Glavni » alibaba-info » Kako zaslužiti s prodajo ali prodajo svojih fotografij v Instagramu in drugih aplikacijah

Kako zaslužiti s prodajo ali prodajo svojih fotografij v Instagramu in drugih aplikacijah

AliExpress WW

Socialna omrežja so postala eno glavnih komunikacijskih sredstev po vsem svetu. Zahvaljujoč jim lahko takoj in enostavno vzpostavimo stik s prijatelji in družino. Razvili so se toliko, da preko njih lahko dobili finančne koristi. Tako je, družabna omrežja nam omogočajo služiti denar.

Kako zaslužiti s prodajo fotografij na Instagramu
Oglejte si ta video na YouTubu

Ta objava je namenjena temu, kako to storiti, zlasti prek Instagrama, ki nam omogoča prodajte naše fotografije in tako zaslužite denar. Če ste pogost in strasten uporabnik tega socialnega omrežja in želite izkoristiti to korist, ne razmišljajte več. Tukaj v razdelku, kako to storiti, vam razložimo, razložimo vam na preprost način.

Najprej morate vedeti, da obstajajo digitalna platforma ki vam omogočajo, da s svojimi fotografijami iz Instagrama počnete veliko stvari. Tako je, lahko izberete enega Fotogalerija Instagram in prek ene od teh platform zahtevajo tiskanje in prodajo. Zdaj razlagamo delovanje nekaterih od njih.

Kazalo ()

  Ustvarite plakate z Instacanv.as

  S to čudovito aplikacijo lahko ustvarite platno, plakat, slike in še več, da se obesi na steno. Celotno galerijo, v kateri imate Instagram Lahko ga objavite, da ga lahko vidijo tudi drugi, če jim je všeč, ga lahko kupijo. Instacanv bo zadolžen za njihovo tiskanje in pošiljanje kupcu, ki jih lahko postavi kot okras na želeno mesto.

  Če želite uživati ​​v tej storitvi, morate imeti samo račun Instagram. S portala Instacanv lahko izberete, ali želite prodati svoje galerije oz kupi fotografijo. Razglednice so na voljo v naslednjih velikostih: 12 "x12 " in 20 "x20 ", cena je med 40 in 80 dolarjev. Podrobnost je, da boste po prodaji prejeli le 20%.

  Zaslužite več s Stockphotopants

  Za razliko Instacanv, na tej strani ste vi tisti, ki dodeli ceno vsaki vaši fotografiji. Ne samo to, ko prodate prejmete 100% vplačanega denarja za fotografijo, tako da boste s prodajo zaslužili več. Druga razlika je v tem, da objava fotografij ni brezplačna, plačati boste morali približno 40 USD letno.

  Fotografije prilagodite z Instaprints

  Instaprinti Ponuja vam, da izberete fotografije, ki so bolj povezane z vašim okusom, tako da lahko izberete velikost in obliko, ki vam najbolj ustreza. Raznolikost je tisto, kar je značilno za to platformo, vendar ima drugačen način za izračun vašega zaslužka. Ti boš povedal Instaprinti znesek, ki si ga želite prislužiti za posamezno fotografijo, ga vzame in doda k stroškom, ki so jih vnaprej določili za velikost in obliko fotografije, ki ste jo izbrali za prodajo. Vedno vam bodo plačali znesek, ki ste ga zahtevali.

  S temi tri (3) platforme, kjer lahko prodajate svoje Instagram fotografije, samo poskusiti morate sami kako ustvariti dobiček prek tega socialnega omrežja.

  Prisotnost kakovostnih kamer v pametnih telefonih in uporaba aplikacij za retuširanje fotografij nam omogoča, da z nekaj časa in potrpljenja postanemo odlični strokovnjaki za fotografijo. Zagotovo ste se ob kakšni priložnosti presenetili z eno od svojih fotografij in ste mislili, da ga lahko prodate. No, zdaj lahko to storite na zelo preprost način.

  Zaslužite s prodajo fotografij v Androidu

  Če se sprehodimo po Trgovina Google Play jih lahko najdemo kar nekaj aplikacije, prek katerih lahko svoje fotografije damo v prodajo. V večini primerov so aplikacije brezplačno naložene, če pa nam skozi aplikacijo uspe prodati fotografijo, bomo morali za storitev, ki so nam jo ponudili, plačati majhno provizijo, kar je tudi logično.

   Clashot

  Clashot je ena najboljših aplikacij za zaslužek s prodajo fotografij v Androidu. Mi lahko naložite fotografije z enim klikom in tudi plačila so zelo enostavna s PayPal.

  EyeEm

  Ta aplikacija ima tudi dokaj profesionalno rezanje in ima dobre ocene in ocene uporabnikov. To je ena najpopolnejših aplikacij te vrste. Skupnost sestavlja več kot 18 milijonov fotografov.

  Snapwire

  V tej aplikaciji lahko poleg prodaje fotografij tudi vi sodelujejo v zanimivih izzivih s katerim imate možnost osvojite velike nagrade. Ko se dvignete, lahko odklenete nove funkcije.

  Nasveti za prodajo fotografij

  Prodaja fotografij ni tako preprosta, kot se zdi, poskusite delati z njo kadriranje in svetloba za dobre rezultate, vendar ne pozabite upoštevati trendov, ki se dogajajo v svetu fotografije. Gre za to, da vaše fotografije postanejo nekaj posebnega, da izstopajo od ostalih.

  The pomembna je tudi cena, Bolje je prodati veliko fotografij po zmerni ceni kot prodati fotografijo po višji ceni in ne gre le za zaslužek, temveč za to, da svoje delo poznate in se lahko začnete uveljavljati v svetu digitalna fotografija, če vas zanima profesionalni razvoj na tem področju.

  Drugi načini zaslužka prek spleta

  Internet nam ponuja cel svet priložnosti in možnosti, ob nekaterih priložnostih smo že govorili o aplikacijah za zaslužek in kako na preprost način zaslužiti na internetu. S temi spletnimi mesti se ne bomo obogatili daleč od tega, vendar so nam lahko v veliko pomoč, ko gre za to dobite dodatek, ki nam omogoča, da preživimo kaj bolj udobnega.

  Si predstavljate zaslužite s prodajo fotografij na Androidu? No, zdaj lahko to storite, vedno več je aplikacij, v katerih lahko fotografije, ki ste jih vzeli v prodajo, zaslužite z njimi..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar