Glavni » android » Kako ustvariti kreativne infografike ali predloge s Canvo brezplačno v spletu

Kako ustvariti kreativne infografike ali predloge s Canvo brezplačno v spletu

Infografika je zbirka slik, grafik in preprostega besedila, ki povzema temo, tako da jo je mogoče enostavno razumeti. Najučinkovitejše infografike so tiste, ki so vizualno unikatne in ustvarjalne, ker zajemite in zadržite našo pozornost, kolikor je le mogoče.

Internet je končan. informacij in kadar informacije, ki jih želimo posredovati, niso tako privlačne ali predstavljajo nekoliko višjo stopnjo zapletenosti, infografike so popoln izhod za informiranje in pritegnitev pozornosti uporabnik.

Čeprav obstaja nešteto programov za izdelavo infografik, je pomembno, da upoštevate, da slike infografike niso le vznemirljive in zanimive, temveč bi morale tudi infografike prispevati k da lahko razumemo in si zapomnimo njegovo vsebino.

Kazalo ()

  Kako ustvariti spletno infografiko s Canvo?

  Infografike so potrebne na vseh koncih sveta, so skoraj nujne, saj nosijo ustrezne informacije kamorkoli želite, na kar bi morali biti najbolj pozorni, ko je izdelava infografije tema in razporeditev prostora, ne bi smela biti zelo pomembna preobremenjeni, svež, vesel in z razumljivim in empatičnim jezikom.

  Po drugi strani pa je pomembno poudariti, da so infografike pomembne, saj so te so bolj razumljivi za človeške možgane, Poleg tega poveča promet v vaši predstavitvi in ​​verjetneje, da se bodo vizualne vsebine delile na družbenih omrežjih.

  Včasih to povzroči velik problem, ker ne veste, kako narediti zgoraj, in če veste, kako to storiti, nimate izkušenj z urejevalnikom, ki bi lahko bil koristen, zato v tem članku razložimo vam kako ustvariti spletno infografiko tako da lahko to storite na statičen, interaktiven ali animiran način.

  Brezplačna infografika po korakih s Canvo

  Prvo, kar morate storiti, je najti orodje ali urejevalnik, ki vam bo v veliko pomoč pri vaši infografiki Za vse vrste izdaj je priporočljiv spletni urejevalnik Canva, ko ste že na glavni strani tega spletnega mesta, se registrirajte s svojim e-poštnim naslovom ali vstopite prek Googla.

  Ko se prijavite se moraš spustiti v razdelek "Bloganje in e-knjige" in med vsemi možnostmi, ki jih prikaže, boste kliknili tisto, ki piše "Infografika "

  Po kliku boste samodejno opazili, da vas odpeljejo v prostor ali delovni list na levi strani zaslona imeli boste priložnost videti različne modele ali predloge ki jih lahko uporabite kot osnovo za svojo infografiko.

  Če razmišljate o izbiri, vendar vam nekaj ni všeč, ne skrbite, lahko to spremenite, saj vam Canva omogoča, da jih prilagodite; izberite predlogo in jo spremenite po svojih željah.

  Odpravite tisto, kar vas ne zanima, vključite nekaj slik, za katere želite, da jih ima vaša infografija, za to morate samo izbrati možnost "Naloži "in naložite eno ali toliko slik, ki jih želite, priporočamo, da so te slike v .png, z prozorno ozadje za čistejši videz v infografiki.

  Ko dodate slike v prostore, ki ste jih upoštevali, je čas, da spremenite besedila v predlogi, začnite na vrhu, kliknite besedila in takoj kliknite prikazane bodo nekatere možnosti urejanja.

  Tako boste lahko svobodno spreminjali velikost pisave., pisava črke in celo njena barva; spremenite vsa potrebna besedila in se prepričajte, da je med njimi harmonija.

  Na konec

  Če vam barva stolpcev ni všeč, jih lahko spremenite v barvo, ki se zdi primerna, preverite, ali je vse dobro zapisano in ali je vsaka slika na svojem mestu; če je vse po načrtu, morate le pritisniti gumb "Prenesi", Canva vam bo dal možnost, da jo prenesete v treh oblikah JPG, PNG in PDF, običajno priporočljivo za prenos v obliki PNG.

  Canva je tako praktična kot ustvarjanje spletne strani, zato jo lahko, ko končate s prenosom infografije, odprete in pregledate končni rezultat svojega dela. To je vse! Ste se že naučili kako ustvariti spletno infografiko.

  Priporočena
  Pustite Komentar