Glavni » amazon » Kako pripeti aplikacije za skupno rabo menija v Androidu - hitro in enostavno

Kako pripeti aplikacije za skupno rabo menija v Androidu - hitro in enostavno

AliExpress WW

Ali želite vedeti, kako pripeti aplikacije za skupno rabo menija v Androidu? Resnica je, da kadar koli o tem govorimo google operacijski sistem, najdemo veliko možnosti prilagajanja. Dejansko vam bomo danes pokazali korak za korakom, ki vam bo omogočil, da v meniju Skupna raba v Androidu nastavite programe, tako da boste to lahko storili v svoji napravi.

Zgodilo se je, da nas je veliko uporabnikov spraševalo, kako nastaviti programe v meniju Skupna raba v Androidu, da bi prihranili malo časa v tej vrsti situacije. Google je popolnoma delal na možnosti uvajanja novih možnosti v Meni Skupna raba v Androidu, in če boste še naprej brali ta članek, boste izvedeli, kako to storiti, lahko pa aplikacije prenašate prek Bluetootha. 

Kazalo ()

  Pripnite aplikacije za skupno rabo menija v Androidu

  Če imate mobilno napravo z operacijskim sistemom Android 7.0 ali novejšim, boste videli, da so aplikacije za pripenjanje v meniju Skupna raba v sistemu Android zelo preprosta, in slediti morate naslednjim korakom:

  • Odprite aplikacijo za skupno rabo informacij in izberite Skupna raba
  • Izberite želeno aplikacijo in jo pridržite
  • Kliknite Set in prikaže se prvi seznam

  Kot smo že povedali, ni preprostejšega načina nastavljanja aplikacij v meniju Skupna raba v Androidu kot tistega, ki so ga Googlovi razvijalci zdaj dodali od Androida 7.0, zato te možnosti konfiguracije ne smete pozabiti. Kakorkoli že, če zaradi kakršnega koli posebnega razloga spremembe ne morete izvesti na ta način, bomo naučil te alternative.

  Aplikacije pripnite v meni Skupna raba v Androidu s Fliktu

  Če želite, lahko z aplikacijo organizirate vsako komponento menija Skupna raba v mobilnih napravah Android in verjamemo, da je ena najboljših možnosti je Fliktu. Dejansko so pri tej vrsti aplikacije možnosti veliko večje, čeprav katera koli od obeh možnosti deluje brez težav, lahko obstajajo pomanjkljivosti, na primer, če aplikacije ne morete prenesti.

  Ali ste lahko pripeli aplikacije v meniju Skupna raba v Androidu?

  Naučite se, kako lahko delite podatke iz mobilnega telefona Android

  Lahko enostavno posodobite meni za skupno rabo tako, da pripnete aplikacije da uporabljate največ; Pojasnili vam bomo, katere vrste informacij lahko delite z uporabo menija za skupno rabo, da bo postopek hiter in enostaven.

  V Trgovini Play je veliko aplikacij, zagotovo ste že pomislili, da bi jih delili s svojimi stiki. To lahko storite enostavno: ko vnesete želeno aplikacijo in v meniju, ki se nahaja zgoraj desno, morate izbrati 3 točke možnost delnice, prikažejo se vse aplikacije, ki jih imate v meniju.

  Samo izbrati morate, kje želite deliti ta aplikacija in voila. To orodje lahko uporabljate tudi v svojih družabnih omrežjih, v publikaciji morate poiskati gumb z napisom share; lahko se odločite, ali želite to storiti v istem socialnem omrežju ali prek aplikacije za svoje stike.

  S fotografijami ali videoposnetki, ki jih imate v galeriji, lahko v meniju Android uporabite možnost menija za skupno rabo; Odvisno od vrste mobilnega telefona, ki ga imate, vendar v večini primerov, ko odprete video ali fotografijo iz galerije v notranjosti, imate možnost, da delite aplikacije, ki ste jih organizirali v meniju..

  Najboljše od vsega je to z vsako posodobitvijo sistema Android Za izvedbo tega postopka vam ni treba prenesti aplikacije na svoj mobilni telefon; lahko to storite s poljubnimi informacijami, od fotografij v galeriji do aplikacij v trgovini.

  Vse aplikacij in datotek, ki jih imate v svoji napravi jih je mogoče enostavno deliti. Če v nobenem primeru možnosti ali ikone za skupno rabo na prvi pogled ne vidite, morate izbrati razširitev menija, ki bi bila tri točke v zgornjem ali spodnjem desnem delu, odvisno od uporabljene aplikacije.

  Pokazali vam bomo, kako posodobite meni za skupno rabo, tako da se prikažejo samo želene aplikacije, povedali smo vam tudi, kako jih lahko delite; zdaj morate samo izkoristiti, da bodo lahko vaši stiki uživajte v vsebini, ki se vam zdi zanimiva; naj bodo to aplikacije, slike, publikacije v omrežjih ali datoteke kadar koli želite.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar