Glavni » alibaba-info » Kako narediti posnetek zaslona ali posnetek zaslona v mobilnem telefonu, Androidu, iPhoneu in iOS-u

Kako narediti posnetek zaslona ali posnetek zaslona v mobilnem telefonu, Androidu, iPhoneu in iOS-u

AliExpress WW

Velikokrat bomo želeli narediti posnetek zaslona, ​​ki je nepogrešljiva funkcija pri dokazovanju resničnosti ali dokazi o nečem, kar se je zgodilo v spletu. To je mogoče storiti iz različnih naprav, vključno z mobilnimi telefoni, ki ta postopek izvajajo po kombinaciji tipk..

Po drugi strani pa so zmožni tudi računalniki po drugačnem postopku. Shranijo se na različne cilje, odvisno od naprave, v kateri to počnete. V tej vadnici vas bomo naučili vsega, kar morate vedeti v zvezi z njimi in različnimi mobilnimi napravami.

Kazalo ()

  Kako nam pomaga posnetek zaslona?

  Vsi imamo na neki točki narediti posnetek zaslona da bomo lahko posneli, kaj se v tistem trenutku prikaže na zaslonu našega mobilnega telefona. 

  V večini naprave najosnovnejši sistem Če želite posneti posnetek zaslona, ​​skupaj pritisnite gumb za vklop in gumb za zmanjšanje glasnosti, čeprav se v nekaterih mobilnih napravah kombinacija gumbov lahko spremeni in je sestavljena iz hkratnega pritiska gumba za vklop in gumba Domov..

  Če pride do katerega od primerov, če nekaj sekund držimo tipko ustrezne gumbe bomo slišali zvok iz fotoaparata in posneti posnetek bo shranjen v galeriji. V nekaterih napravah ga med drugim vidimo tudi v vrstici z obvestili.

  Ali obstajajo razlike pri posnetku zaslona, ​​odvisno od mobilnega modela?

  Nekateri telefoni imajo radi najnovejšo generacijo Samsung vključite nadzor kretenj in eno od dejanj S tem sistemom lahko naredite posnetek zaslona. V teh primerih je pomembno vedeti, da mora biti za upravljanje geste aktiviran in konfiguriran. Če želite to narediti, morate odpreti nastavitve> gibi in poteze in konfigurirati to možnost.

  Najpogostejša oblika posnemite posnetek zaslona v mobilnem telefonu Samsung s krmiljenjem kretenj mora s palcem navzgor postaviti roko pravokotno na zaslon mobilnega telefona in s prstom povleči mezinec po njej s kretnjo z ene strani zaslona na drugo. Ta sistem je znan kot Swipe-Across.

  Ali obstaja več možnosti za posnetek zaslona?

  Druga možnost pri snemanju posnetkov zaslona je uporabite aplikacijo Easy Screenshot, na voljo v trgovini Google Play. Njegova glavna posebnost je, da omogoča posnetke zaslona na različne načine.

  Kako uporabljati to aplikacijo?

  Sesalni sistem se lahko aktivira posnetek zaslona s potezo, kot bi tresel mobilni telefon. Lahko vzpostavite tudi sistem samoportreta z zakasnitvijo izvedbe, pri katerem mobilnik posname posnetek zaslona po času, ki smo ga vzpostavili.

  Omogoča zajem neposredno skozi vrstico z obvestili in celo s klikom neposredno na gumb fizičnega iskanja ali fizični gumb kamere, če ga ima terminal. Izberemo možnost, ki jo izberemo, aplikacija nam bo omogočila, da fotografijo, posneto v obliki PNG ali JPEG.

  Kako narediti posnetek zaslona na mobilnih telefonih s sistemom iOS

  Samo Apple tovarniške mobilne z operacijskim sistemom iOS tisti, ki že od nekdaj uporabljajo svoje naprave, vedo vse te majhne trike. Kot na primer tisti, ki so povezani s tem, kako narediti posnetek zaslona na iPhoneu.

  Pozitiven del vsega tega je, da način posnetka zaslona Enako je za vse modele iPhonov, vse kar morate storiti je, da hkrati pritisnete gumb za vklop in gumb za zagon. Ker se prvi od njih nahaja na drugem območju glede na generacijo iPhona.

  Ko enkrat naredili zajeme, ki jih potrebujete, Videli boste, da jih lahko vse najdete v aplikaciji za fotografije naprave, nato vnesete albume in nato razdelek, ki ustreza tem zajemom..

  Potem lahko s to vsebino upravljate popolnoma enako kot s katero koli drugo sliko, ki ste jo prenesli s spleta ali iz družabnih omrežij., jih urejate in delite s prijatelji, jih med drugim naložite.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar