Glavni » amazon » Kako enostavno narediti, ustvariti ali dodati statistične grafikone v Wordu

Kako enostavno narediti, ustvariti ali dodati statistične grafikone v Wordu

AliExpress WW

Čeprav je Word večinoma povezan z informativnimi besedili, dokumenti in datotekami ... Ti niso zadovoljni le z besedami v prozi in tekočimi odstavki, temveč tudi z vrsto organizacije, ki podpira elemente, kot so seznami oznak, obrisi, konceptne karte in tudi statistični grafi.

Na ta način je doseženo vizualno izraziti informacije, ali nekatere vrste podatkov, ki jih ni mogoče uresničiti prek drugega pisarniškega vira. V programu Word boste morali odpreti samo svoj začetnik, vzeti številke, ki jih želite ponazoriti, in prebrati ta članek, če želite vedeti, kako ustvariti ali dodati statistične grafike v Wordu; brezhibno in pravilno jih prilagodite svojim besedilom.

Prav tako vam ni treba imeti izkušenj pri oblikovanju, da ustvarite dobro proporcionalne elemente, ki navdihujejo profesionalnost, ki si jo zaslužite; še manj pa potrebujejo druge Microsoftove programe, ki jih lahko nato pri izvozu v dokument popačijo... ¡Ni nujno, v Wordu je to mogoče!

Kazalo ()

  ¿Kaj so statistični grafikoni v Wordu in kje se nahajajo?

  Ker lahko slike, podatki in številčni rezultati ustvarijo nekaj zmede pri njihovem predstavljanju v besedilih, bi bilo najbolje ustvariti tabele s slogi in formati ter na ta način predstavljati statistične grafike v Wordu. Ker ima cilj vizualno kažejo določene odstotke. Za to se uporabljajo stolpci, krogi in številni drugi viri, ki skušajo z elementi, barvami in na razumljiv način ponazoriti nekatere statistične podatke, ki jih je treba razložiti.

  Ta možnost je predstavljena v razdelku "Vstavi ", saj, kot že piše v njenem imenu, ni zgrajena, ampak je dodana v skladu z vnaprej oblikovane oblike, ki jih Word obdeluje; ki so prilagojene ali prilagojene vašim potrebam. Nato in za lažji postopek morate izbrati samo tistega, ki ga želite, in ga dodati z nekaj kliki.

  V tem primeru Word deluje v povezavi z Microsoft Excel, ki sodeluje z natančnostjo obrazcev in možnostjo spreminjanja podatkov; vendar brez izgube potrebne strukture, tako da je popolnoma dodana v Wordu. Na ta način dober rezultat, enostavnost poosebitve in a dobra sinhronizacija s presledki.

  ¿Kako ustvariti ali dodati statistične grafikone v Wordu? Preprosti koraki

  Načeloma bi morali poiščite informacije, ki jih želite zastopati, s specifičnimi in organiziranimi podatki, da jih boste lažje prikazali v elementih. Nato pojdite v Word in odprite prazen list ali dokument, na katerem ste delali, če želite tem podatkom dodati grafikon..

  Poiščite grafiko

  Zdaj, ko se poiščemo v možnostih Word, na vrhu najdete vrstico z različnimi sektorji, ki nam omogočajo različne stvari. Kliknite presledek "Vstavi " in nato kliknite vir "Grafični " ki se nahaja med "SmartArt " in "Capture ".

  Takoj ko pritisnete to možnost, boste videli, da a s številnimi možnostmi izbrati; od stolpcev (kar je graf, ki nas privzeto prikazuje) do črt, palic, površin, krogov, površin, sončne projekcije in drugih vrst grafov, ki jih je vredno poznati.

  Možnosti, ki smo jih omenili zgoraj, so na voljo na levi strani tabele, na vrhu pa boste videli vse predstavitve, v katerih jih je mogoče prikazati; pri izbiri, ali želite, da gre za ravno strukturo ali za različne vrste reliefov in senc. Ko boste prepoznali vse te podrobnosti, boste le potrebovali kliknite "V redu " in s tem boste dodali ali dodali statistične grafike.

  Prilagodite ga

  Ko se slika prikaže na vašem listu, bo zaprta v besedilno polje s tremi možnostmi na skrajni desni strani. Tako dobro, kot dodan bo excel list ki prikazuje celice z imenom kategorij, tako da lahko tja vpišete informacije, ki jih želite prikazati v grafu.

  Kar zadeva gumbe, jih imajo možnost spremenite obliko postavitve, spremenite vrstni red grafike ali nadomestite barvo, pisavo in velikost. Ko prilagodite vse podrobnosti, ki jih želite, boste kliknili zunaj besedilnega polja in s klikom na "Enter" boste lahko prenesli in nadaljevali s pisanjem ali pripenjanjem drugih grafik.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar