Glavni » alibaba-info » Kako koreniti Samsung Galaxy J5 SM-J500M z Odinom po korakih

Kako koreniti Samsung Galaxy J5 SM-J500M z Odinom po korakih

AliExpress WW

Na srečo vseh postajanje korenin je izredno gibčen proces kar lahko naredimo v nekaj minutah. Če ste začetnik in o temi ne veste veliko, želite pa začeti raziskovati koreninski svet, smo vam že povedali o mnogih stvareh, povezanih z njim, ter njegovih dobrih in slabih stvareh. A tudi postopek je dokaj preprost, primeren za vsakogar, da ukorenini Samsung J5.

Kazalo ()

  Zahteve za root

  Nekaj ​​izjemnega pomena je, da imate baterija napolnjena z najmanj 60% Tako da na ta način ne bomo imeli težav sredi postopka, ki porabi veliko baterije. Zato morate to upoštevati, ne gre za to, da zapravljate preveč časa za nalaganje istih.

  Zdaj so pomembni Samsung gonilniki USB, da računalnik prepozna vaš mobilni telefon. Prav tako morate prenesti in namestiti Odin in datoteke za koren Samsunga ali katerega koli drugega mobilnega telefona. Kdaj odprite stran pritisnite Ctrl + F za iskanje "SM-J500M " kakšen je model vašega mobilnega telefona.

  Ne pozabite, da je pomembno, da aktivirate razhroščevanje USB, ki ga najdete v Nastavitve> Možnosti za razvijalce. Če možnosti ne vidite, morate odpreti Nastavitve> O telefonu in tam poiščite "Številka zgradbe ", pritisnite večkrat zapored.

  Koren Samsung Galaxy J5 SM-J500M

  Najprej izklopimo mobilni telefon in ga nato ponovno vklopimo, tokrat pa bomo to storili v načinu prenosa. Za to odhajamo poleg gumba za vklop pritisnete gumb za glasnost in tudi domov za nekaj sekund in nato spustimo.

  Zdaj se zagotovo prikaže rumen trikotnik, v tistem trenutku boste morali pritisniti glasnost, da boste v načinu za prenos.

  Gremo do računalnika, da odpremo Odina in nanj povežemo mobilni telefon, ja če ste pravilno namestili gonilnike, mora program prikazati sporočilo to pravi Dodano. Nato morate pritisniti gumb PDA, da dodate korensko datoteko, ki smo jo prej prenesli iz modela tega mobilnega telefona.

  Ko ste pripravljeni, morate le še klikniti, kjer piše "Začni ", počakajte nekaj koliko minut in potem preprosto, ko končate V zgornjem levem kotu se zeleno prikaže PASS.

  Kako preveriti, ali imam root Samsung J5

  Prenesti boste morali aplikacijo, imenovano Root Checker, in potrditi, ali ste res korenski uporabnik in zdaj lahko dokler ne izboljšate učinkovitosti svojega mobilnega telefona, med drugim med drugim. Ta aplikacija je enostavna in učinkovita. Služi posebej za to, da veste, ali je vaš mobilni telefon zakoreninjen, ne pa za njegovo ukoreninjenje.

  Priporočila pred ukoreninjenjem

  • Varnostno kopirajte podatke v mobilni napravi. je bolje narediti varnostno kopijo za svoj mobilni telefon Android tako ne boste izgubili nobenega pomembnega dokumenta ali datoteke. Ker ne veste, ali lahko kadar koli pride do težave.
  • Priporočite svojo baterijo na 100% Postopek navijanja običajno porabi baterijo. Da pred zaključkom tega postopka se telefon izklopi, verjetno ste imeli težave, saj ne morem popolnoma odkriti. Iz tega razloga je zelo pomembno, da upoštevate odstotek baterije.
  • Zelo pomembno je, da morate biti dobro obveščeni, če boste svoj mobilni telefon ukoreninili sami. Upoštevajte učenje in opazovanje člankov ali videoposnetkov na internetu o tem, kako ukoreniniti mobilni telefon. Tako imeli boste več varnosti in manj možnosti za napake v času postopka.
  • Poiščite nasvete in najboljši koren za model vašega mobilnega telefona. Pazljivo poiščite tistega, ki je zelo dobro prilagodi vašemu mobilniku in njegovim specifikacijam. Ker je modelov preveč, vendar ne pomeni, da vam bodo vsi služili.
  • Včasih boste morali onemogočite protivirusni ali požarni zid računalnika, saj se lahko vmešajo v postopek, ko ga jemljejo kot protivirusno programsko opremo.
  • Upoštevati morate prenos potrebnih gonilnikov za svoj mobilni telefon.
  • Upoštevajte to omogočiti boste morali napako USB da lahko korenite svoj mobilni telefon, sicer tega ne boste mogli storiti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar