Glavni » alibaba-info » Kako pošiljati in prejemati sporočila WhatsApp v pametni uri s sistemom Android Wear

Kako pošiljati in prejemati sporočila WhatsApp v pametni uri s sistemom Android Wear

AliExpress WW

WhatsApp je glavna aplikacija za neposredna sporočila sveta, zato se vsakič, ko se pojavi nov operacijski sistem, njegovi razvijalci in ustvarjalci okolja ukvarjajo z omogočanjem njegove uporabe. Ker je ta aplikacija tako priljubljena, je veliko uporabnikov, ki si želijo lažje branja, pošiljanja ali prejemanja sporočil, ne da bi se morali odločiti za svojo mobilno napravo.

Prav to se je zgodilo v primeru Android Wear, operacijski sistem za Googlove pametne ure in nosljive naprave. To pomeni, da so naprave, ki so lahko del človekovega vsakodnevnega oblačila, inteligentne in so zanje lahko zelo koristne..

Kjer lahko nekaj časa dostopamo do številnih glavne funkcije WhatsApp brez težav in morda nas je prav zato ogromno bralcev vprašalo, kako neposredno pošiljati ali prejemati sporočila WhatsApp iz svojih pametnih ur.

Kazalo ()

  Uporaba WhatsApp na pametni uri

  Prva stvar, ki jo moramo povedati o tem, je, da je Android Wear res eden izmed najboljše možnosti, ki jih imamo na voljo kar zadeva pametne ure, se je temu segmentu pridružilo na stotine proizvajalcev, kot so Samsung, LG ali Motorola. In zato se z vedno več uporabniki pametnih ur po vsem svetu sprašujejo o možnosti pošiljanja in prejemanja sporočil iz svojega Android Wear.

  To moramo reči preberite sporočila WhatsApp V sistemu Android Wear je povsem preprosto, saj moramo le odpreti obvestilo, ki bo prišlo do nas, če ga bomo sinhronizirali prek Bluetootha.

  Kako odgovoriti na sporočila na pametni uri?

  Če kaj želite odgovoriti na to sporočilo, naslednji korak bo potiskanje sporočila na levo, kar lahko z drugo roko naredimo hitro in enostavno. Takrat se bo prikazala možnost "odgovor + uporabniško ime ", ki jo bomo izbrali.

  Pa čeprav lahko odgovorimo naravno z besedilom, To je mogoče tudi z emojiji ali vnaprej določenimi sporočili, kar nam prihrani veliko časa.

  V katerem koli od zgoraj omenjenih primerih, Videli boste, da je s pametne ure s sistemom Android Wear izjemno enostavno poslati WhatsApp iz pametne ure in ne smete pozabiti, da bi morali biti natančni. To pravimo zato, ker kot enkrat odgovorimo na sporočilo, Android Wear povzroči, da obvestilo izgine, ker se nam zdi, da smo ga že prebrali.

  Zato št spet vam bomo odgovorili razen če ta oseba spet začne pogovor z drugim odgovorom. Vendar pa morate hkrati vedeti, da če želite aplikacijo za sporočanje, ki deluje praktično neodvisno od mobilnega telefona, z avtonomijo celo od našega zapestja s sistemom Android Wear, obstaja.

  To je Hangouts, Googlovo družabno omrežje, ki ga še ni uspelo uporabnike zaljubiti, Toda to se vsaj v tem primeru zdi veliko bolj smiselna možnost kot WhatsApp. Poleg tega ne deluje le v tem razredu naprav, temveč ga lahko uporabljamo tudi na svojem mobilnem telefonu.

  Več uporabe pametnih ur

  Te naprave so poleg tega, da so dober pripomoček za kombiniranje z našo najboljšo obleko zagotoviti številne ugodnosti ob istem času. Zahvaljujoč svoji napredni tehnologiji, kompaktni zasnovi, praktičnosti, med drugim je to edinstven in funkcionalen element, ki nas ne bo nikoli razočaral..

  Med različne uporabe, ki jim jih lahko uporabimo tem lahko omenimo naslednje.

  • Nastavljivi so za naš mobilni telefon.
  • Dajejo nam čas kot katera koli druga običajna ura.
  • Navedite vreme in vremensko napoved.
  • V nekaterih primerih jih lahko uporabimo za sprejemanje telefonskih klicev.
  • Med ostalimi.

  Obstajajo tudi neskončni proizvajalci in modeli, to pomeni, da lahko izberemo tisto, ki se nam zdi najbolj priročna. Za to moramo opraviti študijo vsakega od njih in izbrati pametno uro z najugodnejšim operacijskim sistemom z velikostjo, ki se prilagaja našemu okusu in zahtevam, najljubši barvi in ​​funkcijam, ki jih ponujajo..

  Prepričani smo, da če pogledate te vidike, lahko izberete pametno uro ki ustreza popolnoma vsem vašim zahtevam.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar