Glavni » alibaba-info » Kako preprečiti, da bi mojo fotografijo profila v WhatsApp ukradli z vodnim žigom ali jo blokirali

Kako preprečiti, da bi mojo fotografijo profila v WhatsApp ukradli z vodnim žigom ali jo blokirali

AliExpress WW

V zadnjem času se WhatsApp zelo pogosto pojavlja v kraji identitete ali ustvarjanju lažnih računov z imeni drugih ljudi. Zaradi tega lahko ukradi našo sliko profila, in preprečili, da se nam to ne bi zgodilo, je tisto, o čemer bomo govorili naprej.

WhatsApp je aplikacija številka ena na svetu ko gre za takojšnje sporočanje in je zaradi številnih možnosti postalo prvo mesto na svetu. Ne da bi šli predaleč, lahko delimo z ljudmi, ki želijo različne vrste datotek, kot so avdio, fotografije ali video posnetki

To ne omenjamo osnov, ki jih lahko naredimo, na primer pošiljanje besedilnih sporočil brez kakršne koli omejitve ali klicanje na enak način. Najboljše od vsega je, da je popolnoma brezplačno in vsi imajo dostop do njega.

Zato je treba biti zelo previden. Ker vsi, ki imajo dostop do njega, to pomenijo lahko imajo dostop do določenih informacij. Če poznajo vašo telefonsko številko, lahko na primer dostopajo do vaše slike profila, na primer brez potrebe, da bi jih dodali, je to privzeto v aplikaciji. Zato je pomembno vedeti, kdo je vašo številko dodal na svoj dnevni red.

Kazalo ()

  Kako preprečiti, da mi v WhatsApp ukradejo profilno sliko

  Saj ni, da bi bilo preveč zapleteno preprečite krajo naše slike profila WhatsAppa moramo preprosto konfigurirati določene možnosti v zadevni aplikaciji. Možnosti, ki morajo biti bolj povezane s težavami z zasebnostjo, ki so vedno privzeto, tako da lahko vsi vidijo vse, kar imamo, na enak način, kot se to zgodi s Facebookom, na primer.

  Torej, kar morate storiti, je, da preprosto vnesete WhatsApp, ko ste že tam pojdimo na del, ki pravi Nastavitve, nato v "Račun " in v "Zasebnost ". Na tem mestu bomo imeli več možnosti in izbrali bomo tisto, na kateri piše "Slika profila ".

  Kar moramo storiti tukaj, je izberite, če želimo, da nihče ne vidi naše fotografije, to bo pomenilo, da je ne morejo videti niti naši stiki. Če želimo, da bodo ravno tisti, ki so načrtovani, edini, ki si lahko ogledajo našo fotografijo (to pomeni, da če vas oseba načrtuje, vendar je med svojimi stiki nimate, fotografije profila vseeno ne bo mogla videti ).

  In potem je najbolj kontroverzen, to je, da lahko vsi vidijo vašo sliko profila, ne glede na to, ali ste jih razporedili ali ne, ne glede na to, ali jih imate, nič ni pomembno. Vsi lahko vidijo vašo sliko profila. V tem primeru je najbolj priporočljivo preprosto izberite Moji stiki in pripravljen. Če želimo, lahko tudi skrijemo fotografijo profila določenega stika, ne da bi ga blokirali ali izbrisali

  Dodajte vodni žig, da preprečite krajo moje slike profila WhatsApp

  Dejanje, ki ga v telefonu počnemo zelo pogosto, je fotografiranje. Fotografije lahko naložite na spletno stran ali v profil v družbenih omrežjih, kot je WhatsApp, in želite, da je ves čas jasno, da so te fotografije vaše. V teh primerih je najbolje dodati do uporaba vodnega žiga na fotografijah, tako dapreprečite jim, da bi na primer ukradli profilno sliko.

  Mi lahko dodajte te znamke neposredno, če uporabljamo Android. Zahvaljujoč široki paleti možnosti za to so najboljše naslednje:

  Aplikacija za kamero

  V sami aplikaciji kamere na številnih telefonih Android že imamo to možnost. Lahko dodajte vodni žig neposredno, ni treba prenesti programov drugih proizvajalcev. Torej je v tem primeru zelo udobna možnost, da lahko zadevno oznako dodamo na fotografije, posnete s fotoaparatom. Koraki so:

  • Odprite aplikacijo kamere.
  • Kliknite ikono za nastavitve (zobnik).
  • Poiščite možnost, ki govori o vodnem žigu.
  • Aktivirajte to možnost.

  Aplikacije tretjih oseb

  Izbor programov drugih proizvajalcev, ki jih lahko v tem primeru uporabimo, je precej širok. V Trgovini Play je na voljo več zanimivih možnosti, ki to omogočajo. Tako nam bodo dali možnost dodajte želene vodne žige na fotografijah, ki smo jih posneli s kamero telefona.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar