Glavni » alibaba-info » Kako snemati in shraniti Skype klic ali video klic z mojim Androidom ali osebnim računalnikom

Kako snemati in shraniti Skype klic ali video klic z mojim Androidom ali osebnim računalnikom

AliExpress WW

Ustvarjenih je bilo veliko orodij in aplikacij ki omogočajo takojšen vizualni in zvočni stik. Ne glede na razdaljo, ki geografsko ločuje ljudi prek videoposnetkov in klicev na tem Skypeu, do katerih lahko dostopate z uradne spletne strani.

Ti vam bodo omogočili ta pogovor v spletu z osebo, s katero želite toliko komunicirati. Velikokrat bi želeli podoživeti trenutek družinskega sestanka med prijatelji ali pa je tako tudi na delovnih sestankih. Pri uporabi to tehnološko sredstvo za organizirati pomembna poslovna srečanja s svojimi zaposlenimi in menedžerji boste imeli koristi.

Kjer se razpravlja o ustreznih točkah, ki bi jih bilo treba pozneje pregledati ali ponovno poslati. Zato moč posnemite video posnetke in Skype klici prek aplikacij, v treh hitrih korakih v varnostnih kopijah teh trenutkov med prijatelji ali službenimi sestanki to postane nujno.

Upoštevajte, da v večini držav snemanje klicev brez privolitve obeh strani To ni pravna praksa, zato pred snemanjem klica vedno imejte dovoljenje druge osebe.

Kazalo ()

  Kako snemati Skype klice in video posnetke v Androidu ali računalniku

  V tem majhnem odlomku vas bomo na preprost in praktičen način vodili, kako uporabiti to uporabno možnost Snemaj video posnetke in klice prek Skype-a z uporabo funkcij programa, ki vam omogoča snemanje pogovorov.

  Omeniti velja, da morate imeti mikrofon z dobro glasnostjo in kamera naprave aktivna, tako bo optimalno izvedeno snemanje vašega klica.

  Koraki za snemanje klicev Skype in video posnetkov

  Tukaj je nekaj zelo preprostih korakov iz računalnika, tablice ali android naprava namestite in brezplačno kličite sami. Dovolj bo, da imate dostop do interneta prek Wi-Fi-ja ali katerega koli drugega podjetja, ki ponuja to storitev.

  1. korak: namestitev programa

  V računalniku morate imeti nameščeno aplikacijo. Poleg programa aTube Catcher je odgovoren snemanje je končano, po prijavi v aplikacijo so koraki, ki jih morate slediti, preprosti.

  Ko sta prenesena tako program aTube Catcher kot aplikacija Skype, nadaljujte s snemanjem video posnetkov in klicev. Za to morate v orodjih programa izbrati aTube catcher  kaj je naslednje v naslednjem koraku.

  2. korak: izberite kategorije v nastavitvah programa

  Možnost ‘’ snemanje zaslona ’ in nato v kategoriji ‘’ območje zaslona za izbiro ’’ preverite, ali ste izbrali možnost ‘’ okno ’’. A) Da ko začnete pogovor, bo posnet  enako od trenutka, ko pritisnete ‘’ start ’’.

  3. korak: končajte in shranite video in snemanje klicev

  Upoštevajoč, da mora biti program Skype vzpostavljen, da ga program lahko registrira. Na koncu pogovora z videom in klicem se vrnite na zavihek programa aTube Catcher in pritisnite gumb ‘’ stop ’’.

  Tako bo nastala datoteka trajala vnaprej od začetka do konca pogovora. Lahko je tudi delno, tj. pritisnite ‘’ stop ’’  do trenutka, ko se odločite za to.

  Kako lahko prepoznam svoje posnetke

  Ko je konec snemanja definiran, se ta ustvarjena datoteka samodejno shrani in si jo boste lahko znova ogledali na zaslonu. s pritiskom na ‘’ predvajaj ’’.

  To je v že omenjeni datoteki je samodejno ustvaril isti program. Lahko pa tudi ime za enostavneje spremenite z enim po svoji izbiri in ga vključite v svoje evidence.

  Za ogled in podoživite tiste posebne trenutke z družino in prijatelji kolikokrat želite ime datoteke, ga boste izbrali po svojem okusu. Na ravni delovnega mesta bodite bolj produktivni, tako da okrepite ideje, predstavljene na vsakem delovnem sestanku, na katerega ste vabljeni ali ste ga usmerili.

  Upoštevati je treba, da snemanje videoposnetkov in klicev ne omogoča Skype-a. Zato v trenutku, ko želim če želite začeti snemati, v napravi odprite program aTube Catcher in pritisnite na kategorije, ki so bile prej izpostavljene na pojavnih zavihkih, ki niso v Skypeu.

  Zanimivo je to vedeti ne bo nujno, da se bo izvajala aplikacija Skype  niti internetna povezava po zaključenem snemanju in shranjevanju.

  Prav tako je treba opozoriti, da snemajte video posnetke in klice samo zvočno, ne da bi vključevali video z enakimi konfiguracijskimi možnostmi. Razlika je v tem, da boste imeli samo glasovni posnetek, saj možnost ogleda slike ni bila predvidena v programu Skype..

  Naj bo to videoposnetek ali pogovor poimenujte s tem uporabnim orodjem posnemite posebne in edinstvene trenutke, ki jih v vaši napravi ne sme manjkati.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar