Glavni » alibaba-info » Kako zaslužiti v spletu s Twitchom z monetizacijo mojih tokov

Kako zaslužiti v spletu s Twitchom z monetizacijo mojih tokov

AliExpress WW

Brez dvoma so socialna omrežja postala odlična platforma za zaslužite denar na spletu, ker jih ljudje ne uporabljajo samo za komunikacijo, temveč tudi za pridobivanje najrazličnejših vsebin, da se lahko poustvarijo in celo učijo.

V tej objavi boste izvedeli, kako zaslužiti na socialnem omrežju Twitch, enem najpogosteje uporabljanih pretočnih platform danes. Eno izmed njegovih radovednih dejstev, ki jih lahko omenimo, je to trenutno presega 1,7 milijona streamerjev, kaj je omogočilo vizualizacijo iger video iger na spletu igralcev z vsega sveta. Lahko pa delite najrazličnejše vsebine, če ne kršite njihovih pravilnikov o uporabi..

Kazalo ()

  Navodila za lažji začetek pretakanja na Twitchu

  Prva stvar, ki jo morate storiti postati a streamer na Twitchu in če želite ustvariti denar, je prijava v družabno omrežje, izpolnitev preprostega obrazca, ki zahteva osebne podatke in potrditev vaše e-pošte ali telefonske številke.

  Poleg tega morate imeti strežnik za pretočno oddajanje, na primer Twitch Studio, ki vam bo omogočal, da svoje oddaje shranjujete na platformi, da bodo lahko igral kadar koli. Če želite začeti deliti vsebino, morate samo ustvariti kodo za prenos in se posneti.

  Načini zaslužka s Twitchom z monetizacijo pretakanja

  Če želite ustvariti dohodek na Twitchu, ne boste imeli dovolj, da imate račun na priljubljeni platformi za pretakanje, vendar mora vaš kanal izpolnjevati določene specifikacije, zaradi katerih ste del partnerski ali partnerski program in začnite služiti denar s svojo vsebino.

  Pridružen

  Če želite biti član Twitcha, morate imeti na svojem kanalu najmanj 50 spremljevalcev in oddajati vsaj 8 ur, razdeljenih v 7 različnih, in doseči povprečno 3 gledalce. Vsi te zahteve morajo biti izpolnjene hkrati v istem mesecu.

  Partner

  Če postanete partner Twitcha, boste dobili več elementov za prilagajanje kanala, daljši čas shranjevanja VOD, med drugim. Če želite biti del tega programa, morate poleg prenosa vsebine preveriti, ali imate veliko sledilcev na drugih platformah..

  Ko sodiš v katerega koli od zgoraj omenjenih programov, ti Twitch ponudi štiri načine za ustvarjanje denarja s svojimi tokovi: donacije, naročnine, oglaševanje in sponzorstvo. Spodaj omenjamo in podrobno opisujemo vsakega od njih:

  . Donacije

  Gledalci oddaje lahko prispevajo denar za streamer iz Twitcha, tako da pošljejo ‘‘ bits ’’, navidezna valuta, kupljena z Amazon Payments ali PayPal, in to je mogoče pretvoriti v pravi denar. Vedeti morate, da boste za vsakih 100 bitov, ki vam jih podarite, prejeli 1 USD.

  Podobno lahko gledalec donirajte denar neposredno strežniku s strani Paypala. Čeprav je to morda ena izmed najmanj uporabljenih metod, je to edini način, da med prenosom navedete svoj e-poštni naslov, povezan s to plačilno platformo.

  Naročnine

  Platforma ima različne kategorije naročnin, vsaka ima različne stroške, ki so povezani z višino ugodnosti, ki jih bo imel naročnik na določenem kanalu. Stream prejeli boste 50% stroškov naročnine ki jih je pridobil vsak naročnik kanala.

  · Oglaševanje

  Oddaje Twitch vedno spremlja različne vrste oglasov ki bo viden gledalcu. To oglaševanje ustvarja denar za platformo s tem, da ste oglaševalec, vendar če ste pridruženi član ali partner, bo odstotek teh prihodkov plačan vašemu kanalu.

  Sponzorstvo

  Po drugi strani, sponzorstvo neposredno ustvarja dohodek ki lahko zunaj platforme sklenejo pogodbo s komercialno blagovno znamko ali podjetjem, ki želi sodelovati pri oddaji na svojem kanalu Twitch, da bo izdelek bolj prepoznaven.

  ¿Kako in kdaj Twitch plača?

  Twitch plačuje pretakalcem, ki so dosegli konec meseca najmanj 100 USD, Če do tega datuma niste dosegli tega zneska, se bo denar, ki ste ga ustvarili, nabral za naslednji mesec. Plačila se izvedejo po prvih 15 dneh v mesecu s čeki, bančnimi nakazili, ACH, PayPal ali zadržanjem plačila.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar