Glavni » alibaba-info » Kako v mobilni aplikaciji ali spletnem spletu vrniti obračun dohodnine v spletu

Kako v mobilni aplikaciji ali spletnem spletu vrniti obračun dohodnine v spletu

AliExpress WW

Zadnja leta, ko je bila predstavljena izjava o dohodku postalo je preveč preprosto, mnogi še vedno raje obiščejo agencijo, da bi lahko isto izvedli.

Toda internet vam ponuja velike možnosti in postopek za to je na ta način zelo preprost v skladu z Zakladnico postane zelo enostavno in hitro.

Zdaj bomo poskusili razložite, kako vložite napoved najema na spletu.

Kazalo ()

  Kako korak za korakom dobiti osnutek izjave

  Da bi napredovali ali bolje rečeno začeli, moramo imeti osnutek naše izjave, Ta dokument je tisti, ki ga je izpolnila davčna agencija.

  Pripravljeno je, čeprav očitno moraš strinjam se s številkami en način za pridobitev tega dokumenta je dostop do spletnega mesta Ministrstva za finance; na tem mestu moramo zahtevati zadevni osnutek.

  pc

  Pred davčno agencijo jo overite brez napak.

  Očitno bomo za prenos osnutka morali to dokazati smo oseba, za katero trdimo, da smo, nekaj, kar je očitno in je, čeprav se sliši zapleteno, zelo enostavno.

  Za to lahko uporabimo jasno to je DNI Ne glede na to, ali ga osebno pokažete ali ste ga obdelali na spletu, je zaradi te točke pomembno, da imate vse svoje uradne dokumente posodobljene, tako da lahko pospešite postopek, ki ga boste izvedli, morda celo referenčno številko, ki je priložena storitvi Reno.

  Številko storitve Reno je najlažje potrditi, dodati morate samo NIF osebe, nato telefonsko številko, številka v polju 415 iz lanskega leta in to je to, počakati moramo na besedilno sporočilo z dostopno kodo, da dobimo osnutek.

  Imejte dostop do našega osnutka, bodite pozorni.

  Torej zdaj lahko zagotovo analizirate celoten osnutek z vsemi podatki, ki jih Davčna agencija in podjetij, v katerih smo delali ali delamo.

  Upoštevati je treba, da so napake zapletene, ker zakladnica ne skrbi zanje, ampak je v celoti odgovorna, če gre za napake pade na državljana.

  Zaradi tega je priporočljivo, da skrbno pregledate osnutek, dokler ne odstranite vseh dvomov in bodi popolnoma prepričan da so vsi podatki pravilni.

  Če morate nekaj spremeniti, morate to narediti s spletne strani, v njem je veliko informacij, tako da lahko naredi to tiho.

  Naslednji korak potrdimo osnutek korak za korakom

  Lepota vsega je, da tega ne boste videli več do naslednjega leta, tako da, če ste pripravljeni in je vaš osnutek brezhiben, morate zdaj vnesti "Razpoložljive storitve"

  To na spletni strani in morate klikniti gumb "Potrdite osnutek", zdaj boste lahko vizualizirali izjavo, ki jo boste poslali.

  Očitno ga boste morali še enkrat potrditi, zakladnico morate postaviti tja, kamor želite vnesite vrnitev (Koda IBAN), če imate dolg, morate navesti, kako ga želite nadaljevati, da ga plačate.

  Ko je vse pripravljeno, morate samo potrditi, da želite podpisati in poslati izjavo, nato pa Davčna agencija kaj bo storil, vam bo poslal sporočilo, ki potrjuje, da je vse šlo dobro.

  Katere možnosti imam, če ne morem dostopati do spletnega mesta?

  Če iz nekega razloga iz osnutka davčne agencije ne morete dostopati do osnutka, obstaja način imeti dostop do izjave de la Renta na dokaj preprost način, bi morali.

  To je aplikacija, ki vam omogoča pripravo izkaza poslovnega izida, ustvari datoteko, da lahko na ta način predloži izjavo, vendar se morate identificirati z elektronskim osebnim dokumentom ali referenčno številko osnutka.

  Kaj boste morali storiti, je namestiti OČE program, najprej pa morate namestiti navidezni stroj JAVA, vse to lahko prenesete s spletnega mesta davčne agencije.

  Ko enkrat vse zaženete, greste samo na del, ki pravi Sestavite izkaz poslovnega izida in mu morate dati ime. Po tem morate dodati davke in osebne podatke, na koncu pa lahko prenesete dokument, ki ga morate nato dati zakladnici.

  Posodobitev vsega, kar je povezano z davki, je bistvenega pomena za mirno življenje in popolnoma stran od težav, ki so lahko predrage.

  Zato je preprosto dobra ideja nova aplikacija e-Renta, v kateri lahko preprosto iz mobilne naprave Android ali iOS vse uredite, ne da bi zapletali preveč s svojo izjavo.

  Narediti stvari na način, ki ni samo preprost, ampak tudi enostavno in predvsem udobno brezplačno nalaganje e-Renta iz trgovine Play ali App Store.

  Enostavna prijava dohodnine

  S to aplikacijo lahko naredimo več stvari, med katerimi lahko tudi vi sprejeti ali se odpovedati pokojninskemu sistemu za vse tiste ljudi, ki so predani samostojnemu delu ali ki morajo iz različnih razlogov prispevati da ali da.

  Poleg tega lahko obdržimo v celoti obveščeni vsega, kar je potrebno, in lahko sprejmemo izkaz poslovnega izida. Očitno lahko preverite, kaj potrebujete, med celotnim izkazom poslovnega izida itd..

  The android app Nahaja se v Trgovini Play, kot smo že omenili zgoraj, toda v primeru, da imate Apple operacijski sistem, lahko prenesete aplikacijo za iOS, ki vas popelje neposredno v App Store.

  Kot vedno, da lahko prenesete te aplikacije, morate iti na gumb z napisom "Namestite / prenesite"In preprosto počakajte, da se zadevni prenos konča, da bo bolj gibčen in ne bomo imeli težav, je bolje, da to storimo, ko smo povezani v omrežje Wi-Fi.

  Ko končamo, bomo videli, kako je nameščen v popolnoma samodejno in na koncu ga bomo lahko uporabili za tisto, kar smo vam povedali malo zgoraj.

  Naredi izkaz poslovnega izida bistvenega pomena je imeti vse v redu, vse posodobljeno, davki so nekaj pomembnega, kar na koncu pomaga absolutno vsem nam in ohranja državo, kakršna mora biti.

  V vsakem primeru, če imate kakršna koli vprašanja z uporabo aplikacije ali imate težave z nalaganjem, ne oklevajte pustite komentar o tem malo nižje v polju za komentar.

  In takoj, ko bomo videli komentarje, vam bomo poskušali pomagati pri reševanju kakršnih koli težav, ki jih imate, si to zapomnite aplikacija ni pretežka in ne izgubljate časa s prenosom, kar je dober način za hiter dostop z vašega mobilnega telefona.

  Ali ste lahko dali izjavo in na enostaven način prenesli e-Renta?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar