Glavni » alibaba-info » Kako uvoziti in izvoziti zaznamke in gesla iz brskalnika Google Chrome v drug brskalnik

Kako uvoziti in izvoziti zaznamke in gesla iz brskalnika Google Chrome v drug brskalnik

AliExpress WW

Eden izmed odličnih brskalnikov je Google Chrome in to je predvsem posledica njegovo učinkovitost in hitrost pri dostopu na katero koli spletno stran. Pomembno je omeniti, da je za uporabo tega brskalnika nujno, da imamo Google račun, da uživamo v njegovih prednostih in da lahko shranimo naša gesla in zaznamke, zato vas vabimo, da se brezplačno registrirate, če tega še niste storili..

Ko govorimo o zaznamkih, se sklicujemo na spletna mesta, za katera menimo, da so zelo pomembna in da jih želimo shranite za poznejši obisk. V primeru gesel nam brskalnik Google Chrome ponuja možnost, da jih shranimo, tako da jih sistem ob ponovnem dostopu do določene strani zapomni in samodejno vstopi na spletno mesto, kar se izkaže za izredno koristno..

Zato vam danes ponujamo to preprosto vadnico, kjer se boste naučili izvoziti in uvoziti zaznamke Chrome v druge brskalnike, če imate spremenil račun ali računalnik. Tako na ta način ni težav pri njihovem odpiranju, pa tudi, da si lahko ogledate shranjena gesla in dostopate do njih.

Kazalo ()

  Priporočila za izvoz priljubljenih in gesel v drug brskalnik

  Preden izvedemo kateri koli od korakov, ki jih bomo predlagali spodaj, najprej moramo to storiti imeti dostop do računalnika, Ali imate raje sistem Windows v kateri koli njegovi različici ali operacijski sistem Mac, saj lahko iz obeh izvedete isti postopek.

  Dostopiti morate do predstavniška ikona Google Chroma, in nato morate klikniti na tri pike, ki so navpično prikazane v zgornjem desnem kotu brskalnika. Ko to storite, boste videli, da se prikaže meni, zato boste poiskali možnost priljubljenih ali zaznamkov in nato Upravitelj zaznamkov.

  Na desni strani modre vrstice je možnost menija z zaznamki kjer se jasno odražajo tri točke, ki so navpično naložene. Od tam boste poiskali možnost, ki pravi Izvoz zaznamkov.

  Zadnja stvar, ki jo morate storiti za dokončanje postopka, je imenske datoteke se odločite ustvariti in izbrati ustrezno lokacijo, da jo pravilno shranite. Tako se ustvari datoteka v obliki .HTML, ki bo zadolžena za shranjevanje vaših zaznamkov in gesel, da jih bo nato mogoče učinkovito uvoziti, kar vam bomo takoj pokazali..

  Navodila za uvoz zaznamkov in gesel v drug brskalnik

  Zdaj, ko poznate postopek za izvoz teh elementov, morate vedeti tudi, kako uspešen uvoz priljubljenih ali zaznamkov. Če želite to narediti, morate upoštevati ta priporočila, ki so precej podobna prejšnjim in se izkažejo za zelo preprosta.

  • Vrnite se na značilno ikono brskalnika Google Chrome in kliknite tri navpične točke za dostop do brskalnika upravitelj zaznamkov.
  • Ko se prikaže glavni meni, morate izbrati možnost Uvoz zaznamkov in v spustnem oknu sistemu povedati, kje so datoteke, ki vsebujejo vaše zaznamke.
  • Nato boste poiskali datoteke v obliki .HTML in kliknili Odpri, da bodo vsi vaši zaznamki in gesla, shranjena tam pred nov brskalnik, za katerega se odločite.

  To je celoten postopek, zato je zdaj čas, da začnete pravilno izvažati in uvažati vse svoje datoteke zaznamki oziroma gesla. Prav tako želimo omejiti, da imate možnost dodajanja, brisanja ali spreminjanja zaznamkov v brskalniku Google Chrome iz udobja mobilne naprave.

  To vam povemo, ker zaznamkov iz mobilnega telefona ni mogoče izvoziti in uvoziti, lahko pa spremenite jih po svojih željah. Tako boste lahko v nekaj minutah dostopali do vseh svojih najljubših strani..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar