Glavni » alibaba-info » Kako snemati na Snapchat brez uporabe rok ali dotika zaslona

Kako snemati na Snapchat brez uporabe rok ali dotika zaslona

AliExpress WW

Snapchat: kaj je Snapchat in čemu služi? Ima veliko prednosti in slabosti, vendar ni mogoče zanikati, da vsak dan, ki ga mine, pridobi večjo priljubljenost in posledično veliko več uporabnikov, ki želijo imeti veliko obiskov svojega profila in postali priljubljeni. Eden od načinov je očitno ustvarjanje izvirne vsebine in skozi video posnetke.

Zagotovo po namestitvi Snapchata na vaš mobilni telefon. Videli ste, da mnogi uporabniki snemajo videoposnetke, ne da bi se dotaknili zaslona snemanje, Potem vam bomo povedali, kako je to mogoče, da boste na ta način presenetili vse, ki vas gledajo.

V bistvu bomo goljufija mobilni in snapchat tako da simulira, da pritiskamo enako. Vendar ne pozabite, da snemanje vsebin v družabnih omrežjih brez soglasja lastnika vsebine ni pravna praksa. To soglasje vedno potrebujete.

Kazalo ()

  Snemajte na Snapchat, ne da bi se dotaknili zaslona

  • Prva stvar, ki jo bomo naredili, je, da gremo k delu Nastavitve za kasneje v splošno poiščite možnost Dostopnost.
  • Zdaj, ko smo na tem mestu, moramo najti, kje piše AssitiveTouch.
  • Naslednja stvar, ki jo boste storili, je, da gumb obdržite v novi potezi, ideja je, da držite pritisnjen prst za več zavarovanj, tako da lahko na ta način simulirate, kdaj ste v Snapchakaj pritiskaš na zaslon.

  Če želite uporabljati to možnost, boste morali le pritisniti tipko Domov približno trikrat in se bo aktiviral, to lahko uporabite kadar koli, zato si lahko poleg uporabe tovrstnih stvari za Snapchat predstavljate, da je lahko koristen v mnogih drugih situacijah.

  Kar želite storiti, je, da začnete snemati videoposnetek neposredno v aplikacijo Snapchat, dotaknite se zaslona. Zdaj se gumb prikaže na zaslonu, pritisnite in držite pritisnjen za ogled različnih možnosti in po tem boste imeli na voljo možnost prilagajanja.

  Vsakič, ko zaženete aplikacijo, boste odslej imeli na zaslonu tako da lahko na ta način uporabite metodo, ki smo jo omenili prej.

  Kot lahko vidite ni preveč zapleteno, da bi to omogočili, Preprosto je, da si vzamete nekaj minut, da vse pripravite, in ko ga boste imeli pripravljenega, vam ne bo treba več ničesar ponoviti, tako lahko snemate videoposnetke Snapchat, ne da bi se dotaknili zaslona in tako lahko izstopite med prijatelji in sledilce z namestitvijo filtrov na Snapchat.

  Drugi triki Snapchata

  Lens studio, ki so ga ustvarili uporabniki

  Eden od Snapchat triki je tista, ki jo lahko uporabniki ustvarijo svoje leče ali leče, jih prilagodijo in objavijo za druge. Do njih je najlažje dostopati z možnostjo "Več ", nahaja se v spodnjem prostoru zaslona, ​​kjer jih je mogoče prenesti in o tem izvedeti več..

  Druga možnost je videti posnetke, ustvarjene s tem istim objektivom, na zavihku, kjer so leče. 

  Omenite uporabnika v Snaps

  Ko posnamete Snap uporabnik je lahko omenjen v besedilu istega, dodajanje "@ " in nato uporabniško ime, da omenite osebo, ki bo prejela obvestilo o omembi.

  Na ta način bodo vsi ljudje, ki vidijo snap, lahko povlekli navzgor, da bi videli profil omenjenega Snapchaterja, kar bo povzročilo pretok novih sledilcev med obema. 

  Več informacij v Zemljevidih

  Za dostop do območja Zemljevidi v aplikaciji je mogoče najti z barvnimi območji, ki vsebujejo posnetke uporabnikov in pregled spletnega mesta, ure in osebna mnenja. Prav tako lahko odprete območje "Več " in poiščete več informacij o drugih krajih. 

  Triki te aplikacije uporabnikom omogočajo, da si vzamejo čas za ogled drugih profilov, nosijo očala drugih uporabnikov in priporočajo spletna mesta tistim, ki morda iščejo turistični kraj.

  Upamo, da bo to preprosto, a učinkovito vadnico Pomaga vam z izvirnimi videoposnetki in ostanite eden najboljših Snapchatov med svojimi prijatelji. Kaj še čakate? Daj no, gremo na delo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar