Glavni » alibaba-info » Kako postati skrbnik skupine WhatsApp, BREZ tega?

Kako postati skrbnik skupine WhatsApp, BREZ tega?

AliExpress WW

WhatsApp, glavna aplikacija za neposredno sporočanje na svetu, je eden najlažjih načinov, kako ohraniti stik z našimi sorodniki, prijatelji in kdorkoli drugim.

Kako postati skrbnik skupine WhatsApp
Oglejte si ta video na YouTubu

Seveda tisti, ki aplikacijo redno uporabljamo, vemo, da lahko vodimo zasebne pogovore, torej le dveh članov ali v skupinah..

Večkrat smo že omenili, da je ena od prednosti WhatsAppa v primerjavi s konkurenco ta, da nam ponuja možnost izvajanja enakih dejanj tako v zasebnih kot skupinskih pogovorih. To pomeni, da če imamo skupino, lahko pošiljamo glasovne datoteke, zvoke, video posnetke, slike, fotografije itd. In Hkrati bodo prišli do vseh naših prijateljev, zato so idealni za organizacijo prireditev itd..

Vendar, Verjetno ste tudi opazili, da znotraj skupine WhatsApp obstajajo nekatere lastnosti, ki jih lahko izvaja samo skrbnik, medtem ko vsi ostali člani ne morejo dostopati do njih. Med njimi obstaja možnost dodajanja novih uporabnikov ali izgona iz pogovora, kar na koncu očitno odstopi vsem vrstam razprav..

Če imate več skupin WhatsApp in se pri teh vprašanjih niste nikoli ustavili, morate vedeti, da lahko hitro preverite, kdo so skrbniki vsake od njih, najprej tako, da vnesete skupine. Nato pojdite v meni Informacije o skupini in v njem boste videli seznam članov skupine s posebno podrobnostjo, da bo vsaj eden od njih označen kot skrbnik.

Kazalo ()

  Nove funkcije skrbnika WhatsApp

  In to je poleg novih funkcij, ki smo jih videli v zadnjem času in ki so povezane neposredno z možnostjo brisanja sporočil, poslanih v WhatsApp, v tem primeru ideja popolnoma drugačna. To vsi vemo Skupine so eno najpomembnejših orodij, ki jih ima najslavnejši sel na svetu, vendar nadzor nad vsemi njegovimi člani ni enostaven..

  Iz tega razloga razvijalci WhatsApp trenutno delajo nove funkcije za skrbnike skupin sel, nekatere vam bomo prikazali spodaj:

  Izogibajte se odstranitvi s strani drugih skrbnikov

  Ena od novih funkcij, ki jo bodo kmalu imeli skrbniki WhatsApp, je specifična za skupine, ki imajo več skrbnikov. S to funkcijo lahko drugim skrbnikom preprečimo, da nas izbrišejo. Obstajala bo možnost, ki vam bo omogočila, da blokirate možnost, da nas drugi skrbniki izbrišejo, kar je v mnogih primerih zelo zanimivo.

  Članom skupine preprečite spreminjanje teme in opisa

  Še ena od novih funkcij, ki jih bodo kmalu imeli skrbniki skupin WhatsApp, je neposredno povezana z omejevanjem svobode tistih, ki so del teh skupinskih klepetov. Resnica je, da lahko določite možnosti, ki jih imajo ne-skrbniki. Kar morate storiti, je, da aktivirate možnosti, da ne bodo mogli spremeniti teme in opisa skupin.

  Članom skupine preprečite spreminjanje ikone ali slike

  In v isti smeri kot prejšnja novost morate upoštevati, da bo mogoče tudi ugotoviti, da uporabniki in člani skupine nimajo možnosti spreminjanja slike ali ikone vsake od skupin. Na ta način boste ugotovili, da bo vaša skrbniška sposobnost WhatsApp v bližnji prihodnosti veliko pomembnejša kot do zdaj..

  Druga zelo pogosta vprašanja in iskanja uporabnikov v zvezi s tem so povezana neposredno z naslednjim Kaj vas bomo naučili: kako postati skrbnik skupine WhatsApp, ne da bi bil skrbnik, kako postati skrbnik WhatsApp, ne da bi bil skrbnik, trik, da postanete skrbnik v WhatsApp, kramp skrbnika skupine WhatsApp, kako dodati stik v skupino WhatsApp, ne da bi bil skrbnik, kako postati skrbnik skrbnika skupine WhatsApp, ne da bi bil skrbnik 2017, spremeniti skupino skrbnikov WhatsApp, ne da bi bil skrbnik, izbrisati skupino WhatsApp, ne da bi bil skrbnik.

  Bodite skrbnik skupine WhatsApp

  Ko je znotraj skupine že oblikovana, skrbnik je edini, ki se lahko odloči, kdo ostane in kdo mora zapustiti klepet, čeprav ima tudi pooblastilo za "promoviranje " skrbnikov drugim uporabnikom, tako da jih je več in da lahko katero koli dejanje, ki ga opravi začetni skrbnik, spremenijo ostali, če zanjo ni bilo soglasja.

  Nenavadno vprašanje, ki ga moramo obravnavati na enak način, je, da lahko uporabnik, ki načeloma ni skrbnik in ki ga kasneje postane z delitvijo uprave s prvotnim skrbnikom, celo izbriše prvotno upravo, zato Če ste skupino ustvarili sami, bodite zelo previdni pri prejemanju administracije, saj boste prenehali biti imuni.

  Pravzaprav je tudi paradoksalno, da uporabniških pooblastil ni mogoče odstraniti, ampak da lahko en skrbnik odstrani drugega in nato uporabnika znova doda, zato bi bil učinek v bistvu enak.. Vsekakor priporočamo, da imate v vsaki skupini več skrbnikov., No, to naredi stvari precej bolj demokratične in se izogne ​​vsakršnim razpravam.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar