Glavni » alibaba-info » Kako izkoreniniti ali ukoreniniti lasten S4025, S4035, Fun 6, Fun + mobilni telefon s 360root ali KingoRoot

Kako izkoreniniti ali ukoreniniti lasten S4025, S4035, Fun 6, Fun + mobilni telefon s 360root ali KingoRoot

AliExpress WW

Iščem pot do koren lasten S4025 hitro in enostavno brez uporabe računalnika? Ne skrbite, tukaj vas bomo naučili, kako to narediti na zelo enostaven način in z odlično aplikacijo.

V tej vadnici ne bomo uporabljali zapletenih orodij, kot sta KingoRoot ali iRoot, prav nasprotno, predstavili vam bomo odlično možnost, da boste lahko ta mobilni telefon brez težav ukoreninili, najboljše pa je, da ni treba imeti Računalnik z operacijskim sistemom Windows.

Kazalo ()

  Koren S4025

  Pred začetkom je zelo pomembno, da jih vzamete več točke, To zato, da veste, kakšne so možne posledice izvajanja tega postopka, poleg tega pa tudi, da veste, kako se izogniti poškodbam mobilnega.

  1. - Prva in najpomembnejša stvar je, da mora imeti vaš mobilni telefon vsaj 50% baterije, tako da boste preprečili, da bi se sredi postopka izklopil in poškodoval sistemske datoteke.

  2.- Morate omogočiti možnost neznanega izvora, To lahko storite v meniju Nastavitve -> Varnost -> Neznani viri.

  3. - Priporočljivo je narediti varnostno kopijo, ker lahko ta postopek povzroči izguba datotek.

  4. - Do koren lasten S4025 razveljavili boste garancijo za mobilni telefon, zato morate biti prepričani, da želite nadaljevati. Vendar pa je to garancijo mogoče enostavno obnoviti z našim vodnikom za ukoreninjenje vašega mobilnega telefona..

  5. - In seveda, morate prenesti 360 Root, kar je orodje, ki ga bomo uporabili za ta postopek.

  Koraki za lastno uporabo S4025

  Če ste vse te točke že upoštevali in želite nadaljevati, začnimo. Ta postopek je najlažje najti na internetu, videli boste, kako z nekaj koraki ste dosegli koren lasten S4025.

  1. - Po prenosu in nameščen 360 Root morate ga zagnati na mobilnem telefonu.

  2.- Zdaj morate klikniti na Root gumb.

  3. - Ko aplikacija konča postopek ukoreninjenja, morate znova zagnati mobilni telefon.

  Naučite se korak za korakom Fun 6, metoda Fun + z 360root ali KingoRoot

  Kingo koren Je eden izmed programov, ki se v tem procesu uporablja za koreninjenje mobilnih telefonov, uporablja se lahko tako na mobilnem kot na osebnem računalniku, pri slednjem morate narediti le naslednje korake:

  • Prenesite program po vašem Windows v računalnik.
  • Zaženite Kingo koren in napravo priključite prek USB-ja. Moral bi ga zaznati samodejno.
  • Kliknite Root in po nekaj minutah boste imeli dostop do vseh privilegijev, pa tudi do Ukoreninjenje mobilnega telefona.

  Za uporabo Kingo Root na mobilnem telefonu LASTNO Zabava6 in zabava+ Preverite seznam združljivih naprav, če je naprava na seznamu, lahko prenesete Kingo Android Root APK in zaženete, za to:

  • V mobilnih nastavitvah aktivirajte polje "Neznani viri ".
  • Ko je naložen in nameščen, odprite aplikacijo. Prikazalo vam bo stanje telefona in če je že bilo zakoreninjeni ali ne.
  • Kliknite na "Zaženi Root ”, In postopek se bo začel v telefonu.
  • Vse lahko vidite skozi vrstico za obvestila na zaslonu, ki vas bo obvestila, ko boste potrebovali nekoga drugega dostop do telefona.
  • Ko se postopek konča, se bo mobilni telefon znova zagnal, če bo postopek deloval pravilno, bo pripravljen.

  S temi preprostimi koraki boste lahko izvedli postopek s to aplikacijo v dveh različicah, če želite uporabiti drugo aplikacijo, vam lahko pomagajo še druge. Če vašega mobilnega telefona ni na seznamu, je še ena od aplikacij, ki jih lahko uporabljate 360root, storiti morate le naslednje:

  • Namestite aplikacijo na vašem mobilnem telefonu, potrditev polja z neznanimi viri.
  • Zaženite aplikacijo na gumbu "Root ". Tako preprosto je, da boste imeli dostop do dovoljenj za super uporabnike v svojem mobilnem telefonu.

  S temi aplikacijami je preprosto imeti popoln mobilni dostop, Ker lahko v njem izvajate druge vrste namestitev in ravnate na drugačen način, morate vedno upoštevati, da lahko s tem postopkom izgubite garancijo za telefon in povzroči nekaj težav na napravi

  To je vse, kar moraš storiti koren lasten S4025, Ali vidite, kako enostavno je? Če želite preveriti, ali je delovalo, lahko naložite orodje Root Checker iz Trgovine Play ali pa preprosto poiščete aplikacijo SuperUser v imeniku aplikacij, ki zagotavlja, da imate Root dovoljenja..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar