Glavni » alibaba-info » Kako ponastaviti in odkleniti zaklenjena Sony Xperia D2004 in C2104

Kako ponastaviti in odkleniti zaklenjena Sony Xperia D2004 in C2104

AliExpress WW

Danes vam ponujamo vadnico za odkleni Sony Xperia, vam bo pomagal, če boste morali telefon odkleniti, odkleniti ali odstraniti prijavo za krajo. Z trikom, ki vam ga bomo dali, lahko odklenete veliko število modelov Sony Xperia.

Danes je večina mobilnih telefonov na voljo brezplačno, tudi tiste, ki jih kupite prek telefonskih družb. Vendar je še vedno nekaj mobilnih naprav, povezanih z določenimi operaterji, ki so potrebni brezplačno, če ga želite uporabljati s kartico SIM operaterja telefonska številka, ki se razlikuje od prvotne.

Še pred kratkim je bilo odklepanje mobilnega telefona lahko kar odisejada, a na srečo so se stvari v zadnjih letih spremenile in odklepanje naprav postaja vse lažje. Mobilni operaterji nam ne morejo zaračunati nobenega zneska nam posredujte kodo za odklepanje.

Če iz kakršnega koli razloga vaš operater ne dobi vam kode za odklepanje ali ste jo izgubili, Z današnjo vadnico boste lahko svoj Sony Xperia odklenili v samo nekaj minutah, na preprost način in tudi popolnoma brezplačno in varno.

Kazalo ()

  Kako lahko hitro odklenem mobilni telefon Sony Xperia d2004

  •  Prva stvar, ki jo moramo storiti, je odprite številčno tipkovnico in pokličite * # 06 #. Nato nam bo mobilni telefon pokazal številko (IMEI), da bi morali zapisati, da ne pozabimo na to.
  • Iz računalnika dostopamo do spletnega mesta unlockriver.com. Na desnem delu zaslona bomo videli kvadrat, ki označuje "Začni tukaj". Polja vprašalnika izpolnimo s podatki našega telefona Sony Xperia in pritisnemo "Za odklepanje ".
  • Na podeželju "Izberi operater " ob izhodu iz tovarne mora biti navedeno originalno podjetje, kateremu je telefon pripadal.
  • Čez nekaj minut (lahko traja 10 do 15 minut) bomo prejeli e-poštno sporočilo z koda za odklepanje. Vstaviti moramo kartico SIM, ki ni izvirnega podjetja, in vnesti kodo, ki nam je prišla po e-pošti.
  • Mobilni telefon je izšel in ga zdaj lahko uporabljamo s kartico SIM katerega koli telefonskega operaterja.

  Kako lahko odklenem mobilni telefon Sony Xperia d2004

  Če imate Sony Xperia D2004, potem zagotovo veste, da je to ena najbolj znanih naprav, ki so jo ljudje Sony razvili v zadnjem času. Iz tega razloga so milijoni uporabnikov v različnih obdobjih opazili njegovo pridobitev..

  V zvezi s tem moramo najprej poudariti, da moramo pri Sony Xperia D2004 upoštevati, da v spletu je za to igro na voljo veliko goljufij.

  Začenši z osnovami, to je odstraniti vzorec odklepanja, če smo ga pozabili. Seveda je Sony Xperia D2004 na žalost edini način, da odklenemo tako, da uporabimo Hard Reset ali tovarniške ponastavitve, tako da boste spodaj vedeli vse podrobnosti o njem..

  Kako ponastaviti napravo na napravi Sony Xperia d2004

  No, na najhitrejši in najlažji način bomo morali opraviti Hard Reset za Sony Xperia D2004, začenši s Sony Xperia D2004 in izklopite ga kot običajno.

  Ko končate, priporočamo, da pritisnete tipko za povečanje glasnosti + gumb za vklop, dokler ne odprete načina za obnovitev. Ko naprava vstopi v ta način, se boste po tipkah za glasnost lahko pomikali po meniju, dokler ne najdete možnosti "Wipe data / Factory Reset ", ki je tista, ki nas še posebej zanima..

  Ko smo zaključili vse zgornje korake, pritisniti tipko za vklop / izklop, da se vključite v možnost, nato pa v napravi Sony Xperia E1 D2004 ponastavite strojno ponastavitev, da začnete postopek čim prej.

  Ko končate s tem, morate znova pritisniti gumb za vklop na "Znova zaženi sistem ", da ga znova zaženete. Po nekaj minutah se postopek konča in napravo je treba znova zagnati s to prednostjo.

  Tako lahko s svojim Gmailovim računom odklenete Sony Xperia C2104

  Najboljši način za odklepanje Sonyja je očitno uporaba Gmailovega računa, s katerim ste prvič konfigurirali telefon, z njim telefon je mogoče odkleniti brez kakršnih koli težav in hitro.

  Na ta način ne boste izgubili pomembnih podatkov ali česar koli, saj boste prejeli vse podatke, ki jih potrebujete za običajen dostop do telefona do svojega Google e-poštnega računa, ki ste ga prej povezali z napravo, zaradi enega od razlogov, da tako pomembno je, da si zapomnimo račun, ki ga uporabljamo.

  Če se ne spomnite uporabljenega Gmailovega računa ali preprosto nimate več dostopa do njega, je jasno, da imamo majhno težavo, saj ne bomo imeli druge možnosti, kot da se zatečemo k ponastavitvi ali ponastavitvi na tovarniške nastavitve, to pomeni, da boste morali žrtvovati vse svoje podatke, fotografije, video posnetke, stike itd. Če jih niste naredili varnostne kopije.

  Znani Hard Reset, kar v bistvu počne, je izbrisati vse in pustite telefon, kot da ste ga pravkar kupili, Z aplikacijami, ki privzeto prihajajo, fotografijami, nastavitvami in vsem, kar prihaja iz tovarne, smo pravkar kupili napravo.

  To je edini način za odklepanje pozabljenega vzorca na vašem Sony Xperia C2104, če se ne spomnite gesla ali Gmailovega računa, kot smo že omenili, vemo, da to ni idealno, saj nihče ne želi izgubiti svojih fotografij o vseh stvareh, vendar je to edina izvedljiva možnost, v nasprotnem primeru je nemogoče odkleniti vzorec Sony.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar