Glavni » alibaba-info » Kako poslati ali deliti videoposnetek v YouTubu s statusom WhatsApp ali WhatsApp Preprosto in hitro!

Kako poslati ali deliti videoposnetek v YouTubu s statusom WhatsApp ali WhatsApp Preprosto in hitro!

AliExpress WW

Danes vidimo, da je v našem vsakdanjem življenju zelo pomembno, da se posodabljamo s tehnologijo kako pomembno je vedeti, kako komunicirati prek mobilnega telefona ali tabličnega računalnika, računalnik skozi kamero tega ali prenosnika, saj vemo, kako spremeniti zaslon in zvok za boljšo komunikacijo, danes imamo možnost pošiljanja celo videoposnetkov z druge platforme, da delimo trenutke s prijatelji in ljubljenimi.

Najbolj uporabljena platforma na svetu za ogled videoposnetkov v spletu je nedvomno YouTube, popolno socialno video omrežje, kjer sodelujejo milijoni ljudi bodisi kot ustvarjalci vsebine bodisi preprosto kot uporabniki, ki si prizadevajo videti ravno te ustvarjalce.

Danes ne uporabljamo samo mobilnih naprav za komunikacijo, ampak tudi za komunikacijo pregledati in biti bližje socialnim omrežjem, da bi pogosteje in bolj dinamično komunicirali z vsemi našimi sledilci in seveda s kom sledimo.
WhatsApp je prvovrstno socialno omrežje številka ena aplikacija, ki je s svojimi posodobitvami ni navdušila, in v kateri so imeli to aplikacijo le nekateri mobilni telefoni, se je danes vse spremenilo in jo je mogoče namestiti v skoraj vse, če ne v vse mobilne naprave. Najprej smo lahko pošiljali sporočila kot katera koli besedilna aplikacija, nato pa fotografije in videoposnetke.

Nato smo lahko pošiljali glasovne zapiske in kot da to ne bi bilo dovolj, se pridruži še eni veliki aplikaciji, kot je Facebook, izboljšati interakcijo med socialnimi omrežji in omogočiti skupno rabo več. Druga pomembna posodobitev, ki jo ima WhatsApp, je, da lahko kličete in opravljate video klice, preverite svoj WhatsApp iz računalnika prek spleta WhatsApp in tudi možnost skupne rabe publikacij po zveznih državah.

Danes imamo posodobitev, kjer lahko pošiljamo ali delimo video povezave z drugega najbolj dinamičnega in najpomembnejšega socialnega omrežja na svetu, kot je YouTube. Na kratko YouTube je zmogljiva platforma ki nam omogoča, da si ogledamo najrazličnejše materiale vseh vrst z vsega sveta.

In normalno je, da ko vidite nekaj, kar pritegne vašo pozornost, vam povzroči humor ali vas preprosto razveseli, želite to deliti s prijatelji, pokazati vsem, kar vidite, zato vam želim povedati kako deliti videoposnetke v YouTubu s strani WhatsApp.

Kazalo ()

  Skupna raba videoposnetkov v YouTubu podjetja WhatsApp

  Skupna raba videoposnetkov v WhatsAppu je pravzaprav precej preprosta in v nekaj sekundah se boste naučili, kako delite YouTubove videoposnetke podjetja WhatsApp. Vse kar morate storiti je, da vnesete videoposnetek, ki ga želite deliti, in nato pojdite tja, kjer piše spodaj "Skupna raba "

  kar boste morali storiti, je izbrati v kjer piše WhatsApp in po tem izberite stik, s katerim želite deliti Omenjeni video in voila je tako enostavno deliti videoposnetek v YouTubu na WhatsApp s prijatelji ali družino.

  Jasno je, da morate biti povezani tako, da videoposnetek delite z drugimi, in da ga vidi vaš prijatelj, sicer ne boste mogli uživati ​​v tem videoposnetku. Torej oboje biti morajo povezani z internetom.

  Kako preprosto deliti videoposnetke v YouTubu

  Vse videoposnetke, ki jih želite, lahko brez kakršnih koli omejitev delite z vsemi prijatelji, najboljše pa je, da lahko delite popolnoma vse, kar želite, ta način skupne rabe Služi tudi za objavo tega videoposnetka na različnih družbenih omrežjih, čeprav ga lahko pošljete celo s sporočilom in več drugimi aplikacijami, ki ste jih namestili v svojo mobilno napravo.

  Nič boljšega kot delite stvari, ki so nam všeč, ali pritegnite pozornost s prijatelji in aplikacije so zelo preproste za izvajanje te naloge.

  Enako, kakršna koli vprašanja, ki jih imate pri skupni rabi videoposnetkov iz YouTuba prek WhatsAppa samo pustite komentar malo spodaj in v najkrajšem možnem času vam bom poskušal odgovoriti

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar