Glavni » amazon » Kako preprečiti, da bi se aplikacije in igre samodejno namestile in posodabljale v Androidu in iPhoneu

Kako preprečiti, da bi se aplikacije in igre samodejno namestile in posodabljale v Androidu in iPhoneu

Trenutno se razvijalci programske opreme nenehno izboljšujejo, kar pomeni, da se naše mobilne aplikacije nenehno spreminjajo, vendar če jih ne bomo hitro nadzorovali, bomo povečali porabo virov v naši ekipi. Predstavljamo vam, kako to storiti kako preprečiti, da bi se aplikacije in igre samodejno nameščale in posodabljale v sistemih Android in iPhone.

V tem konkretnem primeru vas želimo naučiti vrste trikov, še posebej, če imate malo prostora v RAM-u, vaša notranja zmogljivost pomnilnika doseže svojo mejo in ste zaprli aplikacije, ki ste jih imeli v ozadju. Predstavljamo vam celoten korak za korakom, ki se mu lahko izognete samodejno namestite aplikacije v Android ali iPhone.

Čeprav delovanje Androida običajno ne povzročajo težav večini uporabnikov, občasno srečamo nekatere ljudi, ki trdijo, da njihovi računalniki delujejo prepočasi.

Še posebej koristno bo vedeti kako se izogniti samodejnemu nalaganju aplikacij v mobilni napravi -, Kajti tudi če tega ne veste, so velikokrat te aplikacije nameščene na našem terminalu, ne da bi to vedeli, nato pa ostanejo tam, delujejo v ozadju in se sprašujemo, zakaj se baterija mojega novega mobilnega telefona polni zelo počasi in se prazni zelo hitro?

Kazalo ()

  Kaj lahko storim, da se posodobitve mobilnih naprav ne izvajajo samodejno?

  Postopek v zvezi s tem je pravzaprav precej preprost, vse, kar moramo storiti, je spremenite nastavitve trgovine Google Play, iz njegovih "Meni ", "Nastavitve " in "Samodejno posodobi ", kjer se bodo pojavile do tri različne možnosti, med katerimi bomo morali izbrati glede na vrsto uporabe, ki jo običajno dajemo mobilni napravi pod vprašajem. Da v celoti izkoristimo internetna omrežja WiFi in ne zapravimo našega podatkovnega paketa.

  • Ne posodabljajte aplikacij samodejno,Če ste precej previden uporabnik, eden tistih, ki želi biti popolnoma na vrhu vseh aplikacij, vam bo ta možnost omogočila, da boste vedeli vsakič, ko je treba aplikacijo posodobiti.

  Zanimivo je, da te posodobitve v nobenem primeru se ne bodo samodejno zagnale, tako ne bodo pojedli vaših podatkov ali upočasnili vašega mobilnega telefona, ko to najmanj pričakujete.

  • Posodobite aplikacije kadar koli, To je alternativa za najbolj liberalne, tiste, ki imajo prednost, da imajo svoje aplikacije vedno posodobljene glede na možne stroške, ki to pomenijo.

  Če ste navadno ves dan povezani z omrežji WiFi, ali ima vaš podatkovni paket 4G LTE dovolj veliko zmogljivost, potem vas prosimo, da ostanete pri tej možnosti.

  • Samodejno posodabljaj aplikacije samo prek Wi-Fi, Seveda je ta možnost najbolj zmerna od treh in je tista, ki jo je privzeto natančno aktiviralo veliko terminalov Android.

  Zanimivo pri tem je, da medtem ko nismo doma in uporabljamo podatke o paketu, posodobitve se ne bodo prenesle, bodo pa v čakalni vrsti, in potem ja, ko se bomo povezali z omrežjem WiFi, se bodo začeli posodabljati ena za drugo, dokler ne bodo dokončane vse čakajoče posodobitve.

  Kako konfigurirati obvestila o svojih aplikacijah, da se izognem samodejnemu prenosu?

  • Obvestila o razpoložljivih posodobitvah, Ko jo izberemo, poskrbimo, da nas trgovina Google Play opozori vsakič, ko je na voljo nova posodobitev, in čeprav je koristno, če imamo nameščenih veliko, bo tudi veliko obvestil.
  • Obvestila o samodejni posodobitvi, Če želimo vedeti le, da so bile aplikacije samodejno pravilno nameščene ali posodobljene, lahko izberemo to možnost, ki deluje tudi učinkovito.

  Na ta način boste zelo enostavno imeli vse informacije o vsaki namestitvi ali posodobitvi aplikacij in preprečiti njihovo samodejno pojavljanje, kar je lahko zelo moteče.

  Torej, naslednjič, ko se baterija vašega mobilnega telefona izprazni, ker je samodejno prenesel najnovejšo različico WhatsApp. Preverite vse svoje aplikacije in igre, opremo konfigurirajte glede na svoje potrebe in preprečite prenos brez vašega soglasja.

  Ali ste poznali vse te možnosti trgovine Google Play za prenos in posodabljanje različnih aplikacij?

  Priporočena
  Pustite Komentar