Glavni » alibaba-info » Kako izvoziti in prenesti svoje stike iz iPhona na e-pošto v Gmailu

Kako izvoziti in prenesti svoje stike iz iPhona na e-pošto v Gmailu

AliExpress WW

Če imate pametni telefon Apple, torej iPhone, in iz nekega razloga želite narediti varnostno kopijo vseh svojih stikov v našem iPhoneu ali računalniku, da jih prenesete na nov terminal. Vedeti morate, da je ena najboljših platform za to Gmail. V vsakem primeru vas bo morda zanimalo, kako to izvesti korak za korakom, in ravno zato, če želite vedeti, kako sinhronizirati ali izvoziti iPhone stike z Gmailom.

V naslednjih vrsticah vam bomo pokazali dve metodi, ki to omogočata, saj sta oba res preprosta to nalogo boste lahko opravili brez večjih zapletov tudi če v tej zadevi nimate velikega znanja. Izberite metodo, ki jo želite izvesti.

Kazalo ()

  Sinhronizirajte stike iz iPhona v Gmail

  V tem prvem primeru vam bomo pokazali, kako lahko sinhronizirate stike iz iPhona v Gmail s to prednostjo ne bo vam treba uporabljati iTunesa ali katere koli vmesne platforme, saj je vse narejeno z možnostmi, ki so privzeto na voljo. Govorimo o načinu neposrednega povezovanja Appleovih mobilnih stikov z Gmailom, pri čemer boste morali upoštevati naslednje korake:

  • Najprej morate vzeti iPhone in odpreti nastavitve
  • Tam moraš poiščite možnost Mail, stiki, koledarji
  • Ko ga najdete, morate klikniti Dodaj račun ... in izbrati račun Microsoft Exchange, ki ga imate
  • Po prejšnjih korakih morate iti do možnosti Password, kjer boste svoje dodali iz Gmaila, nato pa na Next
  • Po nekaj sekundah zamude se prikaže polje, ki ga lahko izpolnite, kjer morate napisati "m.google.com " in klikniti Naprej
  • Videli boste veliko takrat razpoložljivih možnosti, med katerimi morate za dokončanje postopka izbrati imenik

  Sinhronizirajte stike iz iPhona v Gmail z iTunes

  Že prej smo rekli, da druga metoda zahteva uporabo iTunesa, zato, če želite vedeti, kako to izkoristiti, morate vedeti, da je to potrebno imeti aktiven račun te storitve. Gre za metodičen postopek, zato morate urejeno slediti naslednjim korakom:

  • IPhone povežite z računalnikom prek kabla USB in še bolje, če je original
  • Zaženite iTunes, pojdite na Informacije in nato Sinhronizirajte "stike z " Google Stiki in uporabite izvedene spremembe.
  • Po tem napišite svoj Uporabniško ime in geslo, pojdite na spletno mesto Gmail in kliknite Stiki

  Sinhronizirajte stike iz iPhona v Gmail z iCloud

  Drug najpogostejši način za izvoz stikov iz iPhona v Gmail je prek platforme iCloud. iCloud je Appleova uradna platforma za shranjevanje v oblaku, ki nam bo omogočil shranjevanje najpomembnejših informacij, ki jih želimo. Nekatere prednosti te platforme so, da lahko na naši napravi Apple ustvarimo in konfiguriramo skupine stikov, kar nam daje veliko možnost, da naročimo svoje stike za uporabo..

  Pred kakršno koli spremembo ali sinhronizacijo vedno moramo narediti varnostno kopijo svojih podatkov. To zagotavlja, da bodo varni v oblaku, v primeru izgube podatkov lahko obnovimo varnostno kopijo v iCloud in tako obnovimo vse shranjene podatke.

  Zdaj je postopek sinhronizacije preprost, zagnali bomo mobilni telefon in odšli v razdelek "nastavitve ". Zdaj pa mi pojdite na "iCloud " za vstop v programski vmesnik. Upoštevati moramo, da je vrstica kategorije, kjer označuje "Stiki ", za nadaljevanje zelena.

  Še naprej bomo izbirali sinhronizacijo stikov z iCloud. Na ta način smo pravkar naložili vse stike v iCloud, zato moramo nadaljevati postopek, omenjen spodaj.

  Sinhronizacija stikov iz iPhona v Gmail z iCloud v računalniku

  Najprej se moramo prijaviti na glavno stran iCloud. To lahko storite iz katerega koli spletnega brskalnika. Nato gremo v "Nastavitve " in nato izberemo "Izvozi vCard ". Datoteka se samodejno prenese v računalnik. S to datoteko lahko stike naložimo v Gmail in postopek bo končan.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar