Glavni » alibaba-info » Kako narediti ali ustvariti foto album ali kolaž v programu Microsoft Word za tiskanje

Kako narediti ali ustvariti foto album ali kolaž v programu Microsoft Word za tiskanje

AliExpress WW

Program Word je vedno izstopal po svoji veliki učinkovitosti, ko nam je z našim računalnikom zagotavljal najboljša orodja za delo na različnih področjih. Ena njegovih glavnih prednosti je ta nam omogoča ustvarjanje dokumentov in njihovo urejanje po želji, pa tudi preverjanje črkovanja določenega besedila. Vendar pa program omogoča tudi vstavljanje vseh vrst slik za izdelavo kolažev ali albumov..

Zato, če še vedno nimate nakupa te čudovite aplikacije, ki jo je ustvaril Microsoft, priporočamo, da jo takoj kupite v računalniku, da boste lahko ustvarjali lastne fotoalbume v svojem domu in na ta način, natisnite jih in delite s prijatelji in družino.

Kazalo ()

  ¿Kaj morate narediti ali ustvariti foto album ali kolaž v Wordu?

  Najpomembnejše je, da imate v računalniku že nameščen program, če je le mogoče, ga poskusite dobiti najnovejšo različico tako boste lahko uživali v vseh funkcijah, ki vam jih prinaša Word.

  Nato morate zbrati vrsto slik, ki so lahko vaše fotografije ali pa jih lahko lahko prenesete z interneta. Ker boste s temi fotografijami naredili album ali kolaž in jih dodali na liste dokumenta.

  Po drugi strani pa je pomembno, da smo jasni glede namena našega ustvarjanja, saj so nekateri kolaži bolj osredotočeni na spomin na potovanja ali poklone, drugi pa so lahko bolj predstavitve dela ali podjetja. Zato bomo v tej preprosti vadnici navedli najlažji način za uspeh celotnega postopka izdelave kolaža, zato priporočamo, da ste najbolj pozorni na vse korake in ne prenašate nobenih podrobnosti skozi visoko.

  Koraki za oblikovanje preprostega slikovnega albuma ali kolaža v Wordu

  V tem poglavju bomo navedli vsa priporočila, ki jih morate upoštevati, da bo vaš album ali kolaž skladen so narejeni do popolnosti. S pomočjo več orodij programa boste lahko vsako delo, ki ga opravljate, spremenili in po želji odstranili ozadje slike, da boste pozneje natisnili svojo stvaritev in jo prikazali svojim znancem..

  • Najprej morate prilagoditi robovi in ​​orientacija dokumenta, ker je v privzetih nastavitvah programa list v navpičnem položaju in moramo biti vodoraven.
  • Kasneje morate spremeniti barvo ozadja lista, da bo videti bolj očarljivo in bodo vaše fotografije izstopale. Za to morate iti na zavihek, ki pravi oblikovanje strani in tam boste izbrali barvo, ki vam je najbolj všeč. V istem zavihku lahko dodate vodne žige, če jih potrebujete.
  • Naslednji korak, ki ga morate upoštevati, je vstaviti tabelo, da boste lahko na ta način ustrezno organizirati fotografije. Za to morate iti do gumba za vstavljanje in pritisniti, kjer piše tabela, nato boste izbrali število polj, ki jih želite dobiti, in prilagodili velikost glede na svoj okus.
  • Zdaj je čas, da dodate slike, zato boste šli do gumba za vstavljanje in kliknili, kjer pišejo slike. Ko izberete tiste, ki jih želite dodati, boste morali pritisniti gumb z napisom možnosti oblikovanja in izbrati, kaj velikost je ozka tako da jih lahko premikate po celotnem listu.
  • Na koncu lahko dodate besedilo, da umestite informacije, ki se vam zdijo ustrezne, zato se boste morali vrniti na zavihek z napisom »vstavi in ​​poišči« polje z besedilom, kjer boste izbrali preprosto besedilno polje za urejanje črk. Nato morate na istem zavihku odstraniti oris in izpolniti polje, da bo vse videti bolj urejeno.

  Ko končate celoten postopek, lahko odprete okno s slogi slike, tako da lahko prilagodite vse po svojem okusu in dodate okvirje ali slike, tako da naj bo vaš album ali kolaž videti bolj izvirno. Po drugi strani pa lahko dokument shranite tudi v obliki PDF, tako da slike ohranijo svojo kakovost, če jih želite deliti v spletu.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar