Glavni » amazon » Kako narediti ali ustvariti dober trojnik, diptih ali brošuro v PowerPointu

Kako narediti ali ustvariti dober trojnik, diptih ali brošuro v PowerPointu

AliExpress WW

Ponudba Microsoftovega sistema ni samo v programu Word ... In to se dobro pokaže, ko pogledamo PowerPoint in se zavedamo, da čeprav gre za program za predstavitve in diapozitive; obstajajo druge možnosti, do katerih je mogoče dostopati skozi svoje zasnove in orodja.

Triptihi in diptihi so eden izmed njih: zahvaljujoč vodoravnemu pogledu na liste je mogoče izdelati takšne dokumente. Poleg tega ta program naredi zasnove, možnost dodajanja slik in premikanja elementov najljubši za te namene.

Z uporabo tega programa boste lahko izboljšali oblikovalske izkušnje, optimizirali čas in se izognili sitnostim zaradi neorganiziranosti ali nezdružljivosti možnosti z naravo sistema. Ali ne veste, kako to storiti triptih ali diptih v PowerPointu? Še dolgo ne bo tako!!

Kazalo ()

  Za kaj se uporabljajo PowerPoint triptihi ali diptihi??

  Triptih je a informativni dokument ki je sestavljen iz treh delov; ki obravnavajo ključno vsebino tem, iger ali storitev. Po drugi strani ima diptih enako strukturo, vendar ga sestavljata dva oddelka.

  Ponujajo osnovna orodja za ustvarjanje imerzivnega vizualnega učinka in izrazite idejo z nekaj besedami dosleden, ki ga lahko bralec dobro oceni. Digitalno trženje jih natančno uporablja za upravljanje koncepta blagovne znamke ali kampanje, pri čemer vsaka vrstica izkorišča cilje in cilje; s povzetim in razumljivim besedilom.

  Triptih in diptih PowerPointa, Gre za brošure, izdelane z uporabo modelov in elementov, ki jih ponuja sistem; z možnostjo tiskanja ali nalaganja neposredno na splet v digitalni obliki. Lahko obdelate različico PDF in jo po želji natisnete od tam ali pa izdelek takoj razmnožite v razdelku "Datoteka ".

  Kako organizirati triptih in diptih v PowerPointu?

  1. Triptih ima na vsaki strani lista 3 odseke, ki so na koncu 6 presledkov za distribucijo sporočila. Ne pozabite, da se presledki na vsakem obrazu podvojijo, zato morate informacije organizirati ob upoštevanju, da nadaljevanje ne bo vedno v polju zraven. Vzemite prazen list papirja in ga zložite v triptih, tako da lahko določite presledke in vidite, kam želite umestiti posamezno temo..
  2. Diptih ima v zvezi s tem manj zapletov, ker Sestavljen je iz 4 obrazov: Obrazi prve strani so obrnjeni drug proti drugemu, ko so zaprti, obrazi zadnje strani pa tvorijo eno platnico, drugo pa konec diptiha.

  Kako ustvariti dober triptih ali diptih v PowerPointu?

  1- Skozi predloge

  Ko odprete program, boste na vrhu zaslona privzeto videli prazen predstavitveni list in nekaj možnosti; izberite razdelek "Datoteka ". V obliki seznama se na levi strani aplikacije prikažejo ikone, kliknite na naslovno "Novo ", da izberete drugo obliko.

  To vas bo usmerilo v prostor, ki ga bo iskalnik prikazal na vrhu, zapišite tam "Triptih " ali "Brošura ", in kot rezultat boste videli veliko število predlog, med katerimi lahko izbirate. Naslednja stvar je, da kliknete in na levi strani boste videli vse liste, ki vam jih ponuja, izberite dva, ki vam najbolj ustrezajo ideje in ... Končano! Zamenjati boste morali samo slike in besedilo.

  2- Ročno

  Če želite začeti iz nič, pojdite na "Start ", nato poiščite možnost "Oblikovanje " in ko jo odprete, boste videli različne liste, med katerimi lahko izbirate; izberite list popolnoma prazen zato nimate vodnikov ali diapozitivov. Ko je oblika pripravljena, boste odprli razdelek "Vstavi " in nato "Besedilno polje "; tam boste imeli priložnost izdelati 3 pravokotnike enakih velikosti, da boste brošuro razdelili glede na vrsto lista.

  Ostalo je odvisno od vaše ustvarjalnosti! Vse barve, oblike in slike, ki jih potrebujete za postavitev triptiha ali diptiha, postavite na motiv, ki ga želite predstaviti. Ogledate si lahko predloge za navdih, dobite ideje, kateri načini so bolj privlačni, in primerjate rezultate.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar