Glavni » amazon » Kako snemati zaslon mobilnega telefona Android z zvokom - najboljše aplikacije

Kako snemati zaslon mobilnega telefona Android z zvokom - najboljše aplikacije

AliExpress WW

Gotovo ste se kdaj vprašali, ali bi bilo mogoče posneti zaslon Android, skratka, zabeležiti vse, kar počnemo. Nekaj ​​nedvomno idealnega za snemanje igranja ali vaj za prenos med drugim na YouTube kanal. Poleg tega je lahko tudi neverjetno koristno, če lahko nekomu drugemu pokažete, kako se nekaj naredi itd..

Zdaj, ko človek reče snemanje mobilnega zaslona Vem, da se morda sliši nenavadno, a verjeli ali ne, to je bolj pogosto, kot si morda predstavljate. Na primer, veliko je ljudi, ki želijo posneti zaslon svojega mobilnega telefona, da posnamejo videoposnetke, ki jih kasneje naložijo na YouTube, ali ker želijo nekaj posneti, da bi jih imeli kasneje za spomin. Razlog se lahko zelo razlikuje, v resnici pa se vedno bolj uporabljajo aplikacije za snemanje zaslona mobilnih telefonov..

Kazalo ()

  Aplikacije za snemanje zaslona Android

  Obstaja več aplikacij, ki so za to zelo koristne, danes pa vam bom povedal o najboljši, ki jo lahko uporabljate na svojem mobilnem telefonu Android. Je približno AZ snemalnik zaslona, aplikacija, ki ne zavzame preveč prostora, je brezplačna in upravljanje je preprosto. Čeprav je najboljše to, da vam za popolno delovanje ni treba imeti korenskega mobilnega telefona.

  Če boste snemali zaslon svojega mobilnega telefona, pazite, da ne posnamete nobenega klica ali video klica, v katerem se pojavi druga oseba, če nimate njenega dovoljenja. Posnemite samo stvari, ki vas zadevajo.

  AZ snemalnik zaslona

  ADV Screen Recorder: Ena najboljših stvari v tej aplikaciji je ta, da za razliko od mnogih drugih vam za njeno uporabo ni treba biti root, najboljše pa je, da je brezplačna in vam ni treba plačati niti evra. Poleg tega, da nam med snemanjem omogoča uporabo sprednje ali zadnje kamere, je fantastično tudi, če brez dvoma razpravljamo o vajah ali igranju..

  Na srečo ne pušča vodnega žiga tako da nihče ne bo vedel, s čim to počnete, lahko snemate v Full HD in z videoposnetki v QHD. To je edina aplikacija, s katero lahko posnamete s pavzami in neprekinjenim učinkom, zaradi česar izstopa med toliko. Še nekaj, kar lahko storite, so avdio posnetki, lahko izberete ločljivost videoposnetka, naredite time-lapse, hitrost sličic in še veliko več.

  Glavni cilj aplikacij je preprost brezplačen snemalnik, ki pa izpolnjuje svojo funkcijo. Ker Root na mobilnem telefonu ni potreben, boste do njega lažje dostopali, zato veste, ali želite, da aplikacija posnemite zaslon Android Priporočam vam prenesi AZ Screen Recorder.

  Kako prenesti snemalnik zaslona AZ

  Potem za prenesi AZ Screen Recorder Upoštevati morate le korake, ki vam jih bom dal spodaj, na srečo je povsem preprosto, ker je v Trgovini Play, zato je praktično, tako kot nalaganje katere koli druge aplikacije.

  • Najprej morate vstopiti v trgovino in v iskalnik vnesti ime aplikacije ali pa lahko neposredno sledite tej povezavi.
  • Druga stvar, ki bi jo morali storiti, je poiščite gumb Namesti in ga pritisnite.
  • Ko to storite, se prikaže majhno okno, v katerem bodo prikazane informacije, do katerih mora imeti aplikacija dostop, samo pritisnite »Sprejmi«, da začnete prenos.
  • Končno moraš počakajte, da se postopek prenosa in namestitve konča, na ta način lahko uživate v snemalniku zaslona AZ.

  Snemalnik zaslona - SmoothMobile, LLC

  Še ena odlična aplikacija, gospodje, na mobilni telefon lahko posnamemo vse, kar počnemo, popolnoma vse. Od pogovorov v klepetu, igranja, vadnic, vsega, kar si želimo, in najboljše je, da lahko med tem uporabljamo kamere, ki je posneto v majhnem oknu, popolnoma brezplačno in ga lahko prenesete iz Trgovine Play.

  Screen Recorder - NLL: V tem primeru bodo za naprave, ki nimajo različice Android 5.0 Lollipop ali novejše, morali biti korenski uporabniki, če imate na primer 4.4, morate biti zakoreninjeni da ali da. Upoštevajte tudi, da je aplikacija precej zanimiva in ima dobre funkcije, zato ima časovni omejevalnik ustavite snemanje v času X, edina težava je v tem, da za snemanje zvoka potrebujemo profesionalno različico in kot si predstavljate, morate za njeno pridobitev plačati.

  Kot boste videli, imamo veliko možnosti za snemanje zaslon android, očitno obstajajo nekateri, ki so boljši od drugih, o čemer ni dvoma. Toda vsi znotraj ideje izpolnjujejo funkcijo snemanja zaslona, ​​zdaj je stvar, da sami izberete, kateri ustreza vašim potrebam.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar