Glavni » alibaba-info » Kako se s temi nasveti izogniti prepovedi v igrah Clash of Clans in Clash Royale

Kako se s temi nasveti izogniti prepovedi v igrah Clash of Clans in Clash Royale

AliExpress WW

Ste ljubitelj Clash of Clans, Clash Royale in vas skrbi, da bo vaš račun zaprt zaradi uporabe nekaterih goljufij. Nadaljujte z branjem tega članka in tako boste vedeli kako se s temi nasveti izogniti prepovedi v igrah Clash of Clans in Clash Royale. 

V zadnjih dveh desetletjih strateške igre so bile zelo priljubljene pri igralcih iger. Ti omogočajo dokazovanje sposobnosti upravljanja, ustvarjanja in vzdrževanja igralčevih virov. Sprva "Empire earth ", saga "Age of empires " in igre tega sloga so bile zelo znane. .

Z množitvijo interneta in pojavom pametnih telefonov, ta vrsta igre se je razvila in podjetja, kot je Supercell, so prinesla nove naslove, ki ustvarjajo na stotine ur zabave.

Supercell je podjetje za razvijalce naslovov, ki so pred kratkim dosegli mednarodni uspeh s prvo izdajo Clash of Clans in Clash Royale že veliko več tukaj v času.

Zdaj, več kot enkrat družba je zagrozila, da bo začela prepovedovati tistim igralcem, ki niso upoštevali njenih pravil niti politik, in zdi se, da ga bomo zdaj morali jemati resno.

Pred časom je družba poročala, da vsi uporabniki, ki uporabljajo hake ali programsko opremo drugih proizvajalcev, varajo v Clash Royale in Clash of Clans, ki lahko trajno izključen iz igre.

Številni so verjeli, da gre zgolj za grožnjo, na družbenih omrežjih in forumih imajo tisti, ki so padli v past prikazane slike, ki dokazujejo obstoj prepovedi.

Kazalo ()

  Kaj pomeni, da smo bili prepovedani v Clash of Clans ali Clash Royale?

  Najprej moramo to reči prepoved je, da nam bo življenje zmanjkalo, to je veto razvijalca, vsaj brez tistega računa, v katerem toliko delamo in ki smo mu namenili toliko ur svojega časa.

  Zato, ko ste prepovedani kot kazen (glejte stran s pogoji in pogoji storitve), vse napore moramo začeti znova. Priporočilo je, da se upremo in se izognemo uporabi vdorov ali trikov, ki nas lahko prisilijo, da začnemo iz nič.

  Res pa je, da če ste komaj napredovali, bi to lahko bil način za hitrejše premagovanje ovir in če bi vas odkrili, ne bi izgubili toliko, razen dejstva, da igra nekoliko izgubi svojo milost.

  Preden začnemo uporabljati te trike, je priročno, da vemo kakšno škodo si lahko povzročimo sami, in da ravnamo v skladu z njimi.

  Ali lahko obnovite prepovedani račun v Clash Royale ali Clash of Clans?

   Res je, da obstaja še kakšna druga možnost zatekanja k situaciji v katerem smo bili prepovedani v Clash of Clans ali Clash Royale. Nikakor ne moremo izgubiti izpred oči, da je to precej težko.

  Resnica je, da bo Supercell prepovedi uporabljal le v najhujših primerih kršitev svojih predpisov, zato se domneva, da jih bodo predhodno zelo dobro preučili..

  Običajno je, da če katero od teh iger igramo na določeni napravi, Kaj bo Supercell storil, bo blokiral sam terminal ali tudi IP, zato bi morali biti v teh primerih precej previdni.

  Haki in programska oprema drugih proizvajalcev so zelo nezanimivi, saj ponujajo možnost goljufanja v takšnih igrah. Če iz igre izvlečemo zabavo in namen, obstaja veliko igralcev, ki se želijo obrniti nanje.

  Pomembno si je zapomniti, da pri iskanju, kako to storiti nekateri najboljši triki, povezani s temi igrami, so že bili analizirani, na primer kako zgraditi uspešno vas v Clash of Clans ali kako dobiti brezplačne gradbene koče v Clash of Clans.

  Pomembno je to poudariti vsi igralci so opozorjeni na morebitne prepovedi v Supercellu. Torej bi morali najti pošten način za nadaljnje napredovanje v Clash of Clans in Clash Royale.

  Zapomni si to končni cilj igre je zabava, ko napredujete, ne samo zmago z zmago. Izvedite torej najboljšo strategijo in postanite kralj klanov.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar