Glavni » alibaba-info » Kako narediti ali izvesti domačo kemično kopel na mokrem mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku. Čemu služi?

Kako narediti ali izvesti domačo kemično kopel na mokrem mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku. Čemu služi?

AliExpress WW

Če je vaš mobilni telefon pomotoma padel v vodo in mislite, da se je morda zmočil, ne skrbite, zelo učinkovita rešitev za to. Gre za izdelavo kemične kopeli za mokro mobilno napravo. To kar počne je čiste dele, na katere je vplival stik z vodo, izopropil alkohol. Ta alkohol pomaga pri celjenju in čiščenju vseh električnih kontaktov in komponent.

Kakšen je namen izvajanja kemične kopeli na mokrem mobilniku? Mi vam povemo
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kdaj naj razmislim o kemični kopeli na mobilnem telefonu?

  Ta postopek je zelo hiter in poceni, morda se vam zdi, da je bil vaš mobilni telefon kratek čas v vodi in nekaj dni dobro deluje. Voda lahko pride na mesta, kjer metoda riža ne bo delovala, zato razmislite o kemični kopeli. Ni pomembno, ali se vaš mobilni telefon še vedno vklopi, ker če tega ne storite Vlaga lahko zarjavi komponente telefona in ga sčasoma trajno poškoduje.

  Če je vaš mobilni telefon nenamerno padel v vodo ali ste nanj razlili pijačo, naj bo to morska voda, čaj, alkohol, kava ali katera koli druga tekočina. Odstranite baterijo in jo pustite popolnoma razstavljeno, odstranite kartico SIM in jo pustite počivati pri rižu morate poiskati, kje izvajajo kemične kopeli z elektronskimi napravami.

  V primeru, da je voda le brizgala in deluje dobro, razen vašega zvočnika, ne smete delati kemične kopeli, saj to ni potrebno. Zvočnik morate preprosto očistiti skozi aplikacijo ali počakati, da se posuši. V tem primeru priporočamo 100-odstotno uporabo, saj čeprav se morda ne zdi tako, je izjemno učinkovita.

  Učinkovito je izvajati kemično kopel za mokro mobilno napravo

  To je postopek, ki ne traja dolgo in ima do 90% verjetnosti, da bo vaš mobilnik oživel. To glede na to, da ste kemično kopel izvedli pravočasno in to še niste poskusili vklopiti medtem ko je mokro, saj lahko to povzroči kratek stik v mobilnem telefonu in poškoduje vse njegove sestavne dele.

  Prostori za kemično kopel za mokre mobilne telefone

  • BatMac

  BatMac je pooblaščena Appleova tehnična služba za izvajanje kemičnih kopeli na napravah iPhone, iPod ali iPad. Nahaja se na naslovu Luis Thayer Ojeda Norte 0180, pisarna 1006 Providencia - Santiago de Chile, telefon: (+56) 997556617.

  • SymFix

  To je še eno podjetje, ki tudi ponuja storitve kemičnih kopeli za mokre mobitele, da se izognemo sulfaciji komponent. Izdelujejo lahko kemične kopeli za mokre mobilne telefone katere koli znamke, vključno z: LG, Apple, Samsung, Sony itd..

  Koliko stane ta storitev?

  Cena se razlikuje glede na to, kam vzamete mobilni telefon in zahtevate to storitev, vendar je cena približno 10.000 USD (CLP), to je približno 15 USD..

  Ali lahko doma naredim kemično kopel za mokre mobilne telefone?

  Čeprav ni priporočljivo, če imate vsaj znanje o tem, kako razstaviti mobilni telefon. Matično ploščo morate odstraniti iz mobilnega telefona in jo oprati. Če je vaš mobilni telefon prišel v stik z vodo, že veste, da vas ne bi smelo skrbeti, preprosto morate narediti kemično kopel za moker mobilnik in si ga lahko obnoviti.

  Sploh ni čudno, da mobilnik v določenem trenutku pade v vodo ali da se zmoči, v primeru, da vaša naprava ni vodotesna, se morate zateči ravno k kemični kopeli, da na ta način lahko očistite vse dele naprave, ki so bili mokri. Uporabljeni alkohol se imenuje izopropil, pri čemer popolnoma očisti vsak del mobilnega telefona. Hkrati jih ozdravite, da očitno naprava deluje kot prej.

  Na koncu postopka lahko na zaslonu na dotik preverite stanje baterije. A) Da končno lahko vemo, ali je mobilni telefon popolnoma funkcionalen ali pa ga bomo morali poslati na popravilo.

  Kako narediti kemično kopel na mokrem mobilnem telefonu

  Obstaja metoda riža, ki ste jo zagotovo že večkrat slišali. Vprašanje je, da voda postopoma prihaja na nekatera mesta na mobilnem telefonu, ki jih s to metodo ne morete rešiti in sama po sebi to ni najboljši način za popravljanje mokrega mobilnega telefona, zato je kemična kopel nujno potrebna, ko se mobilni telefon zmoči, ne oklevajte niti sekunde, če želite napravo imeti dlje časa s seboj.

  Očitno je prva stvar, ki jo morate storiti, ko se naprava zmoči, razstaviti, kolikor jo je mogoče popolnoma izklopiti. Nato moramo odstraniti baterijo, odstraniti popolnoma vse, kar je mogoče odstraniti, tudi SIM, microSD itd. Medtem ko iščete Način, kako narediti kemično kopel ali potrebno orodje, pustite napravo v rižu.

  Če se čim prej kemično kopate, je možnost, da naprava brez težav ponovno deluje, precej velika, Govorimo o 95-odstotni verjetnosti, ki se bo očitno zmanjšala vedno bolj, ko spuščate čas.

  Zdaj mislim, da tega ni treba razjasniti za nič na svetu poskusite vklopiti mobilni telefon ali priključiti baterijo ali kaj podobnega, ker morda na koncu ustvarite nekakšen kratek stik in tam, če se pozdravite s pametnim telefonom.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar