Glavni » alibaba-info » Kako narediti posnetek zaslona ali posnetek zaslona celotnega ali dela računalnika v Chromebooku

Kako narediti posnetek zaslona ali posnetek zaslona celotnega ali dela računalnika v Chromebooku

Če običajno preberete vse naše članke, boste vedeli, da smo že velikokrat govorili o napravi, kot je Chromebook, in danes vam želimo pokazati eno izmed njenih najbolj zanimivih vaj. V zvezi s tem morate najprej upoštevati, da boste v tem članku našli informacije o tem, kako narediti a posnetek zaslona v Chromebooku.

Ta naprava ima vse, omogoča nam, da na njej izvajamo številna opravila in brez težav namestimo tiskalnik, tako da nam ni treba uporabljati drugo vrsto prenosnika ali računalnika za sestavljanje, in nato natisnite kakršen koli dokument.

Vanj lahko namestimo tudi neskončne aplikacije, med drugim tudi zabavne igre, zabavne aplikacije, socialna omrežja. Zaradi tega je popolna alternativa, če daste malo Vdiham naš mobilni telefon ali tablični računalnik.

Po drugi strani pa obstaja nekaj pomembnega, kar morate vedeti, je, da je veliko tistih, ki so nas vprašali, kako narediti posnetek zaslona na tovrstni napravi, uporabniki, ki so te naprave pravkar kupili, kar pojasnjuje njihovo nevednost.

V vsakem primeru, ne glede na to, ali ste novinec ali uporabnik, ki nekaj časa uporablja Chromebook, vam bomo pokazali, kako enostavno posnemite posnetek zaslona v teh primerih. Paziti morate le na korake in postopke, ki vam jih bomo ponudili spodaj..

Kazalo ()

  Kako narediti posnetek zaslona v Chromebooku?

  Posnetek zaslona pri tej vrsti prenosnika je zelo enostaven. Samo sledite tem hitrim, a učinkovitim korakom za zagon:

  • Skupni trenutni zajem zaslona - Ctrl + kvadratna ikona: S tem kratkim postopkom boste lahko naredili celozaslonsko kadriranje prenosnika.
  • Delni posnetek zaslona: Ctrl + shift + kvadratna ikona: s tem drugim lahko izberete območje, ki ga želite zajeti.

  Saj je res enostavno! Zdaj lahko vse podatke, slike, prizore in vse stvari, ki si jih želite ogledati v drugem času, uokvirite in shranite. Posnetki zaslona so resnično koristni, če želite drugim in drugim jasno in jasno predstaviti nekaj vzorcev ali dokazov o nečem, kar se je zgodilo na zaslonu, ki ga uporabljate. Biti še boljši in bolj koristen kot naredite preprosto sliko Od istega.

  Kje so že ujeti posnetki?

  Zdaj pa enkrat vam je uspelo zajeti, Verjetno se sprašujete, kam gredo ti posnetki zaslona, ​​zato vam bomo povedali, da so v datotekah ali v prenosih. Mape, ki bi morale biti na voljo med namiznimi funkcijami prenosnika.

  In tudi v vsakem primeru, razen če ga imate je spremenil lokacijo datotek, vedeti morate, da gre ponavadi tukaj za posnetke zaslona. Običajno ni tako enostavno spremeniti cilja samodejnega shranjevanja datotek, zato vam glede tega ni treba preveč skrbeti..

  Ali lahko pošljem posnetke zaslona v oblak?

  Seveda bi morali to vedeti takoj, ko naredite posnetek zaslona v Chromebooku, Na zaslonu se bo pojavilo obvestilo, ki vam bo omogočilo neposreden vstop v razdelek za prenos naprave in s tem v to že shranjeno vsebino. Če želite, lahko vso to vsebino pošljete tudi neposredno v oblak, zato ne pozabite na to ogromno možnosti.

  Ker bo pošiljanje datotek v oblak prihranilo bo veliko prostora za shranjevanje notranje na kateri koli napravi, ki jo imate. Za to obstaja veliko število aplikacij, ki olajšajo shranjevanje v njem.

  Če shranite datoteke tam, lahko imajo neomejen dostop do njih kjerkoli že si. In ne bo vam treba omejiti le na prenosni, prenosni ali osebni računalnik; ker je ta možnost odlična varnostna kopija za vaše datoteke, dokumente, slike in pomembne podatke, v primeru nesreče pa se jih ne bojte popolnoma izgubiti.

  Priporočena
  Pustite Komentar