Glavni » alibaba-info » Kako narediti original Gif s Samsung Galaxy Zelo enostavno!

Kako narediti original Gif s Samsung Galaxy Zelo enostavno!

AliExpress WW

Ustvarjanje GIF-a je nekaj, kar je danes že zelo pogosto, saj družabna omrežja večinoma dopuščajo oglejte si te slike animirani. Ustvariti GIF je zelo enostavno in traja zelo malo časa. Njihov cilj je tudi pritegniti pozornost in vas v večini primerov nasmejati..

V nekaterih primerih za njihovo ustvarjanje ni treba namestiti dodatne programske opreme, saj v kameri obstaja funkcija, ki vam omogoča, da jih ustvarite brez večjih težav, kar je zelo odvisno od modela, ki ga uporabljate, in navedemo primer, če imate mobilni telefon Samsung Galaxy Note8, telefon vam omogoča, da ga ustvarite, ker je že vključen v njegove nastavitve. Če pa vaš telefon nima te funkcije, tukaj naučili se boste ustvariti GIF z drugimi možnostmi.

Kako narediti ali ustvariti gif s katerim koli Samsung Galaxy korak za korakom
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako ustvariti GIF ali animirane slike s Samsung Galaxy

  Kot smo že omenili, v kameri teh mobilnih naprav obstaja funkcija, ki vam omogoča ustvarjanje GIF-a. Ta funkcija naredi več fotografij, ki jih nato mobilni telefon se bo preoblikoval v animacijo kar je zelo zabavno. V idealnem primeru bi morali izkoristiti to funkcijo svoje ekipe in narediti svoje kreacije.

  Koraki za ustvarjanje GIF-a

  1..-  Prijavite se v aplikacijo kamere.

  2. - Zdaj morate klikniti Več možnosti ali Način.

  3. - Videli boste, da je na voljo več načinov, znotraj katerih morate poiskati tistega, ki kaže Ustvari Gif datoteko, Če se to ne prikaže, lahko kliknete, kje v Download, in najdete način z imenom Animated Gif.

  4. - Zdaj moraš kliknite ikono kamere za nekaj sekund, tako bo mobilni telefon zaporedoma posnel več fotografij, približno 20 slik zapored.

  5. - Naslednji korak je prilagoditev hitrosti reprodukcije fotografij in s kakšno hitrostjo.

  6. - Na koncu morate še klikniti na gumb za shranjevanje.

  Najboljše aplikacije za ustvarjanje gifov na telefonu Android ali iPhone

  Ne skrbite, če vaš mobilni telefon Samsung ne more ustvariti GIF-a, lahko izberete dve možnosti, prva je, da jih naložite že pripravljene iz priznanega socialnega omrežja ali iskalnika, kot so Bing, Yahoo! Google in drugi namestite aplikacijo iz Googla Play za to, ki se bo uporabljal za vse mobilne naprave z Androidom. Med njimi imamo naslednje možnosti:

  Začnemo z Gif Edit, to aplikacijo vam omogoča urejanje obstoječega GIF-a in ustvarite video ali fotografije. GIF-je lahko izrežete, zmanjšate in celo vstavite nalepke ali besedila. Poleg tega jim omogoča skupno rabo prek socialnih omrežij, kot sta Twitter ali Facebook. Omogoča Gif z mobilno kamero in je zelo enostaven za uporabo.

  Druga možnost je Gif Me, Ta aplikacija je ena najboljših za ustvarjanje in skupno rabo kratkega videoposnetka v obliki slik Gif. Uporaba je zelo enostavna in z mobilno kamero morate ujeti trenutek, da ga delite v družabnih omrežjih.

  Želenim slikam lahko dodate filtre, med najboljšimi lastnostmi te aplikacije pa je, da jih lahko posnemite do 14 sekund, delite v družabnih omrežjih in seveda dodajte filtre. Če ga želite prenesti, lahko dostopate do Googla Play za namestitev in če pogledate ocene, boste našli ugodna mnenja.

  Gif Camera, ta alternativa je še ena odlična možnost, da o tem ne govorimo najboljše od vsega, da ustvarite GIF na Samsung Galaxy. To orodje omogoča enostavno ustvarjanje animiranih videoposnetkov, je popolnoma brezplačno in ga lahko kadar koli posnamete ali shranite v svojo napravo. Ujeti morate le trenutke, ki jih želite, in to aplikacijo boste lahko uporabljali. V tej aplikaciji je vključenih več načinov, ki bodo njeno uporabo precej olajšali.

  Kot boste videli, je ustvarjanje GIF-a s Samsung Galaxy resnično preprosto, in če vaš telefon nima te funkcije, imate na voljo veliko možnosti, da to dosežete. Zato naj vaša domišljija takoj zaleti in začnite zajemite tiste smešne trenutke in smešno od vaše družine ali prijateljev. Z zgornjimi informacijami ste se lahko zavedali, da to sploh ni zapleteno in najboljše je, da imamo orodja.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar