Glavni » google » Kako poslušati zvok WhatsApp pred pošiljanjem, ne da bi ga bilo treba odpreti

Kako poslušati zvok WhatsApp pred pošiljanjem, ne da bi ga bilo treba odpreti

AliExpress WW

Ena izmed funkcij, ki jo največ uporabljamo WhatsApp je zmožnost pošiljanja glasovnih ali zvočnih zapiskov. Pošiljanje zvoka WhatsApp je precej udobno, gibčno in preprosto. Še posebej, če se znajdete v čudni situaciji, ko je pisanje zapleteno.

Toda veliko vprašanje mnogih ljudi jeKako lahko poslušam zvok, preden ga pošljem v WhatsApp? Ko spustimo gumb za snemanje, skoraj nikoli ne posnamemo zvoka, ki se pošlje neposredno. Ali obstaja način, da poslušamo zvok WhatsApp, preden ga pošljemo? O tej temi bomo govorili spodaj..

Čeprav je res, nas WhatsApp vsak dan preseneča z odličnimi funkcionalnostmi, pred kratkim pa je izšla posodobitev, ki omogoča namestitev temnega načina, nekaj zelo koristno, da se izognete obremenjevanju oči zvečer.

Kako poslušati zvok, preden ga pošljete na WhatsApp
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako poslušati pred pošiljanjem zvoka WhatsApp

  Običajno je, da smo velikokrat posnel zvok in če je malo dolgo, pozabimo, kar smo povedali na začetku. Nato je lahko poslušanje znova dobra alternativa, da se spomnimo vsega, kar smo povedali, ali preverimo, ali smo nekaj povedali ali ne, da takoj pošljemo zvok.

  Ta možnost pred časom ni bila na voljo. Vendar je v najnovejši različici WhatsApp ta možnost na voljo za lahko poslušate avdio pred pošiljanjem. Kar je nedvomno za marsikoga odlična novica.

  Zlasti za ljudi, ki uporabljajo WhatsApp za podjetja, saj zelo resno skrbijo za pravilno naročanje svojih strank in še boljše kot dobro pripovedovana nota.

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je vnesite svoj WhatsApp in izberite stik, ki mu želite poslati glasovno beležko.

  Potem boš posnemite glasovno beležko, vendar boste s prstom potisnili navzgor, da bo na varnem. To pomeni, da boste lahko govorili, ne da bi morali pritisniti gumb za glasovno beležko.

  Ko končate snemanje, se morate le vrniti v meni, kjer bodo vsi vaši klepeti. Na ta način se bo zvok shranil v osnutek in ga boste lahko poslušali. 

  Na koncu se odločite, ali je ocena dobra ali ne. In lahko izbrišite ali pošljite Preprosto kajne? Resnica je, da WhatsApp vsak dan izboljšuje njegovo uporabo in nam olajša življenje.

  Kako poslušati avdio pred pošiljanjem

  Ni vam treba dodati ničesar več ali uporabljati programov drugih proizvajalcev. Kaj v resnici morate storiti, je imeti aplikacija posodobljena na najnovejšo različico. Za to imate dve možnosti:

  Prva je, da odprete trgovino Play, napišete "WhatsApp " in preverite, ali se možnost posodobitve ne prikaže. V primeru, da se zgodi, preprosto kliknite zeleni gumb z napisom "Posodobi ". Če se ta možnost ne prikaže, je za vašo mobilno napravo na voljo najnovejša različica.

  Če želite imeti posodobljena različica za WhatsApp. APK lahko prenesete z uradne spletne strani: whatsapp.com. Na tej spletni strani lahko najdete najnovejšo različico WhatsApp, ki je na splošno bolj aktualna od tiste, ki jo najdemo v Googlovi trgovini.

  Omeniti velja, da je različica WhatsAppa z njegove uradne spletne strani nenehno v beta različici. To je poskusna različica, ki deluje zelo dobro, vendar ima lahko občasno napako. Dobra stvar te različice je, da jo večkrat prinese različne novice, ki potrebujejo nekaj časa, da pridejo do različice Trgovine Play ki je na voljo za vse naprave Android.

  Torej, veste, sploh ni zapleteno pred pošiljanjem poslušajte zvok WhatsApp, na ta način ga lahko poslušate in če vas nekaj ne prepriča, ga lahko izbrišete in brez kakršnih koli težav začnete snemati nov zvok.

  Sčasoma aplikacija dodaja nove funkcije, ki so zelo zanimive, da uporabniku omogočijo vse, kar potrebuje, da ostane živahen, preprost in dinamičen v zvezi z vsemi stvarmi. Med njimi lahko najdete možnosti, kot je pošiljanje besedilnih sporočil brez pisanja v WhatsApp, nekaj zelo koristnega, da lahko v nekaj minutah postrežete z mnogimi.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar