Glavni » android » Kako narediti realistično, nadrealistično, profesionalno fotomontažo v Photoshopu brezplačno

Kako narediti realistično, nadrealistično, profesionalno fotomontažo v Photoshopu brezplačno

AliExpress WW

Družba vsak dan doživlja številne drastične spremembe v tem, kako dojemamo resničnost v slikah. Posledično odstotek prebivalstva rad spreminja sestavljene slike, da bi ustvaril umetnost s fotografijami in trenutno išče načine za to naredite realistično in profesionalno fotomontažo v Photoshopu prost.

Zdaj morate za najnovejše posodobitve Photoshopa imeti najnovejšo različico programa, ki ga lahko prenesite neposredno na platformo Adobe.

Ob upoštevanju vse veščine tega programa za urejanje, Eden izmed njih je, da nam omogoča, da ugotovimo, kdaj je fotografija spremenjena ali urejena s filtri in kdaj ne..

Kazalo ()

  Kako narediti realistično in profesionalno foto montažo v Photoshopu brezplačno?

  Po drugi strani pa orodje, kot je Photoshop je neverjetno spremeniti vidiki slike. Zaradi tega se je ustvarilo vprašanje večine gledalcev, kako narediti fotomontažo s Photoshopom.

  Prvi koraki za realistično fotomontažo s programom Photoshop

  Za varno izvajanje teh korakov je treba upoštevati naslednje možnosti: imeti a računalnik in internet ter slike za urejanje.

  • Za začetek se bo, ko odprete program, na zavihku na vrhu prikazal gumb "Mapa".
  • Kasneje, ko odpre to sliko, se bo izrežemo element, ki ga bomo postavili na drugo fotografijo. Preko "orodja za krtačo " bo to služilo kot ozadje.
  • Nato bo zadnji element menija označen tudi z nato lahko izberete velikost želimo delati.
  • Za kasneje, izberite oris predmeta in kaj je v notranjosti za zagon fotomontaže v Photoshopu. V naslednjem koraku boste spoznali, da je izbran obris in nato notranjost slike.
  • Ko bo orodje sproščeno, bomo imeli izbrani element, ki ga bomo posredovali drugi fotografiji. Kljub temu pravzaprav izbrali bomo ozadje.
  • Zdaj moramo zaradi tega poiskati zgornji zavihek, kjer piše "Izbira " in "Obrni ". Tako, da imamo pod nadzorom tisto, kar nas zanima.
  • Ko je ta korak uspešno izveden, bi bil naslednji korak izpopolniti izbor, ki smo ga naredili. Da bi to naredili, bomo znova poiskali, kjer piše, da izberemo orodje "Lasso " in "Izboljšaj robove izbire ".
  • Potem se bo prikazala prodaja, v kateri bomo pritisnili izbor "Na črno " in ga vzamete na stran, ne da bi se zaprli.
  • Ker nato manevrirate s sliko, preprosto naredite tako, da kurzor premaknete po celotnem robu predmeta. Na tak način in to bo izpopolnjeno, ko pritisnete "ok ".
  • Zdaj gremo na zavihek nad urejevalnikom in pogledamo, kje piše "Plast " in "podvojena plast ". Spet, da bi lahko fotomontažo naredili z novo plastjo.

  Zadnji koraki za izdelavo fotomontaže v Photoshopu

  • Takoj po končanem koraku, v Photoshopu boste morali odpreti novo okno. Nato bo slika, ki jo bomo uporabili, tja, kamor bomo postavili predmet, ki smo ga prej izbrali.
  • Do te mere, da si oglejmo dve sliki da bomo še naprej uporabljali fotomontažo. Tako postavimo kurzor nad novo plastjo in predmetom, ki bo deloval.
  • Spet gremo v prvo opravilno vrstico, kjer se prikaže možnost "Orodje za navpični meni ".
  • Na ta način se kazalka postavi na predmet in kurzor se bo pritisnil in držal, ne da bi se sprostil. To bo element takoj povleklo v fotografija, ki bo v tem primeru ustvarila ozadjeali.
  • Po tem boste na terenu imeli element, kakšna bi bila fotomontaža v Photoshopu. Y. za konec morate samo shraniti sliko.

  Kadar koli želite, lahko končnemu rezultatu dodate besedila, da je slika bolj natančna, dokler to zahteva.

  Trenutno poznate spretnost, lahko s temi informacijami ustvarjate svojo kreativnost in nekaj izvedete večje in zanimivejše skladbe.

  Končno vedno je dobro prepoznati svoje umetniško delo dodajanje osebnega podpisa, ki ga prepozna kot vašega, tako da boste lahko prejeli zasluge za svoje delo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar