Glavni » alibaba-info » Kako vzpostaviti video klice s Chromecastom in jih deliti na televizijskem zaslonu

Kako vzpostaviti video klice s Chromecastom in jih deliti na televizijskem zaslonu

AliExpress WW

mogoče je uporabite Chromecast za video klice. Mogoče se niste nikoli ustavili, da bi o tem razmišljali, resnica pa je, da imate s to napravo možnost uživati ​​v svojih video klicih neposredno na TV zaslonu, pri čemer izkoristite velikost in izboljšan zvok najsodobnejše opreme..

Za razliko od drugih naprav, Chromecast ni podprt z aplikacijo za video klice Skype, vendar je še vedno mogoče uživati ​​v prednostih te vrste klica.

Včasih na Chromecastu se pojavi dokaj pogosta napaka In čeprav nas bo to motilo, motilo in celo povzdignilo, nas ne bi smelo skrbeti in vam povem o napaki ", ni mogoče najti nobenega cilja za pošiljanje vsebine na Chromecast. Rešitev je povsem preprosta.

Če želite izdelek kupiti v Chromecastu, kako boste lahko brali pozneje, Chromecast ima veliko naprav da jih boste imeli radi, tako da, če se odločite za nakup, si lahko ogledate raznolikost teh izdelkov na uradni strani Googlove trgovine.

Kazalo ()

  Na ta način boste lahko opravljali video klice s Chromecastom

  Za domači videoklic s Chromecastom lahko uporabljajte združljive programe s pogovori Hangouts. Aplikacija Google za klepete in takojšnje pogovore ima tudi avdiovizualno podporo za video klice.

  Klic prek Chromecasta ne zahteva nobenega zapletenega orodja. Vse, kar morate storiti, je začeti video klic na običajen način in ga nato poslati na televizor na običajen način.

  Nekaj, kar priporočamo, ker ga boste zagotovo potrebovali v določenem trenutku, ko se ne boste mogli povezati Težave z napako Chromecast za Wifi, nekaj, kar je pravzaprav zelo pogosto in ravno zato morate to vedeti, saj se vam lahko zgodi.

  Rešitev za to in najboljša alternativa, ki jo lahko sprejmete, če se vam kaj takega zgodi s Chromecastom, je ta, da veste kako lahko ponastavite, konfigurirate in spremenite povezava Wi-Fi za povezavo Chromecasta z internetom je nekaj povsem enostavnega in vas bo rešila težav.

  S televizorjem Chromecast lahko s televizorjem pošiljate klice

  Skupna raba zavihka iz Cast in televizor postavite v vhod v katerem je povezan Chromecast. Je enostavno in hitro, čeprav je treba omeniti, da je nekoliko okorno, da naprava tega ne naredi samodejno, kot se to dogaja pri drugih aplikacijah za avdiovizualno vsebino, kot je YouTube..

  Tudi vi lahko izvedite video klic iz računalnika in ta zaslon neposredno pošljite na televizor in uporabite zasedbo brskalnika. Vse je odvisno od načina video klicev.

  Predlog za video klic Chromecasta je rešitev za tisti, ki želijo opravljati video klice izkoristite nove naprave, bodite pozorni na to hitro in enostavno vadnico.

  V nekaj minutah poklicali boste svoje prijatelje in vodenje pogovorov neposredno iz udobja televizijskega zaslona. Izkoriščanje velikosti in kakovosti, ki jo imajo novejši televizorji.

  Kako lahko vzpostavite video klic s povezavo s Chromecastom

  Če tega niste vedeli, Chromecast ima preveč naprav da jih bo dejansko zelo koristno poznati, eden izmed njih je Chromecast audio, je eden najkoristnejših, saj nam to pomaga, da lahko zvok delimo na povsem preprost način, poleg tega pa vsi radi poslušate glasbo.

  To je nekaj, kar ljudje zelo uporabljajo, ena izmed najljubših dejavnosti ljudi je da bi lahko poslušal pesmi ko telovadimo, organiziramo nek del hiše, ko nam je dolgčas in tudi ko opravljamo druge vrste dela.

  Zato priporočamo vadnico, za katero vemo, da vam bo všeč, da boste vedeli, kako deluje zvok Chromecast in kakšni so njegove glavne značilnosti, če ga želite kupiti, da boste lahko poslušali vse, kar želite.

  Upamo, da vam je bila ta vadnica zelo všeč in da ste lahko s Chromecastom vzpostavili video klic uživajte v pogovoru veliko več z drugimi ljudmi iz veliko večjega zornega kota, zato boste na ta način lahko veliko bolje govorili.

  Ker je običajno, da imamo družinskega člana, prijatelja ali partnerja, ki živi daleč stran ali na počitnicah v nekem kraju, ki ga ne poznamo, zato se ljudje v hiši ali nekateri obiskovalci želijo pogovoriti s to posebno osebo. najboljše video klic lahko delite v velikem obsegu.

  Če imate kakršna koli vprašanja in želite, da jih rešimo s pomočjo vadnice, lahko pustite v komentarjih in z veseljem vam bomo odgovorili na najboljši način, tako da ne boste dvomili v nobeno drugo vprašanje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar