Glavni » google » Kako pošiljati, prejemati in prenašati datoteke PDF s WhatsAppom zelo enostavno!

Kako pošiljati, prejemati in prenašati datoteke PDF s WhatsAppom zelo enostavno!

AliExpress WW

Če berete naše najnovejše članke, potem veste, da ves čas komentiramo nove funkcije ali vsebine, ki se pojavljajo v glavni sel na svetu, to je WhatsApp, na primer: preprečite, da bi e-poštna sporočila prispela brez brisanja ali brisanja e-poštnega računa v iPhonu Poleg te funkcije imamo danes tudi odlično posodobitev. Tukaj boste vedeli, kako WhatsApp zelo enostavno pošilja, prejema in prenaša datoteke PDF!

Najnovejša velika posodobitev WhatsApp za iPhone, Android in BlackBerry, nam omogoča, da začnemo pošiljati dokumente našim kontaktom, ali zakaj jih seveda ne, tudi prejmemo od njih. In čeprav govorimo o dokumentih, to počnemo glede na vrsto Word, Excel ali PowerPoint in te naslednje vadnice veljajo tudi zanje, zagotovo večina želi vedeti, kako poslati ali prejeti PDF na svojih mobilnih telefonih.

Ta možnost pošiljanja ali prejemanja dokumentov vključuje večino datotek, med katerimi lahko omenimo besedilne dokumente, predstavitve in preglednice. Od danes logika kaže, da je ta posodobitev že dosegla večino uporabnikov, in če ne, prenesite najnovejšo različico WhatsApp 2.16.37 APK

Kazalo ()

  Vadnica za PDF-je za vsak operacijski sistem

  Kot pri praktično vsaki funkciji katere koli večplatformne aplikacije bo tudi glede na operacijski sistem, o katerem govorimo, pri izkoriščanju prihajalo do majhnih razlik. Za vprašanje priljubljenosti vam želimo nato pokazati, kako poslati oz shranite dokumente vrste PDF, ali drugi že omenjeni, najprej na Androidu, nato na iOS -iPhone- in BlackBerry 10.

  Dokumenti v skupni rabi v WhatsApp mora imeti največ 100 MB, medtem ko ga bomo morali shraniti v notranji pomnilnik, da ne bo težav. Nato bo tako preprosto, kot da v bistvu odprete ikono za skupno rabo datotek v oknu vsakega klepeta ali delite neposredno s programi, kot sta Dropbox in Google Drive.

  Kako pošljem in shranim dokumente prek WhatsApp v Androidu?

  V pametnih mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android morate storiti naslednje:

  • Odprite klepet
  • pritisnite ikono za skupno rabo na vrhu zaslona
  • pojdite na dokument in pritisnite Send, ko smo ga izbrali.

  V primeru, da si želimo ogledati prejeti dokument PDF, ga bomo odprli v oknu za klepet, v katerem je bil prejet, in lahko bomo izbrali, s katero aplikacijo ga bomo odprli, na primer npr. Google Drive ali Samsung PDF Viewer.

  In če ga želite shraniti:

  Tam boste imeli Gumb Meni, Pošlji datoteko, in jo lahko pošljete kamor koli želite ali natisnete tako, da držite pritisnjeno.

  Kako pošiljam in shranjujem dokumente prek WhatsApp na iPhone?

  Kot smo že omenili, je to vadnico mogoče uporabiti ne samo za Android, temveč tudi za druge danes priljubljene operacijske sisteme, kot je ios, ki je prisotna v iPhoni, čeprav moramo v vašem primeru tudi pojasniti, to je, da je ta funkcija na voljo samo za različice po iOS 8, torej, če imate prejšnjega, teh dokumentov ne boste mogli poslati ali prejeti.

  Če želite iz iPhona poslati dokument v obliki PDF, morate najprej odpreti klepet osebe, ki ji jo želite priložiti, nato pritisniti puščico na levi strani z besedilom in izbrati: "Skupna raba dokumenta ", izberite tistega, ki ga želite poslati neposredno iz vašega iCloud Drive če je tam, ali v "Več ", če želite še naprej iskati drugje.

  Če želite shraniti dokumente vrste PDF, je postopek: pojdite v klepet, v katerega je bila poslana ta vsebina, tako da kliknete ikono v zgornjem desnem delu zaslona, ​​da jo neposredno shranite v računalnik. Seveda, prikazal se bo seznam z možnostmi, in morali boste izbrati tistega, ki ga želite pustiti shranjenega.

  Pomembna opomba

  Treba je opozoriti, da je WhatsApp za nekaj časa prenehal ponujati podporo BlackBerryju delovalo je samo na napravah, nadgrajenih na BlackBerry 10, in ne v prejšnjih različicah tega operativnega okolja. Na enak način je v nekaterih primerih tudi prenehal delovati z mobilnimi podatki 3G, 4G ali 5G.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar