Glavni » alibaba-info » Kako ustvariti zgodbe na Instagramu s filtrom v krožni obliki ali obliki ribje oko in več trikov

Kako ustvariti zgodbe na Instagramu s filtrom v krožni obliki ali obliki ribje oko in več trikov

AliExpress WW

Se želite naučiti, kako narediti Zgodbe na Instagramu v krožni obliki? Potem ste prišli do pravilnega članka, saj vam bomo spodaj korak za korakom pokazali, po katerih morate ravnati v tej situaciji. Resnica je, da če niste videli Zgodbe na Instagramu krožne oblike, morate vedeti, da so v bistvu to, kar lahko vidite v tem članku.

Resnica je, da smo v zadnjem času videli ne samo prihod Zgodbe za Instagram, ampak tudi, kako gre za eno najbolj prilagodljivih funkcij, ki jo lahko najdemo znotraj tega socialnega omrežja. Dejansko imamo možnost deliti svojo vsebino prek zgodb s svojimi sledilci, med snemanjem povečati, med drugim dodati filtre, besedilo, slike, grafike in nalepke..

Kazalo ()

  Krožni okvirji za Instagram Stories

  No. Prej smo že povedali, da obstaja veliko možnosti, ko gre za manipulacijo z Instagram Stories, in še posebej v tem primeru vam želimo pokazati, kako postaviti nekaj čudovitih krožnih okvirjev. In najboljše od vsega je, da vas vadnica, ki vas jo bomo naučili, ne samo deluje z Zgodbami, ampak tudi z video posnetki, slikami in bumerangom, seveda.

  Žal moramo reči, da je za zdaj, od novembra 2017, to naslednje Korak za korakom Deluje samo na iPhonih, čeprav, če ste uporabnik Androida in je že nekaj časa, morda deluje tudi na vaši napravi. Nato priporočamo, da poskusite srečo. Če želite to narediti, najprej odprite aplikacijo Instagram in pojdite na razdelek Zgodbe.

  Ko končate ta prvi korak, morate izberite sliko ali video želite objaviti na enak način kot običajno. Če želite, lahko tudi posnamete sproti. Ko izberete vsebino, morate klikniti na besedilo, na A, zgoraj desno in izbrati črko O, barvo, ki vam je najbolj všeč.

  Ko je O postavljen na sliko, ki vam je všeč, morate le s prsti razširiti črko, tako da je na zgornjem in stranskem robu zaslona. Na ta način boste dosegli čudovit rezultat, ki ga lahko vidite na sliki, ki spremlja ta članek, da bi dali drugačen pridih vse vaše Instagram zgodbe.

  Nekatera druga iskanja in zelo pogosta vprašanja uporabnikov v zvezi s to temo so povezana neposredno z naslednjim: kako naložiti več fotografij v Instagram Stories, triki Instagram Stories, kako naložiti več fotografij v Instagram zgodbo, kako narediti več zgodb v Instagram, triki Instagram zgodb, kako naložiti več zgodb na Instagram, izmerjene Instagram Stories ali kako postaviti več fotografij na instagram zgodba. Če imate kakršna koli druga vprašanja v zvezi s tem, nam preprosto pustite komentar, da vam v zvezi s tem pomagamo..

  Kaj so Instagram Stories?

  In če še vedno ne veste, kaj so Instagram zgodbe, vam bomo povedali. To so avdiovizualne vsebine, ki so del platforme Instagram in vam omogočajo, da delite sliko ali video posnetka nečesa, kar se dogaja na kraju samem, dodajte zvok, emojije in nalepke odvisno od situacije. 

  Enako imajo omejen čas 24 ur po tem izginejo, saj je to značilnost, ki jo ločuje od običajnih publikacij in ki ustvarja zanimanje za uporabnika ali sledilca računa, obstajajo triki, da lahko vaše zgodbe vidi več ljudi.

  Predstavljeni so kot ogromen vir možnosti za vse vrste javnosti in uporabnike, ki imajo račun v aplikaciji, njegovo izdelavo pa daje Mark Zuckerberg, ki se odloči, da jo bo vključil v konkurenco Snapchatu. 

  Zgodbe so postali bistveni vidik današnje družbe, blagovne znamke, ki sprejemajo ta novi prostor za promocijo, in uporabniki, ki ga uporabljajo, da prikažejo nekaj, kar se trenutno dogaja. 

  Vizualni vidik je pomemben, ne glede na to, ali gre za podjetje, osebno ali drugačno situacijo. Tako so zgodbe "Zgodbe " ali Instagram danes postale uporabno, potrebno in uspešno orodje.

  Ste že lahko storili svoje zgodbe na Instagramu v krožni obliki s tem člankom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar