Glavni » alibaba-info » Kako narediti, ustvariti in izvoziti digitalni album z uporabo GIMP korak za korakom

Kako narediti, ustvariti in izvoziti digitalni album z uporabo GIMP korak za korakom

AliExpress WW

Če običajno delate z vsebina, usmerjena v grafično oblikovanje v javni domeni boste zagotovo poznali nekaj najboljših orodij, ki obstajajo na tem področju, in nedvomno je GIMP eno izmed njih. To je program, ki vam omogoča hitro in enostavno urejanje in oblikovanje fotografij.

Najprej morate imeti v mislih to ta urejevalnik lahko prenesete, in ko ga bomo imeli, ga bomo lahko uporabljali tako za ustvarjanje kot za urejanje fotografij, saj je v zadnjem času med najbolj priljubljenimi pri ljudeh, ki delajo na tem področju fotografije, in jih ureja..

Kazalo ()

  Kakšne slike je mogoče urejati z GIMP?

  Zahvaljujoč tej storitvi imeli bomo možnost urejanja zato preproste slike brez večje stopnje težav. Ali pa kakšne velikanske v velikosti plakata, saj ima njegov urejevalnik v vsakem primeru potrebne funkcije.

  In ko namestite urejevalnik, morate le še zaženite program in začnite igrati z digitalnim albumom, zato tega koraka ne želimo več odlašati, da bi ustvarili digitalni album v GIMP in ga objavili na Instagramu.

  Ampak to je vedno treba imeti računalnik z veliko moči za zagon tega programa. Glede na to, kako uporabljate program, se lahko nekoliko upočasni.

  Kako ustvariti album v skupni rabi v GIMP?

  Ko imate svoj računalnik in ste odprli aplikacijo GIMP, lahko ustvarite album in jih delite s pomočjo tega orodja, saj le slediti morate tem korakom:

  • Ustvarite novo datoteko ali knjigo iz datoteke, nove, tako da se prikaže ustrezno polje.
  • Tam lahko izberete katero koli predlogo, ki se prikaže v spustnem polju, če želite izbrati katero koli od njih. Seveda lahko nastavite tudi svoje dimenzije, če želite..
  • Ko ste zadovoljni z velikostjo, kliknite na sprejme.
  • Po tem poglejte v svoje mape slikovne datoteke, ki jih želite dodati, in kliknite na odprto, da jih dodate. Za boljšo izdajo izberite možnost odpiranja s sloji, saj vam bo omogočila boljše spreminjanje vsebine.
  • Ko uporabite to možnost sloja za organiziranje slik po vašem okusu, morate v oknu slojev izbrati sličico plasti, ki jo želite premakniti, s puščicami pa narediti potrebne spremembe.

  • Na tej točki morate poiskati orodje za premikanje, ki ga najdete v glavni vrstici.
  • Kliknite to možnost, da začnete barvati elemente v albumu.
  • Po kliku na to sliko v razdelku plasti kliknite na element v sami knjigi.
  • Takrat lahko s puščičnimi tipkami na tipkovnici premikate izbrane elemente.
  • Tu lahko dodate besedilo, če želite, z orodjem za besedilo. Na voljo imate tudi možnosti za spreminjanje pisave, velikosti in barve, tako da se vsebina prilagodi tistemu, kar iščete. Tudi pozneje lahko besedilo premaknete na druga področja slike.
  • Nazadnje, če želite shraniti sliko, morate iti v datoteko, shranite kot običajno. Izberete lahko, ali želite sliko shraniti v preprostejši obliki, kot je JPG, ali v bolj zapleteni, kot je PNG.
  • Tudi po tem lahko knjigo ali album shranite kot samo knjigo z uporabo izvirnega formata XCF GIMP..

  Da sledite tem preprostim korakom, Zagotavljamo vam, da boste v programu za urejanje GIMP lahko prepuščali svojo domišljijo. Hitreje, kot si mislite.

  Priporočila za ustvarjanje skupnega albuma v GIMP

  Da bi ustvarite album v GIMP na pravi način, korakov je veliko. Ena izmed njih je prilagajanje skupnih albumov v GIMP.

  Če želite dobiti idejo, imate možnost izključitve vstavljanja predhodno izdelanih elementov digitalnih beležk, pri čemer ste se odločili, da dodate svoje lastne modele v GIMP.

  Na ta način, če se vam zdi, da delate vsebina nizke kakovosti ali nizke ločljivosti, vedno jih boste lahko poskušali izboljšati, tako da bodo, ko bodo dodani v album, videti najbolje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar