Glavni » alibaba-info » Kako narediti in naložiti GIF na Twitter s svojega mobilnega telefona ali računalnika, ne da bi pri tem izgubil kakovost

Kako narediti in naložiti GIF na Twitter s svojega mobilnega telefona ali računalnika, ne da bi pri tem izgubil kakovost

AliExpress WW

Slika izraža veliko več kot tisoč besed. Zahvaljujoč tehnologiji danes obstajajo GIF-ji. Te Imajo ogromno moči za prenos informacij v nekaj sekundah. Odkar so prispeli, jih uporabljajo na več načinov, na družbenih omrežjih pa jih že lahko uporabljajo. Tako vas bomo naučili, kako narediti in naložiti GIF na Twitter.

In v resnici je njegovo delovanje zelo preprosto, saj je takšno kotserija slik, ki se pred našimi očmi hitro prenašajo privzeto daje iluzijo, da gledamo video.

Kako naložiti GIF na Twitter?
Oglejte si ta video na YouTubu

Ta članek uči pogumne korake za objavo GIF-ja na Twitterju, iz katere koli Twitter-jeve aplikacije (sklicujemo se na mobilno ali namizno), kjer koli se prijavimo v Twitter. To to je zelo dobro za ljubitelje GIF, to je že mogoče storiti in s temi koraki, to lahko storite enostavno.

Kar vam bo končno omogočilo, da v tem neverjetnem družabnem omrežju posredujete lastne GIF-e in boste lahko z iznajdljivim GIF-om zelo jasno povedali, o čem toliko razmišljate..

Kazalo ()

  Prenesite aplikacijo Twitter

  Če želite objaviti naš najljubši GIF, moramo prenesti aplikacijo Twitter, bodisi v Android ali iOS, deluje v obeh aplikacijah. To bomo vedno našli v privzetih trgovinah z aplikacijami vsake naprave, ne glede na to, ali gre za trgovino Play, če gre za Android, ali za App Store, če gre za iPhone.

  Pomembno je vedeti, da če je naša naprava je združljiv z aplikacijo, lahko naložimo naš najljubši GIF.

  Odprli bomo aplikacijo in se pomaknili do ikone, ki nam omogoča pisanje tvitov, nanjo kliknite. Ta postopek je enak, ko uporabljamo Twitter za osebni računalnik iz našega najljubšega brskalnika, kot sta Google Chrome ali Firefox.

  Oglejte si svoj najljubši GIF v svoji osebni galeriji

  Nato moramo kliknite ikono kamere, da priložite naš GIF. V zvezi z dimenzijami niso vsi GIF-ji sprejeti na Twitterju.

  Poiščite svoj najljubši GIF v svoji osebni galeriji

  Izberite svoj najljubši GIF iz galerije, upravitelja datotek ali s spletnega mesta, ki ga je preneslo. Z izbiro, Vem pokazal bo, da gre za sliko GIF, ki jo želite naložiti, in Twitter ga bo prepoznal. Dobra stvar pri tem je, da lahko pred vsemi slikami, ki jih imate, vizualizirate lokacijo svojega GIF-a.

  Kako naložiti svoj najljubši GIF na Twitter

  Po iskanju in izbiri našega najljubšega GIF-a morate vnesti opis ali besedilo, ki vam je ljubše.

  Ne pozabite, da gre za Twitter in omejitev znakov je zmanjšana. Vendar nam ne preprečuje, da bi se s svojim najljubšim GIF-om zlahka izrazili s povezavami, ki jih ima s Facebookom. Četudi, priporočamo, da mu date dober opis ali ime, ki si ga zapomnite za prihodnjo uporabo. Ko končate, kliknite Twitter in ga objavite.

  Po objavi GIF-a moramo samo poskrbeti, da se premakne. Obstajajo brskalniki, ki to lahko storijo samodejno ali pa kliknemo na njih, da začnemo z gibanjem.

  Izvor na GIF

  Giphy, čeprav obstaja od leta 2013, je začel zmagovati v zadnjih letih, še posebej tistega dne, ko Twitter je uporabnikom omogočil skupno rabo in ogled tovrstnih datotek. Kot smo vam že povedali, obstaja veliko, veliko razlogov za uporabo GIF-ov, zato je Twitter hitro dosegel 100 milijonov delitev na dan.

  Kljub temu je mehanizem njihove uporabe okoren: vsi morajo zapustiti družabno omrežje, da jih poiščejo. Zato Twitter se je odločil izboljšati svojo uporabniško izkušnjo z vključitvijo knjižnice datotek, združljive s platformo. Od takrat je njegova priljubljenost začela naraščati kot mehurček..

  Kako deluje GIF

  GIF-ji so zaporedje neprekinjenih slik, ki ob pogledu na vse skupaj ustvarijo iluzijo gibanja. Zato bo združil vse te podobe in  skoznjo lahko vidite majhen prizor ali gib. Dejansko je Giphy z naraščanjem ugleda vključeval GIF-je, ki jih je ustvarila in izvajala njegova ekipa. Vendar pa so velik del uporabnikov, ki jih najdete, naložili njihovi uporabniki.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar