Glavni » alibaba-info » Kako narediti posnetek zaslona na Motorola Defy - vadnica po korakih

Kako narediti posnetek zaslona na Motorola Defy - vadnica po korakih

Ena od stvari, o kateri morate vedno vedeti mobilno napravo to je, kako narediti posnetek zaslona. Zdi se neumno, a morda ravno zato, ker se je tako enostavno naučiti, kako ujeti tisto, kar se dogaja na zaslonu vašega Motorola Defy, ravno zato morate vedeti, kako to storiti..

Velikokrat boste morda želeli narediti posnetek zaslona pogovora WhatsApp, da ga pošljete prijatelju, da poda svoje mnenje o njem, kar je nekaj povsem običajnega, kar se počne predvsem pri mladih, zato je nujno, da se naučite, kako narediti zajemanje.

Kazalo ()

  Fotografirajte zaslon Motorola Defy

  Ponudbo boste morda videli na spletni strani in, da je ne boste pozabili, naredite posnetek zaslona, ​​tudi če želite prenesti fotografije iz Instagrama, je to lahko koristno, saj lahko na ta način shranite vse fotografije, ki jih želite socialno omrežje na precej enostaven način, na kratko deluje v kakršnih koli situacijah, ko to najmanj pričakujete.

  Najboljše od vsega je to, če želite vedeti kako narediti posnetke zaslona na Moto Defy sploh ni zapleten in gre preprosto za učenje dveh gumbov hkrati, znamenita kombinacija gumbov, ki jo imajo številne naprave, čeprav ne vse.

  Da bi lahko naredili a posnetek zaslona na napravi Motorola Defy kar morate storiti je, da hkrati pritisnete gumb za zmanjšanje glasnosti in gumb za vklop, začutili boste zvok, kot da bi šlo za fotografijo, hkrati pa boste videli, da se zaslon hitro prižge, na ta način se zavedate, da zajem je bil pravilno posnet. Nedvomno je najbolj priljubljen tisti, ki zajame

  Kako narediti posnetek zaslona Moto Defy

  Zdaj, da boste lahko vizualizirali fotografijo, ki jo imate posnet z zaslona Kar morate storiti, je, da pojdite v fotogalerijo in v mapi z imenom Screenshot najdete vse posnetke, ki ste jih posneli, shranijo se kot katera koli druga mapa fotografij, razvrščene po datumih in druge.

  Kot vidite, to sploh ni zapleteno in kadar se vam zdi primerno, lahko to storite tudi na video, igra, aplikacija, klepet, družabno omrežje, drugi. Uporabite ga lahko kadar koli želite in zajamete vse, kar želite, brez kakršnih koli omejitev.

  Če imate kakršna koli vprašanja o kako narediti posnetek zaslona na Moto Defy pustite mi komentar spodaj. V naših vadnicah si lahko ogledate, kako enostavno narediti posnetek zaslona na Motorola Iron Rock

  Priporočena
  Pustite Komentar