Glavni » amazon » Kako enostavno izdelati in okrasiti etui za mobilni telefon doma

Kako enostavno izdelati in okrasiti etui za mobilni telefon doma

AliExpress WW

Zdi se, da ni treba posebej razlagati, kakšna je funkcija a rokav, imenovan tudi školjka ali ohišje, vendar si bomo zapomnili: ta dodatna oprema, ki je nujna za veliko večino uporabnikov, pokriva napravo na vseh koncih in jo ščiti pred morebitnim padcem.

Imeti pametni telefon brez etuija ali ovitka je kot voziti avto brez odbijača in nihče od nas ne želi, da se naša naprava opraska ali zlomi, Za popolno zaščito je najboljša možnost pokrov ali lupina, saj pokriva vogale, robove in zadnji del pametnega telefona, lahko pa ga celo zaščiti pred vodo, če bi se to zgodilo po naključju.

Dober etui bo zaščitil vaš mobilni telefon pred praskami in poleg tega absorbiral udarce na teh območjih, ko napravo spustite na voljo je na stotine pokrovov iz različnih materialov, kot plastika in usnje. Wirecutter priporoča prožne plastične rokave, ki olajšajo prijemanje telefona.

Obstaja veliko različnih možnosti skrbite in zaščitite svoj dragoceni mobilni telefon, toliko, da se počutite blokirane pri izbiri najprimernejšega. Ocenjevanje estetike in osebnega okusa z različnimi stopnjami varnosti, ki jih ponuja ohišje ali ovitek, je težko ravnotežje ob nakupu..

Ali želite vedeti, kako ohišje iPhona okrasite na preprost način? Torej ste prišli do pravilnega članka, saj vam v naslednjih vrsticah želimo pokazati vse podrobnosti, ki jih morate upoštevati, ko želite, da vaš iPhone izstopa od vaših prijateljev.

V zvezi s tem moramo najprej upoštevati, da moramo biti pri tem še posebej previdni okrasite etui za iPhone. Zato priporočamo, da dvakrat premislite, preden začnete korak za korakom.

Onkraj tega, morate vedeti, da je ta korak za korakom popolnoma koristen za večino modelov iPhone, ki jih najdemo, od iPhona 4 do iPhone 8 in iPhone X danes, čeprav seveda novejši, manj priporočamo, da ga prilagodite na ta način. V preostalem, kot da bomo naredili vse v redu, bomo samo spremenili ohišje naprave, verjamemo, da če si ga dolgočasite, si lahko vzamete čas, da ga poskusite okrasiti.

Za ta korak za korakom morate upoštevati, da bomo uporabili tradicionalni lepilni trak, znan tudi kot washi trakovi, ki je ena najboljših možnosti za razmislek v tem poglavju. Zahvaljujoč njim ste lahko popolnoma prepričani imejte svoj osebni iPhone kot še nikoli doslej.

Poleg tega bi morali razmisliti na enak način kot je odlična alternativa, če želite prihraniti nekaj denarja, ker lahko uporabljate svoje stare kovčke in z njihovim prilagajanjem boste prihranili denar tako, da se izognete nakupu novega, saj je prihranek denarja nekaj, kar si danes želimo storiti mnogi, in obstajajo celo operacijski sistemi, da se del naših virov ne bi porabil med brskanjem.

Kazalo ()

  Navodila za okrasitev etuija za iPhone

  Preden začnete, morate še naprej brati, iti skoraj do konca članka, kjer poučujemo vse Bistveni elementi da boste potrebovali v tej situaciji. Vse te elemente boste morali postaviti predse, da boste potem vedeli, ali jih imate ali jih še posebej potrebujete:

  • Vzemite kos papirja in enega ali več barvnih svinčnikov
  • Naredite skico dekoracije, ki jo želite za ovitek za iPhone
  • Vzemi ohišje
  • Postavite trakove različnih barv, ki jih želite uporabiti, na način, kot ste to naredili na skici, vendar vedno pustite odvečni trak okoli robov. Tako ga lahko kasneje razrežete
  • Z vsemi trakovi, ki so že nameščeni, odstranite ostanke, ki so na straneh

  Drug način okrasitve mobilnega telefona je:

  Z vašimi najljubšimi barvami in originalnimi dizajni je to zelo lahka in hitra naloga, ohišje morate le vstaviti v posodo, enakomerno dodati vodo in več barv lakov, z zobotrebci manipulirati z dizajnom. Ko ohišje vzamete iz vode, ostane ta barvit učinek tiska in marmorja, lahko škropite z zaščitno sklenino, da pokrijete dizajn.
  Našemu mobilniku bomo dali zelo kreativen videz, odlična ideja je recikliranje obrabljene prevleke. Preizkusite svojo ustvarjalnost

  Materiali in sestavine za ustvarjanje vaše prve osebne platnice

  • Posoda
  • Lak za nohte
  • Voda
  • Palčke
  • Zaščitna sklenina
  • Gladka prevleka za okrasitev

  Kot lahko vidite, je ohišje iPhona zelo enostavno prilagoditi. Vedeti morate, da boste za to potrebovali le nekaj majhnih elementov. Prva stvar je seveda, da imamo primer sam.

  Medtem boste kasneje potrebovali škarje, trak ali več različnih barv, papir in tudi barvne svinčnike. Če imate vse te predmete, ste lahko popolnoma prepričani v to izkoristili boste največ možnosti vašega starega etuija iPhone.

  Po drugi strani pa morate vedeti, da okrasitev ohišja z lepilnimi trakovi to zahteva poiščite čim bolj odporne trakove, saj se boste le tako lahko izognili obrabi.

  Kako bi lahko bili izpostavljenost soncu, drgnjenje s hlačami itd, na koncu naredite preveč škode in jo boste morali v določenem trenutku zamenjati z drugo. V zvezi s tem ni več vprašanj, ki bi jih morali preučiti, zato jih lahko zaključite.

  Druga vprašanja, poizvedbe in iskanja zelo pogosti med uporabniki, ki so tudi spremljali to temo, imajo opraviti neposredno s tistimi, za katere vas bomo naučili, da vas takoj naučijo.

  To bi bilo: okrasite svoj mobilni telefon z bleščicami, kako okrasiti gumijaste prevleke za mobitele, kako okrasiti zaščito za svoj mobilni telefon, kako okrasiti svoj mobilni telefon yuya, kako okrasiti svoj mobilni telefon s kamni, kako okrasiti svojo domačo celico telefon, kako enostavno in hitro okrasiti svoj mobilni telefon ali kako okrasiti prozoren ovitek, resnica je taka to so odlične ideje, s katerimi boste dali svoj osebni pečat in ne bodite nekdo drug iz skupine.

  V nekaterih primerih tudi ni obvezno kupiti prevlek, ki so v ospredju na trgu. Če imate kakršna koli druga vprašanja v zvezi s tem, v objavah dajte komentar samo tako v zvezi s tem vam lahko pomagamo, Seveda.

  Ali ste lahko ohišje iPhona okrasili s triki, ki smo jih pravkar naučili?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar