Glavni » google » Kako v ozadju brezplačno poslušati glasbo na Facebooku. Je to mogoče?

Kako v ozadju brezplačno poslušati glasbo na Facebooku. Je to mogoče?

AliExpress WW

Ni skrivnost, da Facebook je postal zelo vplivno socialno omrežje vsak dan tako pri mladih kot pri odraslih uporabnikih.

Čeprav je zelo pomembno, da pazimo na svojo mladino in otroke, ko začnejo uporabljati različna socialna omrežja Ker obstajajo metode za popolno skrivanje pred omrežjem; Zato je nujno videti, s kom imajo stike in s kakšnim pogovorom, in to brez namena posegati v njihovo zasebnost, saj mnogi mladi v mladosti verjamejo v to, vendar z namenom, da jih zaščitijo.

Trenutno imamo posodobitve s tega družabnega omrežja, S katero lahko računamo na neskončne možnosti, imamo aplikacijo tega socialnega omrežja, kot je Facebook Lite, aplikacijo, ki je glede na kapaciteto pomnilnika lažja za zasedbo našega mobilnega telefona, Facebook Messenger kot aplikacijo za klepet in interakcijo, bolj udobno z naši stiki.

Med drugim tudi različne aplikacije, s katerimi lahko komuniciramo in se igramo, kako izgledate ali kakšen bo vaš fizični videz čez nekaj let, toda tista, ki nas je najbolj pripeljala do tega, da smo ure in ure povezani s Facebookom, je tista, ki nam pomaga sprostite se in uživajte v naših najljubših izvajalcih, ko opravljamo delo v pisarni ali gremo z avtom ali doma počivamo.

Kako poslušati glasbo s Facebooka
Oglejte si ta video na YouTubu

To je zelo dobra možnost, da uživate v trenutku sprostitve, glasba je za mnoge bistvena. Ni isto izvajati določenih dejavnosti v tišini kot to z glasbo, ki nam je všeč v ozadju. Zato nič boljšega kot učenje kako poslušati glasbo s socialno omrežje, ki ga veliko uporabljamo.

Če torej na tem družabnem omrežju preživite preveč časa, boste z veseljem vedeli, da so na uradnih straneh različnih izvajalcev dodali gumb. tako da lahko slišite vsa glasba iz istega socialnega omrežja kaj vam je najbolj všeč prek pretakanja.

Kazalo ()

  Kako poslušati glasbo na Facebooku?

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da obiščete fanpage umetnika. Zapomni si to te možnosti ni mogoče aktivirati pri vseh. Na tej strani boste morali poiskati gumb z napisom "Glasbena seja ", ki se prikaže pod sliko naslovnice med "Ti je všeč " in "Sporočila ".

  Da lahko poslušate glasbo izvajalcev, ki so vam všeč morali boste namestiti Spotify ki je storitev pretakanja digitalne glasbe in podcastov, ki vam omogoča dostop do milijonov skladb in drugih vsebin izvajalcev z vsega sveta. Tako se bo odprlo pojavno okno z možnostjo.

  Ko namestite Spotify glasba se bo samodejno začela predvajati omenjenega izvajalca, ne pozabite, da ta možnost ni vključena na fanpages različnih izvajalcev. To se izvaja postopoma in mora odobriti zadevni pevec ali skupina..

  Kako postaviti glasbo na Facebook?

  Če mislite, da morate biti Premium ali plačati za poslušanje glasbe iz Spotify. Ne spravljajte se v težave, ker pravzaprav to lahko storite popolnoma brezplačno ne da bi morali plačati niti en cent.

  Prednost imeti Spotify Premium je v bistvu ta, da lahko poslušate glasbo v visoki kakovosti. Skladbe lahko prenesete tudi v računalnik ali mobilno napravo, da jih poslušate brez internetne povezave.

  V primeru, da poslušate veliko glasbe in imate možnost, je popolnoma Priporočljivo je, da si pridobite račun Spotify Premium saj je razlika precej opazna.

  V zameno morate vedeti, da je za poslušanje glasbe s Facebooka pomembno, da ga imate, tudi nekaj 4 GB prostega pomnilnika v računalniku.

  In tako enostavno se je naučiti kako poslušati glasbo s v računalniku. Kot boste videli, je zelo enostavno in na ta način lahko med brskanjem po tem priljubljenem družabnem omrežju uživate v vseh pesmih svojih najljubših izvajalcev.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar