Glavni » alibaba-info » Kako narediti prenos v živo ali oddajanje v živo na Instagramu - popoln vodnik

Kako narediti prenos v živo ali oddajanje v živo na Instagramu - popoln vodnik

AliExpress WW

Ljudem, ki so predani, ni malo oddajanje v živo vsake toliko prek družabnih omrežij, ne glede na to, ali gre za pomembne družabne dogodke, skupaj s prijatelji ali trenutki, ko se preprosto želijo pogovoriti in da so njihovi najbližji, kjer koli že so, jih lahko vidijo, poslušajo in jim celo postavljajo vprašanja. To lahko počnemo na Instagramu od ene najnovejših posodobitev in v tem članku vam želim povedati nekaj več o tem, vendar vas želim tudi naučiti kako oddajati v živo na Instagramu.

Kazalo ()

  Ustvarite videoposnetke v živo na Instagramu

  Najprej je nujno posodobiti aplikacijo na najnovejšo različico, zato v primeru Andorida pojdimo v Google Play in poiščemo Instagram, da potrdimo, da imamo najnovejšo različico, v primeru iOS enako bomo storili za App Store.

  Ko bomo dobili najnovejšo različico, boste videli, da oddajanje v živo sploh ni zapleteno, zato, če priporočamo, da ste povezani v omrežje Wi-Fi, torej imate stabilno povezavo, tako da ne boste imeli težav, ko pride do oddaja v tej zadevi lahko naredite dvojno neposredno.

  Kako pretakati Instagram v živo

  Najprej morate aplikacijo očitno odpreti s svojega mobilnega telefona. Če pogledate na vrh, na levi strani najdemo ikono fotoaparata, pritisnite tam desno. Zdaj boste videli, da lahko začnete snemati in za to imamo veliko možnosti, nadaljevali bomo kjer piše "Neposredno".

  Še niste v živo, najprej pritisnite, kjer piše "začni video v živo"Ko ga kliknemo, nam Instagram prikaže sporočilo " Nekaterim vašim spremljevalcem bomo poslali obvestilo, da se bodo lahko pridružili ". Gotovo ste ob neki priložnosti prejeli ta obvestila, da prijatelj snema video posnetke v živo.

  Pretakanje Instagrama

  Kot boste videli, to ni preveč zapleteno direkt na Instagramu. Upoštevati je treba tudi, da ko je videoposnetek končan, ga drugi ne morejo videti pozneje, vendar so od trenutka, ko vas ne more videti, ko to počnete, torej v živo, potem ne bodo več da vas lahko vidim. Če želite v svojem računu pustiti videoposnetek, da ga lahko kdo kadar koli vidi, je to že drugačna zgodba, podobna, vendar drugačna, lahko uporabite filtre v času Live.

  Snemanje v živo na Instagramu je zelo enostavno

  Danes ni ničesar, kar ne bi dovolilo delati številnih družbenih omrežij, kar je ena njegovih glavnih atrakcij, eno izmed omrežij, ki je za mnoge postalo zelo pogosto, je Instagram zaradi storitve, ki jo ponuja. Eno največjih ugodnosti je sposobnost snemanje dogodkov na video.

  To je nekaj, česar nima veliko konkurenčnih omrežij te zmogljivosti ali če jo imajo, ampak kot ločeno aplikacijo, vendar Instagram ponuja veliko število možnosti, od fotografij do preprostega oglaševanja. To dopolnjuje zmožnost pretočnega predvajanja v živo.

  Znano je, da je ta funkcija kot nalašč za tiste, ki želijo za prenos pomemben dogodek ali če želite dati živo zabavno mnenje, je to mogoče storiti z lahkoto. To najprej storijo tako, da preverijo, ali imajo stabilno internetno povezavo za pretakanje.

  Ko je to storjeno, se nato preveri, da je različica Instagrama, nameščena na mobilnem telefonu, posodobljena, že preverjena v Trgovini Play, nadaljujemo z vstopom v aplikacijo Instagram, da bi poiskali ikono kamere. Ko enkrat pritisnete ikono, lahko najdete možnost "neposredna ".

  Če ga pritisnete, boste mobilni telefon pripravili na prenos in tako pritisnili možnost, ki pravi "začni video v živo ”Za začetek bodo po pritisku posneli video v živo z Instagrama. To lahko mnogim omogoči, da prikažejo pomemben dogodek..

  Uporaba teh vrst aplikacij omogoča milijonom ljudi, da se soočijo s kakšnim mnenjem ali nedavnim dogodkom. Uporaba Instagram za snemanje To je čudovita stvar za stotine uporabnikov po vsem svetu, tako da njihovi sledilci ničesar ne zamudijo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar