno geslo za e-pošto

Kako vnesti, spremeniti in obnoviti oranžno geslo za e-pošto

AliExpress WW

Podjetje Orange odlikuje ponudba različne telekomunikacijske storitve, med katerimi so: Orange TV, fiksna ali mobilna telefonija, med drugim.

Če ste stranka Orange in želite spletno stran začeti bolj uporabljati ali če niste stranka in želite izkoristiti neverjetne ponudbe, ki jih ima v svoji trgovini, morate imeti e-poštni račun Orange.

Ta račun je brezplačen in ima zaščito pred virusi ali zlonamerno programsko opremo. Ponuja 10 MB prostora za shranjevanje, 50 MB spletnega prostora in olajša sprejemanje in pošiljanje e-pošte z največjo težo 2 MB.

Odpiranje vašega računa Orange ne bi smelo skrbeti, saj je vnos in spreminjanje gesla precej preprost in hiter, resnica je, da ni isto kot ko boste dostopali do običajnega e-poštnega računa, kot je Gmail ali Outlook zato vam bom povedal, kako morate delati korak za korakom.

Kazalo ()

  Dostop Oranžna pošta iz računalnika

  Za dostop do vašega Oranžna pošta, To lahko storite na uradni spletni strani Orange, kjer boste v zgornjem desnem kotu našli ikono "moj e-poštni naslov ", kjer boste morali pritisniti.

  V primeru, da ste stranka morate dodati svoje podatke v polju na desni, ki piše "dostop do e-pošte odjemalca". Vnesti morate uporabnika in ustrezno domeno (@ amena.com, @ orange.es, @ wanadoo.es itd.)

  Uporabnik je tisto, kar je pred vašim e-poštnim naslovom, na primer, če je vaš e-poštni naslov [zaščiten z e-pošto], je vaše uporabniško ime 123654. Nato morate vnesti geslo in klikniti na "enter ".

  V primeru, da morate računalnik konfigurirati, da lahko dostop do svoje pošte oranžno, to morate storiti iz programa mail manager. Vse informacije, ki jih potrebujete, boste našli na uradni oranžni strani, sledite le korakom, ki jih boste našli tam.

  Kako dostopati do Orange pošte s svojega mobilnega telefona

  Če je tisto, kar želite dostopa iz telefona če odprete brskalnik, potem morate v vrstico vnesti mmail.orange.es.

  Ko se naloži, boste morali dati svoj uporabnika, domene in nato vnesite geslo za dostop do oranžne pošte. Dobra stvar je, da če ste pozabili geslo, lahko to težavo rešite z istega mobilnega telefona.

  V primeru, da morate svoj mobilni telefon nastaviti tako, da lahko v aplikacijo vnesete oranžno pošto slediti moraš vodniku, ki vsebuje vse podrobne korake, tako da lahko brez težav sledite.

  Če vnesete tukaj, boste našli seznam blagovnih znamk, morate izbrati tistega za svojo napravo in na ta način boste dobili navodila, kaj storiti.

  Kako spremeniti ali obnoviti oranžno geslo za pošto

  Spreminjanje e-poštnega gesla za Orange je lažje, kot si mislite, preprosto morate sledite preprostim korakom do črke kaj boš videl naprej.

  To lahko storite tako, da vnesete na uradni spletni strani Orange. Ko ste tam, morate vnesti "Moj e-poštni naslov ". Po tem boste morali vnesti svoje uporabniško ime, domeno in geslo, da boste lahko dostopali do svojega računa. Kasneje boste pojdite na "možnosti ", kjer je eden izmed njih "spremeni geslo", morate klikniti to možnost.

  Zdaj, če ne nameravate spremeniti gesla, ampak rajši, nazaj (ker ste pozabili ali ga potrebujete za ponovni vstop). Navodila, ki jih morate upoštevati, vam tudi zagotovimo.

  Najprej morate pošljite sporočilo (brezplačno) na 222 z besedo "ključ " ji mora slediti presledek, nato pa dodajte novo geslo po svoji izbiri, ki mora vsebovati med 6 in 8 številskimi števkami. Na primer, sporočilo mora imeti vsebino, podobno tej: "KLJUČ 111111 ".

  Ampak, če ste že mobilna stranka, ADSL ali Internet Everywhere je geslo, ki ustreza vašemu računu Orange, enako geslu, ki ga uporabljate na območju, namenjenem strankam.

  Vse trike smo vam že dali, da lahko odprite svoj račun v Orange in ga lahko uporabljate brez težav.

  Izkoristite in odprite enega, če tega še niste storili, in uživajte.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar