Glavni » alibaba-info » Kako root ali koreniti Motorola Moto E 2G z računalnikom Kingo Root ali brez njega

Kako root ali koreniti Motorola Moto E 2G z računalnikom Kingo Root ali brez njega

The Moto E 2G (druga generacija) inJe cenejši mobilni telefon kot Moto G in je bil predstavljen leta 2015. Je zelo zmogljiv mobilni telefon, saj ima štirijedrni procesor 1,2 GHz in grafični procesor Adreno 306..

Namestili ste operacijski sistem Android 5.0 Lollipop, zaradi česar je odlična možnost. Zato vam bomo spodaj podrobneje prikazali prednosti Moto E.

Kazalo ()

  Prednosti Motorola Moto E 2G

  Poleg zgoraj omenjenih značilnosti je priročno obvestiti tudi, zakaj Moto E 2G se dobro ujema, v primerjavi z drugimi znamkami in modeli. Tu predstavljamo njegove glavne prednosti:

  • Zaslon odlične kakovosti: Moto E ima Gorilla Glass 3 folija, ki zagotavlja večjo zaščito pred praskami.
  • Avtonomija: Ta mobilni telefon ima veliko prednost zdržijo uporabo ves dan, brez težav, zaradi česar je v dobrem položaju v primerjavi z drugimi mobilnimi telefoni, ki nimajo te kakovosti.
  • Kakovost v ločljivosti: Moto E predstavlja zadovoljivo ločljivost, zagotovo ni HD, ampak je 960 x 540 slikovnih pik, znotraj 4,3-palčnega zaslona ponuja dober predlog. Poleg tega, če upoštevamo ceno opreme v primerjavi z ločljivostjo, ki jo ima; iz lig lahko vidimo, da gre za zelo privlačno ponudbo.
  • Kapaciteta RAM-a: Motorola je model Moto E opremila z 1 GB RAM-a, kar predstavlja zelo dobro kakovost, saj daje zagotovilo, da bo delovanje opreme v Androidu 4.4 potekalo tekoče.
  • Dvojni sim: Ta naprava podpira dve kartici SIM, zato tudi z njo lahko upravljate dve telefonski številki popolnoma, kar omogoča enostavno uporabo vsake številke za določene naloge.

  To je le nekaj lastnosti te ekipe, vendar je polna dobrih tehničnih podrobnosti, zaradi katerih je zanimiva in zanesljiva. Vendar pa Android postavlja določene omejitve, ki vam ne omogočajo uživanja v vseh funkcijah naprave, ampak tukaj Naučili vas bomo, kako ukoreniniti Motorola Moto E 2G za odpravo teh omejitev.

  Kako ukoreniniti svoj mobilni telefon Motorola Moto E 2G

  Ta postopek je zelo preprost, vendar preden začnete pomembno je, da imate določene stvari jasne da ne bi šlo kaj narobe. Pa poglejmo:

  1. - Prepričajte se, da ima vaš mobilni telefon vsaj 70% baterije (če je 100% boljša). To je pomembno, saj na ta način lahko preprečite, da bi se izklopil in poškodoval.

  2. - Morate izvedite varnostno varnostno kopijo svojih podatkov, ker je verjetno, da lahko ta vrsta postopkov povzroči popolno ali delno izgubo datotek.

  3. - To je postopek, ki bo popolnoma razveljavil garancijo vašega telefona, zato morate biti prepričani, da želite to storiti. Vendar, ta vodnik za UnRoot vam lahko pomaga, da ga ponovno vzpostavite.

  4. - Tudi vi bi morali prenesite in namestite gonilnike za vašo Motorolo.

  5.- Morate omogočiti možnost odpravljanja napak USB, kar lahko enostavno dosežete v meniju Nastavitve -> Možnosti za razvijalce -> odpravljanje napak USB.

  To je mogoče tudi iz menija Nastavitve -> O napravi s petkratnim pritiskom na Številka gradnje.

  6. - Morate prenesite OneClickRoot v svoj računalnik in ga namestite, saj je to orodje, ki nam bo pomagalo izvesti ta postopek.

  Vodnik za root Motorola Moto E 2G

  Če ste pripravljeni iti naprej in ste upoštevali vse zgoraj navedene točke, začnimo. Ta postopek je zelo preprost, tukaj vam bomo korak za korakom povedali, kaj morate storiti:

  1. - Morate povežite napravo z računalnikom s kablom USB.

  2.- Zdaj moraš odprite OneClickRoot v računalniku s sistemom Windows.

  3. - Takoj mora aplikacija samodejno zaznati mobilni telefon. Ko je zaznan mobilni telefon morate klikniti gumb Root Now za začetek postopka.

  4. - Ko se postopek začne, bo trajalo zelo malo, da se konča, ko je končan, pa morate odklopite mobilni telefon od računalnika in ga znova zaženite.

  To je vse, kar potrebujete za ukoreninjenje Motorole Moto E 2G, je zelo hitro in enostavno. Če želite zagotoviti, da ima vaš mobilni telefon root dovoljenja, morate to storiti pojdite v imenik aplikacij in poiščite orodje SuperUSer, Orodje Root Checker lahko prenesete tudi iz Googla Play.

  Priporočena
  Pustite Komentar