Glavni » android » Kako enostavno ponastaviti ali tovarniško formatirati BlackBerry Z10

Kako enostavno ponastaviti ali tovarniško formatirati BlackBerry Z10

AliExpress WW

V preteklosti, v zadnjem desetletju prejšnjega stoletja, ko mobilni telefoni sploh niso mogli dostopati do e-pošta, še manj pa internet.

Fizični terminali tipkovnice BlackBerry so bili modne naprave med profesionalci in uporabniki, ki so želeli pošiljati in prejemati e-poštna sporočila, ne glede na to, kar je bilo, kar je skupaj z ikonično tipkovnico BlackBerry zelo v različnih sektorjih.

Ljudje lahko v vsaki situaciji tipkajo po njih. Še posebej na potovanjih je bilo pogosto videti strokovnjake tipkanje snas e-poštna sporočila.

Toda tudi komuniciranje z drugimi zahvaljujoč lastni storitvi sporočanja, ki jo je imel BlackBerry, BlackBerry Messenger, verodostojno revolucija v časih, ko WhatsApp niti ni bilo niti pričakovano.

Čeprav je res, da je zdaj že dolgo časa in BlackBerry ni več med glavni podjetja za mobilne naprave po vsem svetu, še naprej najdemo nekatere njihove naprave, ki imajo uporabnike, ki jih želijo kar najbolje izkoristiti.

Zato v tem članku nismo želeli nehati komentirati korak za korakom, za katerega smo prepričani, da bo Koristno za mnoge ljudi, in to je povezano s slavnimi Ponastavitev na BlackBerry Z10, Torej, pojdimo na to, prva stvar, ki jo morate imeti v mislih, ko gre za tovarniške ponastavitve naprave BlackBerry Z10, imenovane tudi Hard Reset.

Ali ta postopek ni niti več niti manj kot format, ki napravo obnovi v stanje, v katerem je bila takrat zapustil tovarno.

Pred začetkom postopka morate obvezno ponastaviti, ker lahko veliko izgubite dragocene informacije Ali želite vedeti, kaj natančno se izbriše, ko naredite Hard Reset??

Kazalo ()

  Kako ponastaviti strojne ponastavitve na BlackBerry Z10 korak za korakom?

  Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri ponastavitvi tovarniške nastavitve naprave BlackBerry Z10, je, da pred postopnim postopkom priporočamo izdelavo varnostne kopije, da se izognete izgubi različnih vsebin..

  Nato vas bomo pod korakom naučili za ponastavitev BlackBerry Z10, zato ne dvomite, da boste po branju tega članka lahko izvedli proces praktično brez težav.

  • Zgrabite svoj BlackBerry Z10 in pojdite na Opcije, Naprava
  • V lastnih možnostih naprave kliknite Varnostne možnosti
  • Izberite Splošne nastavitve
  • Pritisnite tipko meni za potrditev dejanja
  • Kliknite Ročno obrišite in izberite elemente, ki jih želite obnoviti
  • Za nadaljevanje kliknite Nadaljuj in nato še druga polja

  Ko končate z vsemi prejšnjimi koraki, ki smo vas pravkar naučili, boste končali to dejanje tovarniške ponastavitve naprave BlackBerry Z10, in kot vidite, je to korak za korakom precej enostavno, da ne bi smeli nehati razmišljati.

  Poleg tega, kar smo že omenili, morate vedeti, da lahko ta postopek traja do približno 15 minut za BlackBerry Z10. Vedeti morate, da v tem obdobju ni priporočljivo odstraniti baterije iz naprave.

  Tovarniške nastavitve naprave BlackBerry

  No, če smo v preteklosti učili vse naše bralce kako proizvajati ponastavitev na tovarniške nastavitve za Android, tokrat gre za to, kako izvesti enak postopek, vendar za BlackBerry.

  V vsakem primeru boste morali slediti korakom za korakom, ki jih bomo navedli spodaj, in takrat boste videli, da ponastaviti se zgodi skoraj kot po čarovniji.

  • Prva stvar, ki jo bomo storili za ponastavitev BlackBerryja, je Pojdi do Nastavitve in v meniju poiščite možnost Varnost in izberite možnost Varnostno brisanje
  • Aktiviramo možnosti, ki jih želimo v tistem trenutku, in videli bomo, da se pojavi prazen prostor, v katerega moramo napisati "BlackBerry ", preden izberemo možnost Izbriši vse

  Že s tem preprostim postopnim korakom vam je uspelo popolnoma ponastaviti BlackBerry na tovarniške nastavitve oz ponastavite, kot mu pravijo drugi.

  In kar je najboljše, to je postopek, ki ga skorajda ni treba nekaj minut.

  Ko bo konec, ne moremo reči, da bo BlackBerry nastopil kot prvi dan, zagotovo pa mu bo veliko bližje kot od izvedba kaj nam je dajalo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar