Glavni » google » Kako narediti in postaviti glasbeni znak ali emoji na Facebook na mojem mobilnem telefonu ali računalniku Android

Kako narediti in postaviti glasbeni znak ali emoji na Facebook na mojem mobilnem telefonu ali računalniku Android

AliExpress WW

Facebook je glavno socialno omrežje na svetu, kjer lahko celo ustvarimo poslovne račune, če želite. Tako uspešno je, da gre za socialno omrežje, ki ima po vsem svetu več kot 2000 milijonov uporabnikov. Prav zaradi tega ne moremo nehati razmišljati o tem, ko govorimo o tej družbeni mreži, Obstajajo vse vrste trikov, ki jih večina uporabnikov želi vedeti, ko pride čas, da jih kar najbolje izkoristite. Številni znaki ali simboli nam pomagajo, da besedilu na Facebooku damo večji pomen, danes pa bomo padli vanje, še posebej pri ustvarjanju glasbenih znakov na Facebooku.

Prva stvar, ki jo moramo omeniti v zvezi s tem, je, da nas v zadnjem času veliko bralcev posvetuje o sposobnost dodajanja glasbenih not s pomočjo simbolov na odlomek pesmi, ki so jo naložili v svoje najnovejše stanje na socialnem omrežju Facebook.

Seveda, lahko razumemo, da vse to daje a veliko boljši občutek kot samo dodajanje besedil glasbe, zato ni dvoma, da je v teh primerih izjemno zanimiv korak za korakom.

Kako narediti glasbeni znak na Facebooku?
Oglejte si ta video na YouTubu

Če ste se pred kratkim vsaj nekajkrat vprašali, kako narediti glasbeni znak na svojem mobilnem telefonu, ko boste pisali na Facebooku, morate to vedeti znakov je več in da je bilo veliko izmed njih že del ene prvih fotografskih platform, v primeru Fotologa. Zaradi tega je verjetno, da nekdanji uporabniki Fotologa znajo kar najbolje izkoristiti možnosti te vrste obogatenega besedila. Onkraj tega, Dali vam bomo nekaj nasvetov, da bo vaše besedilo videti veliko lepše kot običajno.

Glasbeni simbol za uporabo na Facebooku

No, kot smo že povedali, je v teh primerih veliko znakov ali simbolov, ki pa jih morate izkoristiti, čeprav morate imeti v mislih, da jih boste morali v celoti izkoristiti kopirajte vsak znak neposredno z mobilnega telefona in ga prilepite v besedilo, ki ga želite naložiti na svoj Facebook račun. Na žalost trenutno ni preprostejšega koraka od tega, ki bi ga lahko upoštevali.

Seveda ga samodejno prilepite in videli boste, da vaše besedilo spremlja čudovit glasbeni simbol:

♩ ♪ ♫ ♬

? ? ??

? ?? ?

? ?

Glasbeni simboli zelo dobro spremljajo skladbo ali katero koli frazo, ki ste si jo sami izmislili, če radi pišete ali sestavljate svoje pesmi. Resnica je, da je poleg tega ena od prednosti teh simbolov ali znakov tudi ta, Za razliko od običajnih emojijev ali emotikonov jih lahko vidijo vsi uporabniki, ne glede na operacijski sistem, ki ga ima mobilni telefon.

To je izjemno preprost trik, vendar ne dvomimo, da ga bodo mnogi bralci v celoti izkoristili. Če ste končno lahko napisali glasbeni znak na Facebooku s svojega mobilnega telefona, svojemu prijatelju na Facebooku pokažete, da poslušate glasbo. Potem smo prepričani, da ta korak za korakom je rešil številne vaše težave.

Kazalo ()

  Kako narediti glasbeni znak s tipko Alt na Facebooku

  To dosežemo s pomočjo tipkovnice s tipko alt, s pomočjo katere lahko note položite neposredno. Dokler je vključena možnost številske tipkovnice, je metoda držanje tipke alt. Zdaj gremo na numerično tipkovnico in jo obdržimo držite tipko alt in vnesite številko 13 ali 14, da dobite oktavo ali dve osmi noti. Če imate prenosni računalnik, ne boste imeli številčne ploščice, vendar brez skrbi, na prenosnem računalniku dodajte kombinacijo fn, tj. Držite tipko alt, tipko fn in nato številko 13 ali 14.

  Kako narediti znak z zemljevidom znakov na Facebooku

  To je eden najmanj uporabljenih načinov, nedvomno pa eden najboljših načinov za izdelavo simbola na Facebooku. Skozi znameniti zemljevid znakov ali zemljevid znakov. Na ta način lahko iščemo želeno noto. kako ustvariti glasbeni znak na izvedli bomo v začetnem razdelku sistema Windows ali pa bomo iskali charmap.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar