Glavni » alibaba-info » Kako enostavno koreniti ali ukoreniniti Samsung Galaxy S2, S3, S3 Mini in S4 brez računalnika

Kako enostavno koreniti ali ukoreniniti Samsung Galaxy S2, S3, S3 Mini in S4 brez računalnika

AliExpress WW

Samsung Galaxy S je morda že nekaj let na trgu, vendar je še vedno dobra možnost, saj ima zelo dobro strojno opremo. Edina težava je v tem, da Android postavlja nekatere omejitve na strojno opremo, ki jih je mogoče prekiniti le s pravicami Root, zato vam bomo tukaj povedali, kako lahko root Samsung Galaxy brez osebnega računalnika

Z ukoreninjenjem mobilnega telefona lahko uživate v številnih prednostih, predvsem zato, ker lahko uživate v celotni strojni opremi vašega Galaxyja S. Med drugim lahko tudi overclocking mobilni CPU za povečanje hitrosti, izboljšanje zmogljivosti baterije, odstranitev vnaprej nameščenih aplikacij in celo namestitev ROM-ov po meri.

Kazalo ()

  Koren Samsung Galaxy S4 brez računalnika

  Preden začnete, morate upoštevati več stvari, saj bi morali vedeti, za kaj točno gre v tem postopku in kako se izogniti poškodbam mobilnega telefona.

  1.- Prepričati se morate, da je vaš mobilni telefon ima vsaj 50% baterije (če je popolnoma bolje napolnjen). Če mobilni telefon med postopkom izklopite, lahko poškoduje sistemske datoteke.

  2. - Priporočljivo je narediti varnostno kopijo vseh pomembnih datotek. Od te vrste postopka lahko povzroči izgubo vseh vaših podatkov.

  3. - Morate omogočite funkcijo Neznani viri. To je zelo enostavno doseči, pojdite v meni Nastavitve> Varnost> Neznani viri..

  4. - Ta postopek bo razveljavil garancijo za vaš mobilni telefon, zato morate biti prepričani, da želite nadaljevati s tem vodnikom. Vendar lahko prenesete, namestite in uporabite UnlokckRoot vam pomaga vrniti garancijo.

  5. - Na koncu morate prenesti TowelRoo, ki je uporabljeno orodje.

  Koraki za ukoreninjenje Samsung Galaxy S4 brez računalnika

  Če se strinjate z vsem tem in ste pripravljeni iti, gremo naprej.. Koren Samsung Galaxy S4 brez računalnika To je nekaj zelo preprostega in hitrega, le korak za korakom morate slediti navodilom, kot vam bomo podali spodaj:

  1. - Prvi korak je poiščite preneseni APK z brskalnikom datoteko, kot je ES File Explorer, in jo namestite. Če želite to narediti, morate prenesti najnovejšo različico tega brskalnika

  2. - Ko je orodje nameščeno, ga morate odpreti in kliknite Make it rain. S tem se bo začel postopek ukoreninjenja, ki bo trajal zelo malo časa..

  3. - Ko končate, morate namestite SuperSu iz Googla Play, saj ta metoda ne namesti nobenega skrbnika korenskih dovoljenj.

  4. - Ko končate, morate znova zaženite mobilni telefon.

  To je vse, kar potrebujete za root Samsung Galaxy S4 brez osebnega računalnika. Če ga želite preveriti, lahko prenesite orodje Root Checker iz Googla Play, ki je zadolžen za izvedbo analize na mobilnem telefonu in preverjanje, ali so dovoljenja za root aktivna.

  Ko pomislite na glavne proizvajalce pametnih mobilnih naprav, ki jih lahko najdemo v teh časih, vemo, da je Samsung eno najprimernejših podjetij in zato je lepo število njihovih naprav resnično zelo cenijo po vsem svetu.

  V tem konkretnem primeru smo se želeli posvetiti posebej enemu izmed njih, ki je med najbolje prodajanimi v zadnjem času. To je Samsung Galaxy S2, zato analizirajmo, kako root enostavno.

  Ukoreninite Samsung Galaxy S2

  Prvo, kar morate vedeti, preden začnete koreniti Samsung Galaxy S2, je, da gre za postopek, ki ne sme povzročiti izgube nobenega pomembnega podatka, ki je del vaše mobilne naprave, čeprav vseeno vedno priporočamo naredite varnostno kopijo, kot pri drugih napravah.

  Tudi enak postopek z baterijo, tako da se sredi postopka ne izprazni in se vse izgubi, priporočljivo je imeti več kot 50%. Ko končate vse prejšnje korake, boste morali omogočiti neznane vire vašega Samsung Galaxy S2, kar lahko storite v samo sekundi v Nastavitve, Varnost, Neznani viri.

  Tako lahko nato uporabite izvedljivo datoteko, ki jo boste morali namestiti katero koli drugo zunanja aplikacija za trgovino Google Play. Ko to storite, bo naslednja stvar, da prenesete APK KingRoot in ga namestite.

  Ko ste namestili to KingRoot, jo kliknite, da jo odprete. Nato se prikaže sporočilo, da naprava ni zakoreninjena. Je nekaj logičnega, vendar je le za trenutek, zato morate dati možnost Poskusite izkoreniniti, da se postopek začne.

  Ko končate vse prejšnje korake, bo naslednja stvar počakati trenutek, da se ta samodejni postopek konča, in prikazal se bo zeleni signal, ki vam bo omogočil nadaljevanje. Ko ste končali ta postopek, vi Samsung Galaxy S2 bi moral biti popolnoma zakoreninjen uspešno.

  Postopek za koreninjenje S3

  No, na tej točki moramo reči, da za korenski Galaxy S3 Najprej je treba namestiti program Odin, nato pa bomo morali na enak način prenesti datoteko CF-Root in skupaj z njo zagotoviti, da je baterija Galaxy S3 največ.

  Ob predpostavki, da smo izpolnili vse zgornje zahteve, bo čas, da poiščemo kabel USB in ga dobimo gonilniki, ki ustrezajo S3, poleg računalnika z operacijskim sistemom Windows XP ali novejšim. Če je vse v redu, lahko začnemo koreniti Galaxy S3, odpreti Odin in izklopiti mobilni telefon, tako da v programu REZERVIRAJO.

  Po drugi strani pa moramo v razdelku, ki pravi PDA, poiskati posebej datoteko CF-ROOT in videli bomo, da bo pri tem dodana nekakšna dodatna pot ali končnica na istem mestu, kjer je ta datoteka se nahaja. Ko pridemo sem, moramo omogoči funkcijo odpravljanja napak USB nahaja med možnostmi za razvijalce v sistemskih nastavitvah, da zazna napravo.

  Ko bomo tu, bo naslednje vstopite v način prenosa Galaxy S3, izvedba kombinacije določenih tipk, ki bo gumb za zmanjšanje glasnosti skupaj z gumbom Domov in gumbom za vklop. Pojavila se bo možnost dostopa do tega načina, ki jo bomo potrdili s povečanjem glasnosti, in ko Odin prepozna napravo, bomo dali možnost Start, dokler se ne ukorenini.

  Koren Galaxy S3 Mini

  Če ste prebrali vse zgoraj in ste pripravljeni na uporabo, nadaljujmo s to vadnico. Izvajanje tega postopka je zelo enostavno in hitro, sledite le navodilom, ki vam jih bom dal spodaj, in ne boste imeli težav, sajPostopek je podoben prejšnjim.

  1. - Morate zaženite orodje iRoot kaj si naložil v svoj računalnik.

  2.- Zdaj moraš povežite svoj mobilni telefon s kablom USB (po predhodni namestitvi gonilnikov Samsung).

  3. - Ko iRoot prepozna vašo napravo Samsung, morate klikniti zeleni gumb v spodnjem desnem kotu do začnite postopek.

  4. - Ta postopek je zelo hiter in ko končate bo znova zagnal vaš mobilni telefon.

  5. - Zdaj moraš kliknite Dokončaj in odklopite svoj mobilni telefon od računalnika.

  To so koraki, če želite na najvarnejši in najhitrejši način uporabiti Samsung Galaxy s2, s3, s3 mini ali s4. Naredimo to lahko dUživajte v prednostih, da ste root uporabnik.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar