Glavni » alibaba-info » Kako prisilno zapreti aplikacije v ozadju in jim preprečiti, da bi porabile baterijo

Kako prisilno zapreti aplikacije v ozadju in jim preprečiti, da bi porabile baterijo

AliExpress WW

Trenutno se izkaže, da so operacijski sistemi Android izjemno koristni, saj nam to omogočajo prenesite na stotine aplikacij ki nam olajšajo življenje. Ko pa mobilne naprave nasičimo s številnimi aplikacijami, se sistem običajno upočasni in vpliva tudi na delovanje baterije, če gre za tiste aplikacije, ki ostanejo v ozadju..

Zato je eden najboljših ukrepov za rešitev problema prisilna zapora aplikacij, da ne bodo imele negativnega vpliva na funkcionalnost našega telefona. Prav tako je pomembno, da izbrišete ali odstranite tovarniške programe, ki jih mobilna naprava privzeto prinese, saj so tudi ti ponavadi nepotrebni in sistem le otežujejo in otežujejo.

Po drugi strani pa včasih aplikacije, nameščene v telefonu, ponavadi prikazujejo sporočila o napakah, zaradi česar se ne zaženejo po pričakovanjih. v sistemu. Zato je tudi priročno vedeti, kako pravilno prisiliti njihovo zapiranje. Iz vseh teh razlogov vam bomo v tej preprosti vadnici pokazali, kako začeti zapirati te nadležne programe, tako da je delovanje telefona najboljše.

Kazalo ()

  ¿Katere aplikacije porabijo največ baterije?

  Obstajajo tudi različne aplikacije, zaradi katerih je delovanje telefona manj učinkovito porabite dober odstotek baterije iz našega mobilnega telefona. Med njimi sta Facebook in njegova storitev takojšnjega sporočanja, saj je precej težka in v stalnem obvestilu običajno teče v ozadju..

  V zameno pa namestitev zunaj našega telefona, Prav tako ponavadi povzročajo težave v sistemu, pa tudi uporabo pripomočkov in animiranih ozadij, ki, čeprav se izkažejo za lepa in privlačna, predstavljajo veliko porabo baterije, saj morajo za pravilno delovanje porabiti in porabimo veliko energije iz našega mobilnega telefona.

  Zato je tako pomembno za zapiranje vseh tovrstnih aplikacij, pa tudi poziv k možnostim, kjer lahko blokirate dostop do tistih aplikacij, ki so že vnaprej nameščene v napravah Android.

  Koraki za prisilno zapiranje aplikacij v ozadju iz nastavitev

  Če želite, da vaša mobilna baterija zdrži veliko dlje in da sistem delovanje istega je najučinkovitejše, Za uspeh pri svojem namenu morate slediti vsakemu od teh korakov. Ker obstaja več pomanjkljivosti, zaradi katerih so naše naprave počasne, kar pri njihovi porabi porabi več minut našega časa, kot je to pri aplikacijah in igrah, ki se samodejno posodabljajo, ali aplikacijah v ozadju.

  Če želite to upoštevati, morate odpreti nastavitve telefona in od tam izbrati razdelek Aplikacije, zato boste morali odpreti aplikacijo, v kateri morate prisilno zapreti. Ko je to končano, boste videli možnosti Deactivate in Force close, zato boste izbrali drugo. Pozneje se bo prikazalo okno z napisom Prisilno zapri in morali boste klikniti V redu, da se aplikacija preneha izvajati.

  Kako prisiliti zapiranje aplikacij z možnostmi za razvijalce

  Z uporabo možnosti za razvijalce je ena izmed najboljših možnosti za izboljšati delovanje katere koli mobilne naprave, Zato je bilo za dosego tega cilja izdanih več zelo koristnih trikov..

  V tem primeru boste morali v ozadju prisiliti zaprte programe, da se vrnete na pojdite v nastavitve vašega mobilnega telefona od tam pa se pomaknite do konca in pritisnite gumb z napisom Možnosti za razvijalce.

  Nato morate poiskati zavihek Aplikacije in klikniti na Preverjanje ozadja. Ko zaženete to funkcijo, boste videli seznam vseh aplikacij, ki upočasnijo operacijski sistem vašega telefona. Zato morate stikalo obrniti tako, da gre iz modre v sivo in tako naprej njegove funkcije so izključene in takšen bo postopek.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar