Glavni » google » Kako si pošljete sporočilo WhatsApp ali Telegram v Androidu ali iPhoneu

Kako si pošljete sporočilo WhatsApp ali Telegram v Androidu ali iPhoneu

AliExpress WW

Ste se kdaj vprašali, ali lahko Pošljite sporočilo s strani WhatsApp? Takrat morate imeti v mislih, da je to pogosto vprašanje, ki ga imamo. Zato vam bomo spodaj prikazali vse podrobnosti, ki se nam zdijo pomembne v teh primerih, če želite komunicirati sami s seboj prek glavnega selca na svetu..

Kako si v Androidu ali iPhoneu poslati sporočilo WhatsApp ali Telegram
Oglejte si ta video na YouTubu

Prva stvar, ki bi jo morali upoštevati v tej situaciji, je, da je zelo koristno vprašanje, ne glede na to, kako radovedno je, zato vam priporočamo, da nadaljujete z branjem vseh podrobnosti in informacij o tem. In je to če se vam zdi kopiranje besedila v aplikacijah zunaj WhatsAppa preveč nadležno, zahvaljujoč temu koraku boste seveda imeli dokončno rešitev.

Kazalo ()

  Ali lahko sami pošljete WhatsApp?

  No, če ste kdo od tistih, ki se je na koncu vprašal, ali je mogoče tudi sam poslati sporočilo WhatsApp, morate vedeti, da je res tako in da mnogim uporabnikom se zdi resnično koristno. Najprej morate upoštevati, da je običajno koristno v času prejemanje ali pošiljanje informacij, shranjevanje telefonskih številk, e-poštna sporočila, in mnogi drugi.

  Kaj morate storiti, da dobite to funkcijo, ki jo mnogi uporabniki izgubijo izpred oči, je shranite svojo številko v imenik pametnega telefona, tako boste na koncu tudi sami dodani na dnevni red. Na ta način si lahko kadar koli pošljete vse vrste informacij, ki jih morate pozneje pregledati, na primer seznam trgov..

  Drug način, da si pošljete a sporočilo samemu sebi skozi ustvarjanje skupine, Pomembno je, da morate biti skrbnik in boste morali izključiti vse ostale člane skupine, tako da ste na koncu samo vi in ​​lahko kasneje uporabite skupino za shranjevanje svojih podatkov.

  Kakšna je korist od pošiljanja WhatsAppa sebi?

  Če še vedno ne razumete, zakaj je lahko zanimivo pošiljati sporočila WhatsApp sebi, morate vedeti, da boste na ta način lahko dostopali do informacij, do katerih boste imeli dostop samo vi. Občutljive informacije, kot so bančni računi, gesla, telefonske številke in številni drugi, jih lahko shranite tukaj brez kakršnih koli težav.

  Prav zares, zahvaljujoč temu koraku boste svoj profil WhatsApp lahko spremenili v nekakšno beležko, ker je ne bo prebral nihče drug, in ne boste potrebovali druge aplikacije, kar je seveda lahko moteče. Iz tega razloga, če ste eden tistih, ki velik del dneva dela s svojim mobilnim telefonom, menimo, da bi bilo zelo koristno izkoristiti vaš lasten klepet na WhatsApp.

  Predstavljajte si, da ga imate pomembne informacije za snemanje ali shranjevanje, lahko uporabite tako besedilo kot zvok če želite podatke shraniti v svoj WhatsApp, ne boste motili nobenega od stikov, potem pa, ko pridete domov, lahko, če želite videti podatke, zbrane iz računalnika s spletom WhatsApp..

  Lahko sami pošljete Telegram?

  Telegram je neposredna alternativna aplikacija po WhatsAppu, ki se zaradi svojih odličnih novic krepi. Kako imeti možnost dostop do vseh vrst glasbe, video posnetkov in celo filmov skupnostno ustvarjene skupine.

  Tako kot njegov starejši brat WhatsApp lahko tudi Telegram izvaja zelo uporabna dejanja za uporabnika, saj ima možnost ustvariti klepet sam s seboj, ta klepet v Telegramu se imenuje "Shranjena sporočila ". Tu lahko na praktičen in preprost način shranite vse vrste informacij.

  Ne glede na to, ali gre za skladbo, ki vam je bila všeč, za sliko, besedilo ali zvok, ki ste ga posneli sami, lahko vse to dosežete na Telegramu. Ena od prednosti shranjevanja datotek v našem klepetu je ta, da gre za sliko, ki se vam zdi pomembna, tam ga lahko shranite, ne da bi ga prenesli. To nam omogoča, da prihranimo pri dolgoročno cenjenem pomnilniku, pri čemer upoštevamo, da je datoteko mogoče kadar koli prenesti z vstopom v vaš klepet in vedno zaščiteno v oblaku.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar